Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Sta bi sa domom za stare? Juce su neki tvrdili da je to delo ludaka, pominjao se namerno podmentut pozar, kad ono danas tuzilastvo prica drugacije? To je taj isti model ponasanja kao u novom sadu, jos se broje mrtvi ali oni vicu nije vlast kriva, iako ih niko nije ni krivio odmah.

Vučić: Skup u Jagodini je slobodan, nikog ne primoravamo da dođe​

Dodao je da je pokrenuo formiranje pokreta zbog svega što se događa u zemlji.

„To je od suštinskog značaja. Mora nove krvi i više znanja da bude. Moraju novi ljudi da se promovišu“, rekao je Vučić.

Naveo je primer kompanije Kokakola u kojoj se svake godine menja 15 odsto ljudi u sedištu u Atlanti.

Sada će javni sektor da se isprazni od ljudi koji ne žele javno da govore kako je litijum lekovit za decu.

Ni jedan pravi stručnjak neće da se ukrca na žvalin titanik kada može da ide u privatni sektor ili u inostranstvo.

Eto predlog za naziv pokreta.

Ово је већ дефинитиван доказ да је подршка СНС-у и њиховим сателитима пала испод 50%, не посеже за ванредним изборима и сада покушава да ребрандира своју странку у "нови покрет" са "новим људима" јер је СНС пукао

jos se broje mrtvi ali oni vicu nije vlast kriva, iako ih niko nije ni krivio odmah.
Ne znam bas koliko je tacno, jer isto tako imamo deo javnosti koji dok se broje mrtvi odma vice da je vlast kriva.

U slucaju NS-a to je i imalo logike, jer su sami svecano otvarali stanicu pola godine pre nesrece, u slucaju starackog doma, vise je razmisljanje znamo ko je kriv, aj sad da nadjemo zasto. Jbg, vec neko vreme idemo ka tome da je svaka reakcija ili misljenje na neko desavanje prvenstveno pitanje lojalnosti nekom taboru, cinjenice i objektivnost su na suvozacevom sedistu.

Podeljenost je kulminirala i dok ova kriza ne dobije epilog, cak i da nadlezne institucije najprofesionalnije i najneutralnije obavljaju svoj posao, ne postoji odluka/presuda/izvestaj koji ce biti prihvacen sa obe strane. Jer su i jedni i drugi vec zakljucile sta je za njih istina.

Ne znam bas koliko je tacno, jer isto tako imamo deo javnosti koji dok se broje mrtvi odma vice da je vlast kriva.
Pre nego što je taj deo javnosti i progovorio izašao je el ministre da ubeđuje kako je sve bilo po zakonu i cakum-pakum.

Onda se ispostavilo da je račun u blokadi, pa da je inspekcija utvrdila neke nepravilnosti, pa da je bilo više ljudi nego što je dozvoljeno licencom, pa da je vlasnik neki MUP-ovac... i sad je kriv deo javnosti koji sumnja u takvog ministra i takvu vlast koja ga je na tu funkciju dovela.

Pri čemu niko nije terao Starovića da tvrdi da je sve u redu, kao što ni Vučića niko nije terao da odmah isto veče na sva zvona razglasi da nadstrešnica nije ni taknuta, odakle se ušlo u spiralu laži i manipulacija iz kojih evo do dan danas nisu izašli.

U slucaju NS-a to je i imalo logike, jer su sami svecano otvarali stanicu pola godine pre nesrece, u slucaju starackog doma, vise je razmisljanje znamo ko je kriv, aj sad da nadjemo zasto. Jbg, vec neko vreme idemo ka tome da je svaka reakcija ili misljenje na neko desavanje prvenstveno pitanje lojalnosti nekom taboru, cinjenice i objektivnost su na suvozacevom sedistu.

Podeljenost je kulminirala i dok ova kriza ne dobije epilog, cak i da nadlezne institucije najprofesionalnije i najneutralnije obavljaju svoj posao, ne postoji odluka/presuda/izvestaj koji ce biti prihvacen sa obe strane. Jer su i jedni i drugi vec zakljucile sta je za njih istina.

da, totalno se slazem. krenulo je malo suludo, vidim po svom okruzenju.
niko sada vise nije "apolitican" i svi su moralne gromade, da vrlo lako dele etikete, sto me podseca na sve one sns njuske koje znam godinama.
tj vidi se plemenski uticaj isti kao kod navijaca i drugih grupa, sada im ovo stvara novi identitet i ego trip

slazem se da je odlicno.
tuzno je da moraju velika sranja da se dese da bi doslo do toga.
to mi je ono najnizi oblik
Nažalost mora. Ovo je drugi put u trideset godina.

A, imam osećaj da ma koliko se sada otkazuje poslušnost unutar partije, da će ipak biti još gore dok ne bude bilo bolje.

da, totalno se slazem. krenulo je malo suludo, vidim po svom okruzenju.
niko sada vise nije "apolitican" i svi su moralne gromade, da vrlo lako dele etikete, sto me podseca na sve one sns njuske koje znam godinama.
tj vidi se plemenski uticaj isti kao kod navijaca i drugih grupa, sada im ovo stvara novi identitet i ego trip
Bas tako i treba da bude.
Ovo je borba zivota i smrti.
SNS je smrt, mi smo zivot.

Nema vise "umerenih", nema "apoliticnih". Nema vise prostora za to.

Bilo je 1941. Srba u NDH koji su razmisljali da mozda sve to i nije tako strasno, koji su pokusali razlozno da razumeju ustaski rezim. Nisu se ni osvrnuli, vec su bili u jamama.
Mi vec 12 godina imamo iskustvo pljacki i ubijanja od strane SNS-a.

Poslednja izmena:
Pre nego što je taj deo javnosti i progovorio izašao je el ministre da ubeđuje kako je sve bilo po zakonu i cakum-pakum.

Onda se ispostavilo da je račun u blokadi, pa da je inspekcija utvrdila neke nepravilnosti, pa da je bilo više ljudi nego što je dozvoljeno licencom, pa da je vlasnik neki MUP-ovac... i sad je kriv deo javnosti koji sumnja u takvog ministra i takvu vlast koja ga je na tu funkciju dovela.

Pri čemu niko nije terao Starovića da tvrdi da je sve u redu, kao što ni Vučića niko nije terao da odmah isto veče na sva zvona razglasi da nadstrešnica nije ni taknuta, odakle se ušlo u spiralu laži i manipulacija iz kojih evo do dan danas nisu izašli.
Ministar je rekao da je istraga u toku a pozar najverovatnije podmetnut, i da je dom imao vazece licence. U isto vreme je tviter izasao sa 15 teorija od kojih je pitanje koje su uopste tacne i relevantne, ali sto bi se to proveravalo. Kao sto rekoh, zna se ko je kriv, potrebno je samo naci kako. Eto, gazda je neki MUPovac, znaci SNS. Jer ne postoje policajci koji su to duze od 12 godina.

I gle čuda twitter, odnosno javnost je, ispostaviće se, bila u pravu opet. Zašto?

Zato što zaključuje na osnovu indicija. Bukvalno ono kako bi tužilaštvo trebalo da reaguje. I dok tužilaštvo ne reaguje, ubistva korupcijom će se dešavati, a javnost će biti u pravu na žalost.

Ministar je rekao da je istraga u toku a pozar najverovatnije podmetnut, i da je dom imao vazece licence. U isto vreme je tviter izasao sa 15 teorija od kojih je pitanje koje su uopste tacne i relevantne, ali sto bi se to proveravalo. Kao sto rekoh, zna se ko je kriv, potrebno je samo naci kako. Eto, gazda je neki MUPovac, znaci SNS. Jer ne postoje policajci koji su to duze od 12 godina.
Jasno je da je SNS kriv za pozar u starackom domu.
Dom ne poseduje dovoljan prostor, kanalizacioni prikljucak, nema nocu dezurnih....
Brojosoba u sobama je veci do dozvoljenog.
Ne nalazi se u naseljenm mestu.

N. Sarovic je nasao zakon vezan za tu oblast i nasao niz manjkavosti.
Firma vlasnika je u blokadi, racuni su blokirani 2. godina, a ipak se posluje. Kako?

Kriv je SNS jer je SNS na vlasti u toj opstini a to dozvoljava.

Drugo je twitter i besposlicari sa istog a drugo je sta izjavi ministar a preenesu sve novine. Pisu na twiteru i da je zemlja ravna, ali ako to izjavi ministar onda nesto nije u redu sa tim

Evo pijaca u zemunu stotine ljudi prolaze, niko ne reaguje. Da su inspekcije revnosne kao one prosvetne ovo bi odavno bilo odgradjeno i sanirano

I gle čuda twitter, odnosno javnost je, ispostaviće se, bila u pravu opet. Zašto?

Zato što zaključuje na osnovu indicija. Bukvalno ono kako bi tužilaštvo trebalo da reaguje. I dok tužilaštvo ne reaguje, ubistva korupcijom će se dešavati, a javnost će biti u pravu na žalost.
Za sta je bila u pravu? Istraga je zavrsena?

Ni istraga u NS nije zavrsena pa je sve jasno.

@Defke, ti si vrlo inteligentan covek. mejdutim sada branis neodbranjivo,. iz inata.
Otkaci se od Zla i nastavi da gradis svoju uspesnu karijeru.

Beogradski opozicionari (Djilas, Marinika, Lazaraevic, Cuta...) mogli bi licno da odiu da blokiraju skup fasista u Jagodini.
Oni imaju imunitet, policija im ne moze nista.

Sto se tice gradjana koji vrse istrage i petljaju se u istragu, ni to ne treba da cudi.
Ako drzavne isstitucije ne rade, moraju gradjani.

Vise ne postoji ni zakon. Presuda Dijani Hrkalovic to pokazuje. Presuda napravljena da bude oborena.

Evo i ovo. Radi se o ispruzenoj ruci rezima "zutima".
Jasno je da se spremaju novi dogovori. Ni Djilas ni Hulja nece lustraciju.

Poslednja izmena:
Mogu da plate statiste na skupu u Jagodini i šta će tačno time postići? Niko od integriteta se neće učlaniti u pokret. Mogu da privuku plagijatore i kupce diploma, a njih već imaju previše.

Stručnjake nemaju čime da ucene jer ti ljudi imaju izbora. I niko normalan ne planira u ovom trenutku da crta sebi metu tako što će javno podržati psihopatu.

Ovom režimu su dani odbrojani. Za mesec - dva će spakovati kofere i pobeći iz države, naročito kad krenu sankcije NIS-u u punom obimu da deluju.

Da institucije nisu radile svoj posao.
Kako je to direktan uzrok nesrece?

U NS je jasno, drzava rekonstruisala, ministri se slikali, nema sta tu da se prica.

Za staracki dom sta, pozar je nastao jer je racun nekad bio u blokadi, jer je vlasnik u MUPu?

Svesni ste i sami koliko je to natezanje ali u ovom trenutki je jeres i pomisliti da mozda nije sve politicko pitanje.

I da se razumemo, meni je jasno da ce to biti politicko pitanje jer masa je u takvom naboju i sve je politika sad, kapiram da i treba tako sad kad se sve lomi.

Meni je samo bizarno kada me i pojedinci u nekoj regularnoj diskusiji ubedjuju da je to skroz normalno.

Kako je to direktan uzrok nesrece?

U NS je jasno, drzava rekonstruisala, ministri se slikali, nema sta tu da se prica.

Za staracki dom sta, pozar je nastao jer je racun nekad bio u blokadi, jer je vlasnik u MUPu?

Svesni ste i sami koliko je to natezanje ali u ovom trenutki je jeres i pomisliti da mozda nije sve politicko pitanje.

I da se razumemo, meni je jasno da ce to biti politicko pitanje jer masa je u takvom naboju i sve je politika sad, kapiram da i treba tako sad kad se sve lomi.

Meni je samo bizarno kada me i pojedinci u nekoj regularnoj diskusiji ubedjuju da je to skroz normalno.
Ako tako gledaš na stvari onda nije kriva ni za NS jer vlast nije gradila. Lepo institucije su krive, nema licencu tj istekla, ima više ljudi nego što treba, nema nadzor, računi u blokadi... pitanje je kako je uopšte ta firma poslovala. Pa ja da propustim porez da platim ima da me zatvore u roku od 15 dana, a da ne pričam o glupom bzr-u gde ti traže za prodavca skoro isto kao za gradjevinca, a fora je samo da platiš. Nisu oni odgovorni za požar ali su krivi što je ta firma uopšte funkcionisala bez inspekcija te je delom odgovornost i na njima.

Vrh