Ljudima poput mene je to ogroman problem. U biti ja sam iskreno protiv SNS-a i Vučića kao celine. Naročito mi smetaju tehnike manipulacije koje koriste, Radikalske metode u obračunu sa protivnicima i najniži ljudski porivi koje provociraju svojim delovanjem, dalje potplaćivanje ljudi da ih čuvaju, da idu na proteste, ucenjivanje za glasove, dovođenje lažnih glasača... dakle komplet ta unutrašnja politika koju vode mi se gadi.
Ali s'druge strane podržavam ekonomsku i spoljnu politikom koju vode. Takođe podržavam i infrastrukturne (autoputevi, železnica, metro, Air Srbija, aeorodrom), građevinske projekte (BNV, ostalo) i projekte koji poboljšavaju imidž naše zemlje poput Expo-a.
Takođe ne izlazim na proteste, ali sam u firmi organizovao skupljanje pomoći za studente i lično donirao ne tako mala sredstva u hranu i druge potrepštine, i obzirom da su neki od mlađih kolega involvirani preko njih sam ta sredstva i prosledio.
Pored svega toga ne gledam režimske medije (blokirano mi je sve od RTS do Prve), ali gnušam se i medija poput N1, Nova i Danas...
Nažalost mislim da koliko god ja radio na tome svemu, neki, a možda i mnogi ostrašćeni će reći da to nije dovoljno i da ja zbog ovih stvari koje sam naveo nisam njihov nego SNS-ov. I to me iskreno mnogo boli.