Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

^^ da bas su zbog toga glasali za žvalu a ne zbog proruske propagande koja ide 24/7 na njegovim televizijama lol
i evo i dan danas se brani time što kaže kako "zapad" organizuje i plaća studente da njega skinu i u to duboko veruju svi njegovi dobrovoljni podržavaoci,
Cotra da uramiš ovo.

Ti se baviš analitikom 😅😅😅

E vala bas im se na zapadu toliko gadi stanje kod njih da bi voleli da im bude ko u rusiji odakle normalni rusi beze cak u jednu srbiju da bi se spasili, alal ti analitika...

Uglavnom slagao si da ovde neko "voli" zapad sto jasno pokazuje na koju stranu ipak naginješ
U Srbiju beze uglavnom Rusi vezani poslom za zap. firme

^^ da bas su zbog toga glasali za žvalu a ne zbog proruske propagande koja ide 24/7 na njegovim televizijama lol
i evo i dan danas se brani time što kaže kako "zapad" organizuje i plaća studente da njega skinu i u to duboko veruju svi njegovi dobrovoljni podržavaoci,
Oni veruju u bilo sta.
Mogao je da kaze da ih placaju Rusi ili Marsovci i oni bi opet verovali.
Ideja da njegove neprijatelje placa zapad uklapa se u igrokaz o patriotizmu.
Sem toga, i ti sto veruju placu za Minhenom, a i sam Zvala je vidljivo servilan tom istom zapadu (kao i preostala opozicija).

Srbija je danas u ratu s Rusijom. Srpske granate ubijaju ruske vojnike i civile.

Oni veruju u bilo sta.
Mogao je da kaze da ih placaju Rusi ili Marsovci i oni bi opet verovali.
Ideja da njegove neprijatelje placa zapad uklapa se u igrokaz o patriotizmu.
Sem toga, i ti sto veruju placu za Minhenom, a i sam Zvala je vidljivo servilan tom istom zapadu (kao i preostala opozicija).

Srbija je danas u ratu s Rusijom. Srpske granate ubijaju ruske vojnike

Lupio si glupost kako žvalini za njega glasaju zato sto on bezuslovno ide ka zapadu - ni jedno ni drugo nije tačno nego je posledica tvoje potpune odsečenosti od stvarnog sveta..
Dakle svakome ko živi ovde je jasan stav žvalinih glasača prema zapadu i rusiji a to pokazuje i žvalina propaganda,
a da srbija stvarno ide ka zapadu mi bi sad bili clanica nato-a i u integracijama ispred cg a sankcije rusiji bi uveli bukvalno odmah - ali to nije tako!

Srpske granate ubijaju agresorske vojnike koji su upali u suverenu drzavu radi čerupanja iste - nešto ti mnogo titraš jednoj imperijalnoj sili i njenim imperijalnim pohodima za jednog samozvanog antiimperijalistu

Poslednja izmena:
Čotrin post, kolorizovano

1000016411.jpg

Lupio si glupost kako žvalini za njega glasaju zato sto on bezuslovno ide ka zapadu - ni jedno ni drugo nije tačno nego je posledica tvoje potpune odsečenosti od stvarnog sveta..
Dakle svakome ko živi ovde je jasan stav žvalinih glasača prema zapadu i rusiji a to pokazuje i žvalina propaganda,
Glasaju za njega jer je lazni nacionalista koji kao voli Rusiju i brani Kosovo, a u stvari ih vodi ka zapadu. Oni znaju da ih laze, ali bas im se to i svidja. To je mera nacionalizma koja im treba dok sanjare o Minhenu.
Znam da je tesko razumeti, ali srpska svest je sizofrena.

Ni u snu ne bih voleo da Rusija il Rusi vladaju nama.
Pa zive svuda oko mene sada, kao da sam u Rusiji.
Arogantni su i oholi. Zelim da sto pre odu odavde.

Srbija će propasti bilo ušla u EU ili ne ušla.

Istočna Evropa sada služi zapadnoj za isisavanje ljudi, kako bi mogli da očuvaju status kvo jer nemaju natalitet. Neko mora da im leči starce i finansira penzije.

Mapa pokazuje koje će države opstati a koje neće.

Ne vidim način na koji situacija Srbiji može biti bolja od prognozirane. Neće od jednom krenuti cele porodice iz Afrike i Azije da se masovno doseljavaju u Srbiju i da krenu da puštaju korene, niti će domaće stanovništvo krenuti da ima 5 - 6 dece po ženi.

Ko će naše starce da leči i da im finansira penzije?

Pogledajte prilog 224488

Ако дође до тога да мора да се увозе породице из Азије и Африке како би одржали привреду Србије, онда барем нека буде типа православно становништво из Етиопије, Сирије и Египта. Лакше ће се уклопити од муслимана, а и мање неког тог друштвеног трења.

Poslednja izmena:
Glasaju za njega jer je lazni nacionalista koji kao voli Rusiju i brani Kosovo, a u stvari ih vodi ka zapadu. Oni znaju da ih laze, ali bas im se to i svidja. To je mera nacionalizma koja im treba dok sanjare o Minhenu.
Znam da je tesko razumeti, ali srpska svest je sizofrena.
"Oni znaju da ih laže"
Druže ti stvarno ozbiljno moraš da de pozaabviš stanjem svoje uračunljivosti
- ovakav nivo odsustva bilo kakvog dodira sa reapnim svetom je vrlo zabrinjavajuć...
I kod ostalih tema je slična stvar bukvalno projektuješ ovde svoj imaginarni svet...

Ако дође до тога да мора да се увозе породице из Азије и Африке како би одржали привреду Србије, онда барем нека буде типа православно становништво из Етиопије, Сирије и Египта. Лакше ће се уклопити од муслимана, а и мање неког тог друштвеног трења.
Stvar je u tome da oni ne žele da žive u Srbiji. Većina njih će ostati u svojoj državi, a manjina koja se odseli otići će na zapad.

Stvar je u tome da oni ne žele da žive u Srbiji. Većina njih će ostati u svojoj državi, a manjina koja se odseli otići će na zapad.

Искрено то сам исто мислио и за Украјинце и Русе, па су дошли и остали овде.

A šta je ovde "crna strana medalje" ...volim zapad, mrzim zpad, ili volim Rusiju, mrzima Rusiju. Malo ste dosadni. Zatrpa se i ova tema kao i "Izbori".
Dajte malo više priče ako imate o ovim protestima i blokadama, jer to je čini mi jedino svetlo u tunelu zvanom Srbija. Ili smo se zasitili i opet razvodnjavanje.

A šta je ovde "crna strana medalje" ...volim zapad, mrzim zpad, ili volim Rusiju, mrzima Rusiju. Malo ste dosadni. Zatrpa se i ova tema kao i "Izbori".
Dajte malo više priče ako imate o ovim protestima i blokadama, jer to je čini mi jedino svetlo u tunelu zvanom Srbija. Ili smo se zasitili i opet razvodnjavanje.
Pa zasto bi pobogu na temi "crna strana medalje" pisali o protestima i blokadama ako su oni svetlo u tunelu???

Ovo je crna strana a umobolna konstatacija da žvalini glasači njega podržavaju "zato što on vodi srbiju na zapad" i da "znaju da ih laže o rusiji" je crna da crnja ne može biti,
ej da neko u zbilji izjavi da krezave babe i dede koje danima po mrezama pljuju studente kao zapadne plaćenike, - sanjaju mihen lol

ej da neko u zbilji izjavi da krezave babe i dede koje danima po mrezama pljuju studente kao zapadne plaćenike, - sanjaju mihen lol
Minhen je srpska Meka ili Hilandar.
Penzioneri svasta pricaju, ali srce je u Minhenu.
Potrosnja, status.... to narod voli, a ne majku Rusiju.

NSPM: Александар Вучић за „Ханделсблат“: Гасовод „Северни ток“ ће најкасније за годину дана бити у власништву Американаца. Србија ће директно испоручивати литијум Немачкој и постати стуб немачке аутомобилске индустрије.

Mislim da smo ipak servilini.

NSPM: Александар Вучић за „Ханделсблат“: Гасовод „Северни ток“ ће најкасније за годину дана бити у власништву Американаца. Србија ће директно испоручивати литијум Немачкој и постати стуб немачке аутомобилске индустрије.

Mislim da smo ipak servilini.
Servilan autokrata, koji kako mu se drma fotelja postaje sve uslužniji i uslužniji.

Svašta ćemo još videti.

Ta ovo je baš crna strana medalje kolega, samo na unutarforumskoj strani. Odronjavanje "pameti" o svetu - nije to samo srpski specijalitet, ako je za utehu. Ali je zato jačina nadobudnosti i popovanja prilično iznad "svetskog proseka", kako mi se čini. 😃

Pazi ovog genija koji spočitava nekom da "ima izliv mozdane tvari prema zapadu" (niko nigde) a sam balavi na rusiju do te mere da proglasava mongolsku okupaciju rusije do pre samo par stotina godina lol
Zapad (jedan njegov deo) je mozda pljackao ceo svet ali samo ako se iz tog sveta oduzme sibir i srednja azija koje je kolonizovala i pljackala rusija...
Koliko izliva ljubavi i skoro pa seksualne opterećenosti rusijom i rusima u srbalja je predmet za neku doktorsku disertaciju...
A najpogubnije je to sto su zbog te svoje (neuzvraćene) ljubavi i obožavanja jedne strane imperijalne sile spremni da bukvalno samoubiju svoju zemlju i svedu je na nivo jednog pridnjestrovja - e ako to ne nauci zapadne pljackase pameti ne znam sta ce -
Imamo mi i izreku za tako nesto:
naljutio se pop na selo pa odseko sebi onu stvar - sažeta filozofija rusopatofiličara u jednoj rečenici
Пљачкање Сибира, си ти реалан личе? Иди пљачкај Сибир и упореди то са пљачком Индије, Африке и све где је западна нога крочила.

Немам ја излив поданишта ни према Русији, ни западу, само стављам ствари у перспективу, што геније попут тебе не би умео да га погоди директ у главу.

Пљачкање Сибира, си ти реалан личе? Иди пљачкај Сибир и упореди то са пљачком Индије, Африке и све где је западна нога крочила.

Немам ја излив поданишта ни према Русији, ни западу, само стављам ствари у перспективу, што геније попут тебе не би умео да га погоди директ у главу.
Ma nemas ti izliv lol, samo nam ovde prosipas price o "pljackaskom zapadu" i "bezgresnoj rusiji"...
Znaci eksploatacija sibira i srednje azije je nista po tebi? Lol
Pa dobro ništa pametnije se i ne očekuje od nekog ko je izjavio da su "do pre par stotina godina rusijom vladali mongoli"

I bas si lepo stavio ceo zapad u jedan koš kao da se radi o jednoj državi a ne o vise razlicitih drzava i imperija koje su cak i međusobno bile suprotstavljene, tu indiju koju pominjes je pljackala britanija a ne "ceo zapad"...
Evo nemacka je sad u vrhu pa je opet njen kolonijalizam minoran u odnosu na jedan portugal koji nikako ne spada u kategoriju bogatih ali recimo švedska spada...

kapiram, pogodilo te sto je neko napisao kako je zapad u svakom mogucem pogledu daleko ispred rusije pa si morao nekako da odreagujes jbg pa makar i nebulozama, vuče te i jače je od tebe...

Poslednja izmena:
Vrh