Ma sta mi napricaTo znači da je on već pobedio na tome što nisu izbori.
Ma sta mi napricaTo znači da je on već pobedio na tome što nisu izbori.
Možeš da se žališ Riku.Ma sta mi naprica
Evo vest od pre 5 dana za ovu zensku osobu, ne znam za ostaleNiko da prokomentariše ovu bolesnicu što je napala dekanku. Vikala je da ima papir da je bolesna, i da joj je dekanka "upropastila unuku". Verovatno je lojalista sa ispranim mozgom, jedna od onih "ceo svet se urotio protiv nas Vučićevih nebeskih Srba".
Ne mislim da ju je Partija poslala, mislim da se radi o iskrenom fijuku, iskrenom hipnotisanom bolidu. Postavlja se pitanje da li Orkovima ovo ide na korist ili na štetu. S jedne strane oni vole svako nasilje i zastrašivanje svih neistomišljenika, ali s druge strane znaju da će ovo izroditi još reakcija i revolta.
Usput, niko više ne priča ni o onoj raspaloj sektašici Milici Stojanović iz Surčina što se zaletela u studente, niti o onom balavcu valjda Stefanu iz Smedereva u Palmotićevoj, niti o onom liku iz karavana u Ruzveltovoj.
![]()
![]()
Moraće radikali sami da ga skinu. Po cenu i da se pobiju međusobno. Druge nema. To svi čekamo.Шта је предлог за победу ако нису строго надгледани избори? Како мислите да га скинете? Чега сте спремни да се одрекнете?
Да ли сте спремни за батинање? Да ли можете да се одрекнете статусних куповина и путовања за ******** по инстаграму? Неплаћање рачуна? Давање минималног износа у систем што би било неопходно за преживљавање?
Не, већина вас жели да живи живот као и до сад и да неко други реши секту.
U neku ruku si u pravu, ali kao što rekoh izbore koje on organizuje nisu izbori. Takvi "izbori" ništa ne rešavaju.Poenta je da su oni pukli i da su debela manjina. Ne treba zatvarati nijedna vrata, mi diktiramo, ako se dogovorimo za izbore - izbori, ako necemo izbore, necemo.
U sustini, cenim da bi vec uveliko krenula prica o izborima da njemu to odgovara, vidi se da je frkica prvi put. Bese i neki referendum? Pa gde mu je![]()
Оће, баш ће теби да учине.Moraće radikali sami da ga skinu. Po cenu i da se pobiju međusobno. Druge nema. To svi čekamo.
Pa šta misliš otkud milion ljudi u Beogradu (i onoliko kokardi)?Оће, баш ће теби да учине.
Ima mnogo nacina da se pokradu izbori pogotovu po manjim mestima. Uostalom videli smo snimak lika na proslim izborima kako opusteno sedi u kafani sa brdom glasackih listica i natenane popunjava.....da ne spominjemo masovno izdavanje licnih karti ljudima iz RS koji nemaju uslova za to. A i bugarski voz je uvek moguc. Uostalom, svaka ucena za glas je kradja izbora. Bilo to ucena poslom ili parama. Znamo da su nekima davali po hiljadu dve da glasaju.
To je vec vise puta dokazivano i bez rezultata i posledica.
I sadasnji izbori su bili pokradeni, pa nikom nista.
Svako zalaganje za izbore ide u ovom trenutku u korist vlasti.
Gradjani koji se informisu preko RTS-a i Pinka-a uopste nemaju pojma sta se desava u drzavi.
U takvim uslovima, jednostavno je neposteno ici na izbore.
Neka se oslobode mediji, sto je obaveza vlast, pa ce se lako ici na izbore.
Jednostavno, uslova za izbore sada nema, uslova za bojkot ima.
TC Galerija i slicna mesta su propala za mesec dana ako promet padne samo za 50%.
I razlog zasto se botovi javljaju ovde i napadaju tu ideju jeste da brane pet project svog vodje.
Mnogi kriminalci, koji rentiraju poslovni prostor, kada vide da im se podrska Hulji ne isplati, odustace od iste.
Зато треба пумпати Шаровића, и трвољити их међусобно.Moraće radikali sami da ga skinu. Po cenu i da se pobiju međusobno. Druge nema. To svi čekamo.
Ovo sto sada imamo nije drzava.Све од мера који се предлажу за притисак на власт може да се обави паралелно са изласком на изборе јер је изласак на изборе само још један додатан вид притиска на режим. Игнорисање избора купује време режиму јер власт може да има само онај ко је победио на изборима а то могу да буду само они који су изашли на изборе. Апсурдно је кукати на кршење закона и очекивати да ће сви редом (од војске и полиције па надаље) да прекрше закон и подрже бојкоташе у рушењу државе
Bas tako.Шта је предлог за победу ако нису строго надгледани избори? Како мислите да га скинете? Чега сте спремни да се одрекнете?
Да ли сте спремни за батинање? Да ли можете да се одрекнете статусних куповина и путовања за ку**** по инстаграму? Неплаћање рачуна? Давање минималног износа у систем што би било неопходно за преживљавање?
Не, већина вас жели да живи живот као и до сад и да неко други реши секту.
Gde su dokazi za to da se raspadaju?Imajte u vidu da se oni u velikoj meri trenutno raspadaju iznutra, na lokalu. Mi smo motivisani i bolje organizovani. U slučaju da se dese izbori, veliko je pitanje koliko oni zapravo mogu da mobilisu svoju masineriju trenutno. A plenumi i zborovi i decentralizacija nam je dala ozbiljan resurs, koji mozemo da iskoristimo na gotovo svakom birackom mestu
Ko su ti profesionalci, ti i goran?Profesionalni botovi koji ovde ordiniraju okrenuli su pricu na "za i protiv izbora".
Zena je napadnuta nozem.Ali prestanite i da sirite paniku i defetizam jer proisticu iz iste slabosti duha
Ti si profesionalni bot. To je svakome jasno. Ti si skup bot, high end. Inteligentan si. POjavljujes se samo u vanrednim situacijama.Ko su ti profesionalci, ti i goran?
Panicenje svakako nije kao sto nije ni ispijanje kafe u basti fensi restorana tc galerijaZena je napadnuta nozem.
Sutra ce neko drugi biti napadnut.
Kakav je nas odgovor?