Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Fora je u tome da ti ljudi imaju strane pasoše i mogu u roku od 24h da ispare iz Srbije.
Nema nikakve prednosti ni potencijale
Zanimljivo, tragovi nadstrešnice vidljivi, a tragovi vozila nigde. Mogu biti dva razloga, ili se to nije uopšte desilo, ili se desilo, a krivac je neka SNS seljačina, ili sin nečiji, takođe ne bi bilo prvi put da zataškavaju. Ne bi ništa ni saopštili, da prvo nije objavljeno da je stajalište palo. Podsetiću da je GSP Novi Sad javno preduzeće u kojem je bio direktor član međunarodne narkomafijaške bande, jedne od vodećih u svetu, a inače član SPS, a kasnije SNS.
Ljudi stvarno morate prestati da pisete kao deca. Razumem bes na SNS ali bukvalno postajete karikature.

Kao inverz baba i deda zatrovanih Informerom.

ovaj snimak snimljen je leti. ljudi nose kratke pantalone. Drvece je zeleno i puno lisca.
Upotreba ovog snimka da se dokaze da nadstresnica koja je juce pala nije pala zbog korupcije, tj zbog udara vozila je vrlo perfidno.

То је између осталог искочило, када сам тражио ову вест, дакле неколико сличних случајева удараца возила у стајалишта јгсп НС..
Шта је ту теби перфидно појма немам..

Јучерашњи случај..

staja (1).jpg

Случај од пре пар година..

Clipboard01-1.jpg

Poslednja izmena:
Sećam se da je Novak upisao Megatrend, ali zašto na internetu više nema vesti o tome. Jel moguće da je lik skidao to sa neta? :)

Ja ne znam zašto se Novak toliko proziva. Ne mora da se odredi prema ničemu. Mislim da je preveliki hajp oko njegova ličnost i dela. Po meni umetntii, naučnici, pisci, pa i glumci imaju veću težinu od sportista. On je najbolji svih vremena u jednom sportu. I na tome svaka čast. Tenis nije najgedaniji sport, većini je dosadan, bio i ostao elitistički. Pitanje je koliko ljudi u svetu znaju o njemu, sigurno su čuli ali ne verujem da su se previše udubili. tako da, pustite čoveka na miru

Ja ne znam zašto se Novak toliko proziva. Ne mora da se odredi prema ničemu. Mislim da je preveliki hajp oko njegova ličnost i dela. Po meni umetntii, naučnici, pisci, pa i glumci imaju veću težinu od sportista. On je najbolji svih vremena u jednom sportu. I na tome svaka čast. Tenis nije najgedaniji sport, većini je dosadan, bio i ostao elitistički. Pitanje je koliko ljudi u svetu znaju o njemu, sigurno su čuli ali ne verujem da su se previše udubili. tako da, pustite čoveka na miru
Prozivaju ga jer se nonstop kiti Srbijom i kako je patriota, ponosan Srbin a onda cuti oko sistemskih problema u drzavi dok zivi u Monaku.
A za druge katastrofe van svoje zemlje ima uvek misljenje i ekspresno reaguje jer zna da nema nikakvih mogucih posledica po njega.

Ekvivalent nasim ljudima koji odu preko da zive a onda kukaju kako je tamo lose i Srbija je najbolja zemlja za zivot ali jbg, eto, oni sad su se skucili tamo.
Ali vole svoju zemlju, vratice se, samo da se uzme penzija tamo i eto njih. A i evo, gradi se, znaci predsednik sigurno zna sta radi!

E pa ljudima je pun k***** takvih ljudi, a Novak isto se ponasa. Izjave su proracunate od strane PR tima, a ne od srca.

Ja verujem da je Đoković iskreni patriota po nekom ličnom sentimentu, mislim da nije samo foliranje i PR sa njegove strane, ali činjenica je i da gleda da se ne zameri SNS-u, verovatno zbog Srđanovih poslovnih aktivnosti.

Jokić npr. ne pokazuje trunku reakcije na dešavanja u Srbiji, ali za njega svi misle da je operisan od bilo kakvog patriotizma, pa ga niko ni ne proziva zbog toga.

Prozivaju ga jer se nonstop kiti Srbijom i kako je patriota, ponosan Srbin a onda cuti oko sistemskih problema u drzavi dok zivi u Monaku.
A za druge katastrofe van svoje zemlje ima uvek misljenje i ekspresno reaguje jer zna da nema nikakvih mogucih posledica po njega.
Па то је PR тренд, разноразни соортисти и полуписмене певачице и глумице одједном постају експерти за политику, филозофију, дају оцене о друштвеним појавама, демонстративно шатро напуштају Америку ако Трамп победи и шаљу поруку својим исто тако полуписменим обожаваоцима како да размишљају.
А Ђоковић је зихераш, али по истом принципу на крају попут пророчице Питије даје зихерашку изјаву. Може ‘вако, а може и онако.

Ja verujem da je Đoković iskreni patriota po nekom ličnom sentimentu, mislim da nije samo foliranje i PR sa njegove strane, ali činjenica je i da gleda da se ne zameri SNS-u, verovatno zbog Srđanovih poslovnih aktivnosti.

Jokić npr. ne pokazuje trunku reakcije na dešavanja u Srbiji, ali za njega svi misle da je operisan od bilo kakvog patriotizma, pa ga niko ni ne proziva zbog toga.
To o cemu ti pricas je oportunizam a ne patriotizam.
I ja mogu da naje*******em jer otvoreno sam protiv SNSa a vodim firmu i mene bi mnogo vise bolelo nego njega i njegovu porodicu koji su teski stotine miliona EUR.
Da ne pricam o ljudima koji rade za 70k dinara i ne prodaju obraz a bili bi u milion puta goroj situaciji da ih partija uzme na zub pa opet se ne boje da iznose svoje misljenje.

Po meni nema opravdanja, licemerstvo i oportunizam na maks.
Svaka cast i njemu i Jokicu na njihovom uspehu u sportu, ali sa patriotske strane oni su kepeci i drago mi je sto sve vise ljudi to uvidja.

Ja verujem da je Đoković iskreni patriota po nekom ličnom sentimentu, mislim da nije samo foliranje

Ne folira ni za bosanke piramide i antivakserstvo... Bitne su mu sve neke teme koje su bitne prosečnom glasaču MI glas iz naroda. I tu je onako srpski zadrt, bandoglav i otvorene, nepokolebljive pozicije.

Nekako ga u tim temama najčešće srećem koje naginju ka trećem oku... Ne računajući teme gde je pozvan da se izjasni, poput profesionalnog sporta, nego govorim o temama gde želi da se hrabro i nedvosmisleno izjasni. Da pokaže da ima stav.

I naravno humanitarni rad, mnogo više bi država prihodovala od poreza, al ne zameram, ajde nije ni da mu je država mnogo pomogla, čak uopšte. Dovijali su se roditelji u mladosti kako su znali i umeli.

U jednoj rečenici čime se on javno bavi su sve neke idi mi - dođi mi teme... i naravno da će ovako zavijen odgovor kad je sateran uza zid da nešto suštinski za ovo društvo kaže a može trpeti neke posledice...

A Jokića boli tuki. On prosto ima i takvu facu sve i da nije u sns dilovima. 😄 radi reklame za kikiriki maltene... Da namakne još koji dinar na silno bogatstvo. Kod njega je samo goli interes, pare.

A Nole ima tu neku duhovnost, al opisao sam kog tipa i nivoa.

Ja bih ga ignorisao i ne bih ga više prozivao

za mene je Šapić dovoljno razočarenje za moj nekadašnji zanos sposrtistima. Oni su bratet, jednostavno - sportisti. Nisu intetlektualci, nisu ništa pametniji, svoju mladost su proveli u teretani a ne u čitaonici. Videli su dosta, proputovali isto tako, ali ne znači da razumeju šta se suštinski stvarno događa oko njih.

Vrh