Bio sam na skupu SNS ispred skupštine, pre par godina. To je bio skup pre onog propalog. Možda ih je bilo 30-40000.Mogu da plate statiste na skupu u Jagodini i šta će tačno time postići? Niko od integriteta se neće učlaniti u pokret. Mogu da privuku plagijatore i kupce diploma, a njih već imaju previše.
Stručnjake nemaju čime da ucene jer ti ljudi imaju izbora. I niko normalan ne planira u ovom trenutku da crta sebi metu tako što će javno podržati psihopatu.
Ovom režimu su dani odbrojani. Za mesec - dva će spakovati kofere i pobeći iz države, naročito kad krenu sankcije NIS-u u punom obimu da deluju.
Hteo sam da izvidim kakvo je raspoloženje druge polovine mog naroda.
Rekao bih da kod polovine, ili možda čak i više od polovine, nema tu nekog ushićenja, osećaja da radiš nešto korisno za narod i državu. Većinom su to bile mučene duše spuštenih glava, ili uznemirene što se nalaze tu gde se nalaze. Naravno bilo je u prvim redovima napaljenih, kao i uvek na svim javnim skupovima, ali to je neki procenat koji je danas verovatno još i manji.
Najgori dan u mom životu je 24.12.1996. pa sam u ovim starim godinama ovakvog razmišljanja....