Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Zelim da se izvinim forumasu cotri zbog koriscenja uvredljivih reci, zaista mi nije bila namera da vredjam. je*******iga, vruce su glave, pa napise covek nesto sto ne misli. Mada stoji da mi se citanje njegovih poruka ovih par meseci dosta puta usralo u entuzijazam. Sto se tice av, GOTOV JE, samo jos da se izglasana plenumu kad cemo da mu sviramo kraj!

Zelim da se izvinim forumasu cotri zbog koriscenja uvredljivih reci, zaista mi nije bila namera da vredjam. je*******iga, vruce su glave, pa napise covek nesto sto ne misli. Mada stoji da mi se citanje njegovih poruka ovih par meseci dosta puta usralo u entuzijazam. Sto se tice av, GOTOV JE, samo jos da se izglasana plenumu kad cemo da mu sviramo kraj!
Vidiš, meni @Cotra baš pomogne, upadnem i ja u to beznađe, pa mi lakše da vidim da nisam sam.

1000028315.jpg

Jbt zašto ne pokupi deo blaga, uzme retardiranog brata za ruku i ne od..be negde daleko da tamo uživa i krcka to do kraja života...

Inače pitanje je retoričko naravno. Zato što ga opijaju moć i mesijanski kompleks. Ali da je malo mudriji, znao bi kad da se skloni i da uživa negde drugde.
Neleceni bi radije da ga rulja ubije nego da dozivi takav "narcissistic injury"
Zato se i dere ono cuveno ,,mozete samo da me ubijete"
Zato mu i mnogo vise smeta ,,nisi nadlezan" nego bilo sta drugo
I zato bi idealna situacija bila da mu sudimo i da zavrsi u zatvoru. Vise ga boli da zivi zivot gde nije glavni.
Takav ishod, e to bi bio pravi presedan. Katarza za celo ovo drustvo

Culi ste izjavu pandura?
Sve je jasno, sve.... ne verujte svojim ocima nego u bajke....
A ti frajeru, nadam de da obraz vredi para ili ucene, potomci smo slavnih ljudi, ne bi se reklo od ovoliko beskicmenjaka.
Niko ne veruje, lazi se produbljuju, sramota je veća.
Ova policija se toliko srozala, da mi se cini da je sve manje izuzetaka.... Ne razumem, zasto rade posao ako ce ga nedostojni biti. Pih....
Jos verujem u pravu vojsku, ali svasta moze da nas iznenadi

Огласило се удружење ветерана црвених беретки и оградило се од људи у парку који се шепуре са њиховим ознакама.

I dalje mislim da sistem može da opstane samo, ako ovaj padne brzo i bezbolno.

To je verovatno shvatio još neko.

Zasto psihijatri ne progovore?
Lopta je u terenu suda. Samo oni mogu da ga liše poslovne sposobnosti, već je bilo inicijativa.

I dalje mislim da sistem može da opstane samo, ako ovaj padne brzo i bezbolno.

To je verovatno shvatio još neko.
Sistem, citava drzavna uprava treba da bude unistena.
I treba da se pravi nova.
Lopta je u terenu suda. Samo oni mogu da ga liše poslovne sposobnosti, već je bilo inicijativa.

Znas i sam da mi nemamo sud i tuzilastvo.

Bio sam sada da vidim show u Pionirskom parku.
MIslim da je tako nesto neponovljivo.
Oni jadnici stoje, svi ih vredjaju....
Stavili su i vojnicke satore, napravljene pod konac.

Poslednja izmena:
Велики верник, поштовалац распетог Христа спаситеља, Љубиша Бачић, да остане забележен у историји као највећа гњида од свију малих гњида које су се гњидама звале.

Иначе, на снимку се види да му је повреда ока настала приликом пада, и ударца у неку ограду или тако нешто. Могао је том богу на истину, и могао је да не буде снимљен. Ко зна шта би онда било.

Велики верник, поштовалац распетог Христа спаситеља, Љубиша Бачић, да остане забележен у историји као највећа гњида од свију малих гњида које су се гњидама звале.

Иначе, на снимку се види да му је повреда ока настала приликом пада, и ударца у неку ограду или тако нешто. Могао је том богу на истину, и могао је да не буде снимљен. Ко зна шта би онда било.
A sta je sa nasom majkom Crkvom?
Zasto oni cute?
Mozda su zauzeti svojim nekretninama na Dorcolu.

Желим да верујем да ће се та мајка оканити својих инвеститорских комбинација на Дорћолу, погледати своју децу и учинити једино што може. То је позив свим парковским несрећницима да се повуку у рупе из којих су измилели, и уступе место прелепој младости Србије.

Уколико, пак, пар црквених усташа удбаша на врху, настави да се бави комбинацијама, мени свеједно, може и тако.

Исто важи и за представнике крупног капитала. За сада, једини прави родољуб међ' њима, испаде гос'н Родољуб.

kako policajac moze tako da laze?
U Nacionalnom Parku Srbija je sve dozvoljeno i ništa nije dozvoljeno. Bitan je samo ugao posmatrača.

Edit: Tipujem da će pokušati da izazove nerede kako bi imao osnova za uvođenje vanrednog stanja.

Poslednja izmena:
Vrh