Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 60.730
Зар је могуће да је цела ДС и њен кур била на једном човеку?Onaj DS što je uspostavio SNS i predao energetski sektor Putinu?
Зар је могуће да је цела ДС и њен кур била на једном човеку?Onaj DS što je uspostavio SNS i predao energetski sektor Putinu?
Невероватно саопштење.Баш сада када Додик неће да спроводи одлуке ненадлежног Немца а Вучићу се љуља фотеља?
Како то није Србија скретала са ЕУ правца у последњих 13 година Вучићеве тираније и уништавања институција, потписивања незаконитих споразума са "Косовом" него баш сада? Још је за то време отварала поглавља и добијала аплаузе из Берлина и Брисела?
Да је среће да нисмо били на ЕУ правцу у протеклих 13 година где би нам крај био
Izgleda da nije bila ni na tom jednom.Зар је могуће да је цела ДС и њен кур била на једном човеку?
Srbija - crna strana medalje
Skreće sa EU kursa od 12.3.2003.
Kad sam ja još skrenuo paznju na ovo, samo na drugoj temi.Свака част модератору. Оставља монологе еу фанатизма који немају ни грам поенте, а гаси сваки контра аргумент. Ово стварно подсећа на про-СНС форум по уређивачкој политици.
Zato što nisu oni tražili pristup nama, već mi njima. Fiktivno, fasadno.па када се ЕУ баш не труди пуно да нас приволи. само избацују нове услове, а никакве уступке
Sad si se u 2025. setio da ne verujes SNS izjavama i vestima?Следеће две недеље ће бити не кључне, већ паклене. Сваку вест и изјаву коју испеку, и дође из њихове кухиње у наредне две недеље узимати са дебелом резервом и неповерењем.
Pogledajte prilog 231384
Uvidom u predatu dokumentaciju vezanu za rekonstrukciju zeleznicke stanice utvrdjeno je da je gradiliste otvoreno i prijavljeni radovi 16. oktobra 2024. Taman da se ne dotaknemo uopste teme finansijske korupcije, sumnjive dodele radove, nekompetentnih izvodjaca i podizvodjaca i nacina na koji dolaze do posla, pa cak ni pada nadstresnice, ovo jasno i nedvosmisleno predstavlja krivicno delo.Na sta mislis?
nadajmo se. Medjutim izgleda da ce skup studenata biti daleko od Hulje na Nbgd.Sledece dve nedelje su kljucne!
Nego je juce ovde okacio tvit da je odluceno da nece biti NBGDnadajmo se. Medjutim izgleda da ce skup studenata biti daleko od Hulje na Nbgd.