Cotra
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 2.284
Zar?Pa lik je i dalje u Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica fazonu dok je Seselj napustio tu ideologiju.
Zar?Pa lik je i dalje u Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica fazonu dok je Seselj napustio tu ideologiju.
U Srbiji ne.Moze li covek da promeni svoje uverenje, ali iskreno?
U Srbiji ne.
Mislim da je to svuda tako, u ljudskoj prirodi, pred strahom od smrti ljudi pronadju boganetacno, dosta njihi nadju boga pred smrt
Kako ne, evo Vučić od Šešelja postao Čeda Jovanović.U Srbiji ne.
Mislim da su prosvetari jednostavno videli da se protest ne siri i da niko nije solidaran sa njima.Debelo sumnjam u ovo.
"Većina članova Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije nije uopšte htela da se izjasni o predlogu da li da se totalno obustavi rad u školama, tvrde u ovom sindikatu, koji se smatra najvećim u zemlji. Kako navode, samo su odbori ovog sindikata u Čačku, Ivanjici i Kraljevu većinski bili za to da prosvetari od ponedeljka prestanu da rade"
Može lagano da se dogodi da ostale privatne kompanije i banke preventivno krenu da deluju, jer strahuju da bi mogle da se nađu pod sekundarnim sankcijama.
NIS je na OFACovoj listi sankcija i to je neupitno. Kada se ode na sajt OFACa, u pretrazi izlazi NIS. To šta domaći političari i 'eksperti' tumače to je njihova stvar.
Problem bi morao da se rešava što pre, jer je prostor za kupovinu vremena odavno istekao.
Blokada NIS-a na "ajfonu": Korisnici više ne mogu da skidaju i preuzimaju aplikacije
Korisnici "ajfona" viÅ¡e ne mogu da skidaju i preuzimaju aplikacije Naftne industrije Srbije (NIS), dok "android" ureÄaji i dalje omoguÄavaju ovu opciju, u Å¡ta se uverila i naÅ¡a redakcija.www.blic.rs
Bankrot je neizbežan i to mi uliva nadu da će doći do promene režima zasnovanog na krađi.Ovim, prestaju mogucnosti za generalni strajk i samo nas ludilo Nepomenika ili ekonomski bankrot moze spasiti.