Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Imajte u vidu da se oni u velikoj meri trenutno raspadaju iznutra, na lokalu. Mi smo motivisani i bolje organizovani. U slučaju da se dese izbori, veliko je pitanje koliko oni zapravo mogu da mobilisu svoju masineriju trenutno. A plenumi i zborovi i decentralizacija nam je dala ozbiljan resurs, koji mozemo da iskoristimo na gotovo svakom birackom mestu
Koji mi? Ko smo mi?

Upravo sam pročitao vest/izjavu predsednika DS da NE podržava opoziciju koja je za prelaznu Vladu. Nije bitan predlog prelazne vlade. U pitanju je nejedinstvo. Sutra će biti nešto drugo.

Poenta je da su oni pukli i da su debela manjina. Ne treba zatvarati nijedna vrata, mi diktiramo, ako se dogovorimo za izbore - izbori, ako necemo izbore, necemo.

U sustini, cenim da bi vec uveliko krenula prica o izborima da njemu to odgovara, vidi se da je frkica prvi put. Bese i neki referendum? Pa gde mu je 🤭

Шта је предлог за победу ако нису строго надгледани избори? Како мислите да га скинете? Чега сте спремни да се одрекнете?

Да ли сте спремни за батинање? Да ли можете да се одрекнете статусних куповина и путовања за ку**** по инстаграму? Неплаћање рачуна? Давање минималног износа у систем што би било неопходно за преживљавање?

Не, већина вас жели да живи живот као и до сад и да неко други реши секту.

Niko da prokomentariše ovu bolesnicu što je napala dekanku. Vikala je da ima papir da je bolesna, i da joj je dekanka "upropastila unuku". Verovatno je lojalista sa ispranim mozgom, jedna od onih "ceo svet se urotio protiv nas Vučićevih nebeskih Srba".

Ne mislim da ju je Partija poslala, mislim da se radi o iskrenom fijuku, iskrenom hipnotisanom bolidu. Postavlja se pitanje da li Orkovima ovo ide na korist ili na štetu. S jedne strane oni vole svako nasilje i zastrašivanje svih neistomišljenika, ali s druge strane znaju da će ovo izroditi još reakcija i revolta.

Usput, niko više ne priča ni o onoj raspaloj sektašici Milici Stojanović iz Surčina što se zaletela u studente, niti o onom balavcu valjda Stefanu iz Smedereva u Palmotićevoj, niti o onom liku iz karavana u Ruzveltovoj.

GiEQnyEXgAATH8W

1091333_untitled-10-copy_f.jpg

Evo vest od pre 5 dana za ovu zensku osobu, ne znam za ostale

Шта је предлог за победу ако нису строго надгледани избори? Како мислите да га скинете? Чега сте спремни да се одрекнете?

Да ли сте спремни за батинање? Да ли можете да се одрекнете статусних куповина и путовања за кур***** по инстаграму? Неплаћање рачуна? Давање минималног износа у систем што би било неопходно за преживљавање?

Moraće radikali sami da ga skinu. Po cenu i da se pobiju međusobno. Druge nema. To svi čekamo.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Poenta je da su oni pukli i da su debela manjina. Ne treba zatvarati nijedna vrata, mi diktiramo, ako se dogovorimo za izbore - izbori, ako necemo izbore, necemo.

U sustini, cenim da bi vec uveliko krenula prica o izborima da njemu to odgovara, vidi se da je frkica prvi put. Bese i neki referendum? Pa gde mu je 🤭
U neku ruku si u pravu, ali kao što rekoh izbore koje on organizuje nisu izbori. Takvi "izbori" ništa ne rešavaju.

Niti će studenti stati kad on raspiše izbore, niti će još jedna njegova pobeda nešto rešiti. Ne znam zašto uopšte pričamo o izborima. (Kao da je obećao izbore nekim strancima koji do kraja ne razumeju šta se dešava u Srbiji i u kakvom paklu živimo)

Jedini kraj protesta vidim tamo negde između oktobra i januara, jer studenti neće moći da izgube čak dve godine.

Ima mnogo nacina da se pokradu izbori pogotovu po manjim mestima. Uostalom videli smo snimak lika na proslim izborima kako opusteno sedi u kafani sa brdom glasackih listica i natenane popunjava.....da ne spominjemo masovno izdavanje licnih karti ljudima iz RS koji nemaju uslova za to. A i bugarski voz je uvek moguc. Uostalom, svaka ucena za glas je kradja izbora. Bilo to ucena poslom ili parama. Znamo da su nekima davali po hiljadu dve da glasaju.

Да, и то је документовано и изашло на видело, и опозиција у сваком случају има право да захтева процесуирање одговорних као и да принудно преузме власт ако има доказе да је крађа била довољна да би без ње дошла на власт, тј. ако може да докаже да народ јесте њој дао мандат. То није могуће без учествовања на изборима а смена власти без изласка на изборе није легитимна ни демократска.

To je vec vise puta dokazivano i bez rezultata i posledica.
I sadasnji izbori su bili pokradeni, pa nikom nista.
Svako zalaganje za izbore ide u ovom trenutku u korist vlasti.
Gradjani koji se informisu preko RTS-a i Pinka-a uopste nemaju pojma sta se desava u drzavi.
U takvim uslovima, jednostavno je neposteno ici na izbore.

Neka se oslobode mediji, sto je obaveza vlast, pa ce se lako ici na izbore.
Jednostavno, uslova za izbore sada nema, uslova za bojkot ima.
TC Galerija i slicna mesta su propala za mesec dana ako promet padne samo za 50%.
I razlog zasto se botovi javljaju ovde i napadaju tu ideju jeste da brane pet project svog vodje.
Mnogi kriminalci, koji rentiraju poslovni prostor, kada vide da im se podrska Hulji ne isplati, odustace od iste.

Све од мера који се предлажу за притисак на власт може да се обави паралелно са изласком на изборе јер је изласак на изборе само још један додатан вид притиска на режим. Игнорисање избора купује време режиму јер власт може да има само онај ко је победио на изборима а то могу да буду само они који су изашли на изборе. Апсурдно је кукати на кршење закона и очекивати да ће сви редом (од војске и полиције па надаље) да прекрше закон и подрже бојкоташе у рушењу државе

Beograd je slobodan i oseti se to. Tako ce se osetiti i za izbore, a do sad se realno nikad nije. Osetice se u vazduhu, taj dan na ulici, po redovima, po tome sto ce biracka mesta ostati jos dugo otvorena dok svi ne glasaju, po tome sto ce i narod smeti i hteti i da reaguje pa i pobije se ako treba kad vidi nepravilnosti jer ce znati da nije uzalud.

Nikad se to do sad nije osetilo i nema potrebe da se lazemo.

Ovo su BG izbori 24.9.2000. godine. Sloba je na vlasti, krade, otima, ubija. Crveno-crni uzimaju manje vise isto kao sto sada uzimaju, ali opozicija ih osurila i cao zdravo

1000030400.jpg

Moraće radikali sami da ga skinu. Po cenu i da se pobiju međusobno. Druge nema. To svi čekamo.
Зато треба пумпати Шаровића, и трвољити их међусобно.
Задњих месеци у сенци студентско-сељачког грађанског бунта дошло је до више обрачуна између локалних кримоса блиских СНС у више општина и градова у Србији, и то око криминалних послова. Ту им је доста ослабљена најбитнија партијска структура.

Све од мера који се предлажу за притисак на власт може да се обави паралелно са изласком на изборе јер је изласак на изборе само још један додатан вид притиска на режим. Игнорисање избора купује време режиму јер власт може да има само онај ко је победио на изборима а то могу да буду само они који су изашли на изборе. Апсурдно је кукати на кршење закона и очекивати да ће сви редом (од војске и полиције па надаље) да прекрше закон и подрже бојкоташе у рушењу државе
Ovo sto sada imamo nije drzava.
Zar ti je zao ove mafije?

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4

Да ли сте спремни за батинање? Да ли можете да се одрекнете статусних куповина и путовања за ку**** по инстаграму? Неплаћање рачуна? Давање минималног износа у систем што би било неопходно за преживљавање?

Bas tako.

Imajte u vidu da se oni u velikoj meri trenutno raspadaju iznutra, na lokalu. Mi smo motivisani i bolje organizovani. U slučaju da se dese izbori, veliko je pitanje koliko oni zapravo mogu da mobilisu svoju masineriju trenutno. A plenumi i zborovi i decentralizacija nam je dala ozbiljan resurs, koji mozemo da iskoristimo na gotovo svakom birackom mestu
Gde su dokazi za to da se raspadaju?

Nevoljnost da se odrekne od komfora, bilo da su soping centri, putovanja ili nesto trece je simptom omeksavanja naroda. Medjutim, simptom tog omeksavanja je i panicni strah i utapanje u defetizmu. Sta god ja mislio o stanju svesti i odlukama naseg naroda devedesetih, cinjenica je da je taj narod bio spreman da stisne zube i stoicki pregrmi mnogo gore stvari od onih sa kojima se trenutno suocavamo. Na nama je da se saberemo i da pronadjemo sopstvena muda koja smo u medjuvremenu negde zaturili.

Dobro, onda bojkotujte TC-ove, restorane, kapucina na Huljinim lokacijama i putujte maksimalno.
Ustedecete za jos bolja putovanja.
Ako putujete u inostrantvo, barem taj novac nece doci do SNS-a.

Sto se tice drzave Srbije. Taj drzavni aparat ne sluzi nama, on je otet od strane mafije.
Zasto bi nam bilo zao sto se isti urusava?

Danasnja prica je pocela tako sto je luda radikalka napala dekanku u NIsu.
Profesionalni botovi koji ovde ordiniraju okrenuli su pricu na "za i protiv izbora".

1993- inflacija/nemaština, 1995. nacionalna izdaja su doveli do 1996. pobede opozicije na izborima. U potpunosti objedinjene opozicije.
1999. rat je doveo do pobede opozicije na izborima 2000. U potpunosti objedinjene opozicije.
Za one koji će da kritikuju, Dss glasači su glasali za koaliciju Zajedno 1996., Spo glasači su glasali za Uos 2000.

Vrh