Има одличан чланак на vostok.rsHulja vise nema podrsku Rusije ma sta Vulin pricao.
Haha... Zbog ugroženih ljudskih prava? Zbog velike brige za Srbe "bratski narod"Hulja vise nema podrsku Rusije ma sta Vulin pricao.
HahahahaИма одличан чланак на vostok.rs
Превод је чланка који је изашао на званичном сајту њихових војних новина, zvezdanews или тако некако.
Наслов је "Вучић је себе сахранио. И послао Србима "поздрав" из пакла."
Nazalost da. Cudan smo narod. Pogotovu sto izgleda stariji vole i zele da neko vlada dugo, ako moze i dozivotno. Plase se promeneГомила старијих људи у овој земљи нажалост има стокхолмски синдром невиђених размера и браниће своје отмичаре до краја, а оне који покушавају да их извуку из мемљивог подрума у ком чаме деценијама мрзе из дна душе.
Слушам данас коментаре матораца за ГСП и не верујем, као да то неко блокира из обести, а не јер је ситуација неиздрживо катастрофална. А и кад год се зајебем па отворим фејсбук (омиљену друштвену мрежу за 50+) и кренем да читам коментаре профила који очигледно нису ботови, него прави старији људи, мука ми припадне. Толика количина беса и мржње према младости, призивање батина, робије, голог отока и народне милиције је невероватна. У овој земљи се годинама прича како је омладина отишла дођавола, а нико да констатује да ми имамо најболеснију генерацију пензионера у историји, титиних пионира жељних репресије и гажења свега што није део њиховог чопора.Nazalost da. Cudan smo narod. Pogotovu sto izgleda stariji vole i zele da neko vlada dugo, ako moze i dozivotno. Plase se promene
Starijim ljudima sve sto treba je da primaju svoju penziju, to je jedina sigurnost koja njima treba. Odatle potice i lojalnost vlasti koja im to omogucava.Nazalost da. Cudan smo narod. Pogotovu sto izgleda stariji vole i zele da neko vlada dugo, ako moze i dozivotno. Plase se promene
Poenta protesta u vidu blokada je da se svima skrene pažnja na problem.Матори робови којима иде на живце што се млади робови буне уместо да ћуте и трпе... "Ја цео живот пуштам да ме јебе ко стигне, а ови незахвални јуче се испилели, а већ им нешто смета"...
APoslutno. Oni nisu ljudi. Nama vladaju monstrumi.Monstrumi, to nisu ljudi.![]()
VIDEO: Naprednjaci u Rumi uoči 16 minuta tišine izveli trubače i opoziciji pokazivali srednji prst
Ispred KC „Brana Crnčević” u Rumi, u 10 časova, trubači i članovi SNS doveli su trubače, a aktivistima opozicije pokazivali srednji prst.n1info.rs
Mlad čovek gleda kakvo je okruženje, da li je pogodno za odgajanje dece. Bitna mu je pravda, kakve su institucije, kakva je klima u društvu. Matorci su svoje proživeli i njima je prilično dosadno. Omiljene teme su teorije zavere, ljubav prema autokratama i mržnja prema mladosti. Mladi su krivi jer su mladi, a i nisu poslušni. Imamo TV Happy da im hrani ego i da ih dodatno sluđuje.Слушам данас коментаре матораца за ГСП и не верујем, као да то неко блокира из обести, а не јер је ситуација неиздрживо катастрофална. А и кад год се зајебем па отворим фејсбук (омиљену друштвену мрежу за 50+) и кренем да читам коментаре профила који очигледно нису ботови, него прави старији људи, мука ми припадне. Толика количина беса и мржње према младости, призивање батина, робије, голог отока и народне милиције је невероватна. У овој земљи се годинама прича како је омладина отишла дођавола, а нико да констатује да ми имамо најболеснију генерацију пензионера у историји, титиних пионира жељних репресије и гажења свега што није део њиховог чопора.
Bravo. Toliko je prosto. Da se ne foliramo da je nesto drugo, niske, najnize strasti.Матори робови којима иде на живце што се млади робови буне уместо да ћуте и трпе... "Ја цео живот пуштам да ме јебе ко стигне, а ови незахвални јуче се испилели, а већ им нешто смета"...
To je posledica opste ovdasnje mentalne bolesti - zavisti.Bravo. Toliko je prosto. Da se ne foliramo da je nesto drugo, niske, najnize strasti.
Monstrumi, to nisu ljudi.![]()
VIDEO: Naprednjaci u Rumi uoči 16 minuta tišine izveli trubače i opoziciji pokazivali srednji prst
Ispred KC „Brana Crnčević” u Rumi, u 10 časova, trubači i članovi SNS doveli su trubače, a aktivistima opozicije pokazivali srednji prst.n1info.rs
Starijim ljudima sve sto treba je da primaju svoju penziju, to je jedina sigurnost koja njima treba. Odatle potice i lojalnost vlasti koja im to omogucava.
Realno nek se stavi bilo ko od vas u poziciju da zavisi od tih npr 30 000 din mesecno i nema drugih prihoda, i da nema penzije sta bi oni? To je za njih logicno jedina briga koju imaju. I ako je ispunjena, onda je sve dobro.
Tadic je i pao kad nisu isplacivane penzije redovno jer je bila velika nezaposlenost, tad penzioneri glasaju drugacije.
Nije pao jer su pokrali pola zemlje.
Po principu: ti protestuješ, a narod nema 'leba da jede.
Екс-ЈУ бејби бумер генерација. Одрасли и провели првих 40 година под кпј и титом. Па онда слоба још 15 година. Дакле њима су 55 година дриблали и прали мозак о некаквим страним усташама и домаћим усташама и да морају увек да вежу коња тамо где им газда каже макар коњ цркао и да не треба никад да постављају питања.Слушам данас коментаре матораца за ГСП и не верујем, као да то неко блокира из обести, а не јер је ситуација неиздрживо катастрофална. А и кад год се зајебем па отворим фејсбук (омиљену друштвену мрежу за 50+) и кренем да читам коментаре профила који очигледно нису ботови, него прави старији људи, мука ми припадне. Толика количина беса и мржње према младости, призивање батина, робије, голог отока и народне милиције је невероватна. У овој земљи се годинама прича како је омладина отишла дођавола, а нико да констатује да ми имамо најболеснију генерацију пензионера у историји, титиних пионира жељних репресије и гажења свега што није део њиховог чопора.
Ovo si veoma lepo napisao. Slažem se sa svakim slovom.Екс-ЈУ бејби бумер генерација. Одрасли и провели првих 40 година под кпј и титом. Па онда слоба још 15 година. Дакле њима су 55 година дриблали и прали мозак о некаквим страним усташама и домаћим усташама и да морају увек да вежу коња тамо где им газда каже макар коњ цркао и да не треба никад да постављају питања.
Један од њих је моја баба која је увек гласала за власт и никада за опозицију (Чак и за Коштуницу па онда Тадића). Она не може да схвати да ја имам другачије политичко мишљење и опредељење од власти и наратива који она слуша по режимским медијима. За њу сам ја издајник соптвеног народа. Свест о демократији и сучељавању мишљења јој је 0 јер су јој 40 година мозак испирали свакодневно марксизмом.
А заправо што сам старији све ми је јасније да чак и ако си задовољан са неком влашћу у неком тренутку онда треба опет гласати опозиционо због здравља демократије. Треба их мењати као чарапе на сваке 4 године. Јер колико год једна власт била добра у почетку, остајањем на власти ће се само искварити јер моћ опија а апсолутна моћ апсолутно опија.
Apsolutno, to govori kolko smo uvek bili psihicki nezdravo drustvo ma sta ko rekao. "U preCednika se morati gledati ko' u Boga, ko si ti da ista prigovaras i menjas sta ti fali" i "da nije najpametniji ne bi bio preCednik" fazoni. Neki nisu svesni koliko je generacija baceno niz vodu decenijama unazad ovakvim trulim sistemom. Dal ce se ikad promeniti...........ne znam iskreno, ali ne bih se kladio na to nazalost jer je nas covek navikao da ide linijom manjeg otpora. "daj samo da zavrsim osnovnu skolu/srednju/fakultetl i nadjem posao i tako do penzije da ne talasam. Rinse and repeatЕкс-ЈУ бејби бумер генерација. Одрасли и провели првих 40 година под кпј и титом. Па онда слоба још 15 година. Дакле њима су 55 година дриблали и прали мозак о некаквим страним усташама и домаћим усташама и да морају увек да вежу коња тамо где им газда каже макар коњ цркао и да не треба никад да постављају питања.
Један од њих је моја баба која је увек гласала за власт и никада за опозицију (Чак и за Коштуницу па онда Тадића). Она не може да схвати да ја имам другачије политичко мишљење и опредељење од власти и наратива који она слуша по режимским медијима. За њу сам ја издајник соптвеног народа. Свест о демократији и сучељавању мишљења јој је 0 јер су јој 40 година мозак испирали свакодневно марксизмом.
А заправо што сам старији све ми је јасније да чак и ако си задовољан са неком влашћу у неком тренутку онда треба опет гласати опозиционо због здравља демократије. Треба их мењати као чарапе на сваке 4 године. Јер колико год једна власт била добра у почетку, остајањем на власти ће се само искварити јер моћ опија а апсолутна моћ апсолутно опија.