Editovao sam post.Zasto od njih? Zar oni moraju sve?
Editovao sam post.Zasto od njih? Zar oni moraju sve?
A mozda da se ne uzdamo u akcije koje zahtevaju koordinaciju i ucestvovanje dva miliona ljudi da bi bile uspesne i pocnemo da se ozbiljno spremamo za izbore kojima se ovo svakako mora pre ili kasnije zavrsiti?
A mozda da se ne uzdamo u akcije koje zahtevaju koordinaciju i ucestvovanje dva miliona ljudi da bi bile uspesne i pocnemo da se ozbiljno spremamo za izbore kojima se ovo svakako mora pre ili kasnije zavrsiti?
Pa evo imaš prostora, na koji način Vučiću objasniti da mora završiti na izborima?mozda bolje da se uradi jedna natalna karta za vucica, da vidimo kako mu se sreca distribuira pa da znamo kada da izadjemo na izbore, za deceniju dve
do tada pumpanje i vicitim mentality
Dobro je znati da su na izborima sigurni ali ih bojkot TC Galerije obara.Zasto invalidi bez nogu ne bi igrali kosarku sa igracima kojima nista ne fali.
Hulja ce namestiti svake izbore, dovesce Bosance i ostale. Sami se hvale da imaju semu za sledece izbore.
Sem toga, njima izbori i ne trebaju, imaju vecinu.
Tamo sto ga pobedis na istim.Kako bi uopšte objasnio Vučiću da mora na izborima završiti? To me baš zanima.
Ti ga pobediš, a on kaže da si izgubio i eto nas na istom mestu gde smo i sada.Tamo sto ga pobedis na istim.
Bas tako.Dobro je znati da su na izborima sigurni ali ih bojkot TC Galerije obara.
Tamo sto ga pobedis na istim.
Смена власти без пораза на изборима није легитимна нити правно оправдана, то је евромајдански пуч који је по својој природи усмерен на урушавање државе и њене демократије. Ако власт изгуби на изборима али покуша да их покраде онда је легитимно да се иста обори јер мандат ни нема. И то се релативно лако доказује јер постоје конкретни докази.Samo guraj. Vučić broji glasove. Na svakim izborima će pobediti ubedljivo, pod ovim uslovima. A uslove neće promeniti. Pre će dati fejk prelaznu Vladu nego uslove, a znamo da ni prelaznu Vladu neće dati.
Je li, a da se ovo možda nije već dogodilo? Kako ćemo znati?Ако власт изгуби на изборима али покуша да их покраде онда је легитимно да се иста обори
Najlakse ces ljude naterati na protest i zelju za promenom kad osete da nemaju i oskudevaju.Kao i 2023. Hulja ceka leto, da ljudi odu na statusna letovanja, da bude vrucina da se tesko hoda po suncu. Da svi odu.
Vecina gradjana u mojoj ulici ne pumpa. Cekaju da sve prodje, zadovoljni su. Takve ljude treba ignorisati, oni se nece pokrenuti.
Ne mozemo da trazimo od prosvetara da se oni jedini odreknu plate. A gradjani zele da nastave da zive gradjanski, u punoj zoni komfora.
Zasto mi ne bi uveli vanredno stanje. Povucimo se u kucu, snanjimo potrosnju jedno vreme maksimalno. Oni zive od naseg novca.
Ne znam da li vecina ovde uopste razume sta bi znacila Huljina pobeda?
Oni su spremni da se svete.
Oni su spremni da ubijaju sto su pokazali 15.03.
Mnogi od nas morace na precac da beze u inostranstvo.
Mi jednostavno moramo da pobedimo radikalsko zlo.
Ko garantuje da nas na Bgd aerodromu ili Prokopu ne ceka neka nova nadstresnica da se sruci na nas?
Kada izgubi izbore, on moze da kaze sta god, nebitno je.Ti ga pobediš, a on kaže da si izgubio i eto nas na istom mestu gde smo i sada.
Znaci cekamo da Vucic sam uvede slobodu medija i funkcionalne institucije pa cemo onda da ga smenimo.Bas tako.
Trenutno nema uslova za izbore. Nema ni za koga da se glasa, to ide jedno za drugim.
Neka dopuste prelaznu vladu koja ce napraviti uslove za izbore, neka oslobode medije pa cu i ja biti za izbore.
Prvo, kako znaš da već nije izgubio izbore? Kako ćemo znati da ih je izgubio?Kada izgubi izbore, on moze da kaze sta god, nebitno je.
Kakva perfidna zemena teza.Kada izgubi izbore, on moze da kaze sta god, nebitno je.
Znaci cekamo da Vucic sam uvede slobodu medija i funkcionalne institucije pa cemo onda da ga smenimo.
To je vec vise puta dokazivano i bez rezultata i posledica.Смена власти без пораза на изборима није легитимна нити правно оправдана, то је евромајдански пуч који је по својој природи усмерен на урушавање државе и њене демократије. Ако власт изгуби на изборима али покуша да их покраде онда је легитимно да се иста обори јер мандат ни нема. И то се релативно лако доказује јер постоје конкретни докази.
To je potpuno legitiman i normalan zahtev.Kakva perfidna zemena teza.
Bez funkcionalnih institucija izbori nisu moguci. Studentski 1. zahtev je da institucije pocnu da rade.
Tako je.Smena vlasti ne bi smela da bude uslov da sudovi, tužilaštva i MUP prestanu da krše svaki mogući zakon koji postoji u državi u cilju "suzbijanja obojene revolucije" ili čega god.
Ima mnogo nacina da se pokradu izbori pogotovu po manjim mestima. Uostalom videli smo snimak lika na proslim izborima kako opusteno sedi u kafani sa brdom glasackih listica i natenane popunjava.....da ne spominjemo masovno izdavanje licnih karti ljudima iz RS koji nemaju uslova za to. A i bugarski voz je uvek moguc. Uostalom, svaka ucena za glas je kradja izbora. Bilo to ucena poslom ili parama. Znamo da su nekima davali po hiljadu dve da glasaju.Смена власти без пораза на изборима није легитимна нити правно оправдана, то је евромајдански пуч који је по својој природи усмерен на урушавање државе и њене демократије. Ако власт изгуби на изборима али покуша да их покраде онда је легитимно да се иста обори јер мандат ни нема. И то се релативно лако доказује јер постоје конкретни докази.
Вучић не броји гласове већ се то дешава на гласачким местима, где може и да има контролора из опозиције и дословно је немогуће да на сваком или већини гласачких места прође значајана манипулација, поготово када је подршка црвено-црној коалицији оволико ниска. Када не могу да окупе довољно људи за мирни протест а камоли да саучествују синхроно на хиљадама гласачким места без да се то не документује и изађе на видело.
Београдске изборе су већ били изгубили па су морали да их понове на шта је Ђилас реаговао бојкотом, управо оним што покушава и сада да сервира. Бојкот није препознат ни правни ни демократски процес за смену власти, то је покушај да се обесмисли воља народа у земљи и обезбеди да на власти буде неко ко је по вољи Вашингтону. На крају крајева, ако опозиција има убедљиву већину гласова може врло лако да се координира и има конкретне резултате са гласачких места где доказује да је победила, паралелно са РИК-ом (као у Венецуели) и онда има аргумент да је победила. Опозиција код нас никад нема појма колико је освојила гласова али зна да неће да учествује на следећим изборима ако РИК каже да није победила
И најважније, парламентарни избори не постоје да се ико руши или да један тим победи већ да на власти буде што вернија репрезантација воље грађана, са целом лепезом странака које имају подршку изнад цензуса. Парламентарна демократија постоји да се кроз раст репрезентације опозиције њена моћ увећава и стога све успешније контролише позицију док она не дође на власт и нова опозиција контролише њу. Одбијање да се учествује на изборима и освоји било који део колача је издаја демократије и свака партија која то уради ставља до знања да не мари за исту већ само жели да она зграби власт ван демократских процеса
Cak su i drzavljanima CG izdavane licne karte. I jos preko reda.Ima mnogo nacina da se pokradu izbori pogotocu po manjim mestima. Uostalom videli smo snimak lika na proslim izborima kako opusteno sedi u kafani sa brdom glasackih listica i natenane popunjava.....da ne spominjemo masovno izdavanje licnih karti ljudima iz RS koji nemaju uslova za to
Ovo je nelogicno.O institucionalizovanom državnom nasilju i drugim temama, sledeći intervju:
Vanredni izbori uopšte nisu zahtev studenata, i ne trebaju da budu. Niti prelazna ili bilo kakva druga vlada.Tako je. U uslovima organizovanog drzavnog nasilja, izbori jednostavno nisu moguci.