Nije prisutan za sada, jer nam glume prijatelje i braću i jer ih zapad istisne ili nadmaši ponudama.
Kako izgleda kad Rusi hoće da ti budu velika braća i ekonomske gazde znaju npr Belorusi. I zato su se čak i njima smučili.
Najodgovornije su vreće govana koje su huškale ljude u te ratove i debili od ljudi koji su u njih iskreno išli, dakle željni da ratuju.
Ni svo oružje ni sva loženja sa zapada ne bi ništa značila da ljudi ovde nisu ispali magarci i slušali dnevnike i vreće govana u foteljama, Srbi svoje, Hrvati svoje, Bosanci svoje.
Pretpostavljam da ne znaš za onaj snimak dnevnika u Hrvatskoj i dnevnika u SRJ gde oba voditelja govore isto, samo što naravno hrvatski voditelj kaže da su počinioci zločina Srbi, a srpski voditelj kaže da su počinioci Hrvati. Naravno, ti ćeš sad da mi kažeš kako je to dokaz da je svemu tome upravljao zapad. A ja koji sam gledao i čitao malo više o tome, znam da je to bio deo dogovora Slobe i Tuđmana, dve strane istog govneta.
Jednom sam bio dovoljno dokon a dovoljno zaludan da uzmem i pročitam u kratkim crtama svu hronologiju dešavanja na prostoru SFRJ od 1991. do 1995. Nisam mogao da verujem. Sve se vrtelo oko toga ko će koga masnije da zayebe. I to ne samo Srbi Hrvate, nego i međusobno, Hrvati Hrvate, Srbi Srbe, Bosanci Bosance... Ali Srbi definitivno jesu ispali najveći pajseri tu, jer im je i predsednik bio najveća bitanga od svih. Nema koga nije pokušao da zayebe, pa čak i svoj narod. Hrvati i Bosanci su bar sebi izvukli državu i autonomiju iz svega toga. Mi smo izvukli da ne kažem šta. Jezde, Dafine, hiperinflacije, kriminalčine, primitivizam... Jer je to Sloba želeo za ovu zemlju. Glupu masu kojom će doživotno da vlada, sa sve svojom rospijom.