Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ma ne može to. Kako tačno zamišljaš?

Ovaj je za 13 godina toliko radikalizovao Srbe i okrenuo ih protiv zapada, da je to nemoguće ko god dođe na vlast. To je jedna od svrha " vrdanja ".

Pojeo nam je decenije.
Precenjujes Srbe.
Srbi se samo foliraju, nema tu stava ili principa. Ne postoji stvarni nacionalizam, ni stvarni kosmopolitizam ili evrofilija.
Daj im Njegova obracanja.
I ponudi im 3 crvene...

Nema sumnje da je fejk.

Edit: povlačim reč. Ovo bih možda i mogao da očekujem od Trampa. Štetočina.
1000107901.jpg

Precenjujes Srbe.
Srbi se samo foliraju, nema tu stava ili principa. Ne postoji stvarni nacionalizam, ni stvarni kosmopolitizam ili evrofilija.
Daj im Njegova obracanja.
I ponudi im 3 crvene...
Nije to ni stav ni princip, već čista destrukcija. Svako jutro i veče gledaju koliko je Putin pobio i sanjaju propast Amerike.

Nepomenik se plasi svih zapadnih politicara, ali Trampa dozivljava koa neku vrstu alfa muzjaka.
Pred njim ce da klekne, sto bi Gasic rekao.

Мени је ова прича о нон пејперу логичан наставак Вашингтонског споразума и скроз у његовом суху, са циљем да се опет републиканска влада представи као миротворачка насупрот милитантним демократама. Игранка пре свега за САД публику. ЕУ ће морати да слуша пошто сад енергетски 100% зависи од САД. Трамп ће да једним ударцем убије 4 муве пред својом јавношћу - руски и кинески утицај, нестабилност региона, ЕУ бирократску импотенцију.

Мени је ова прича о нон пејперу логичан наставак Вашингтонског споразума и скроз у његовом суху, са циљем да се опет републиканска влада представи као миротворачка насупрот милитантним демократама. Игранка пре свега за САД публику. ЕУ ће морати да слуша пошто сад енергетски 100% зависи од САД. Трамп ће да једним ударцем убије 4 муве пред својом јавношћу - руски и кинески утицај, нестабилност региона, ЕУ бирократску импотенцију.
Imao je 13 godina da zaokrene Srbe u pravcu koji bi njegov atentat učinio nebitnim i nepotrebnim.

On je kao ludak uradio suprotno i doveo sebe u situaciju da bi Rusi (u za njih nepovoljnom skretanju) njegovim sklanjanjem stekli neviđenu prednost u Srbiji i na Balkanu.

Izvucite zaključke i napravite projekcije za narednih 10 godina.

To su radikali, pupčanom vrpcom su vezani za Kremlj.

Poslednja izmena:
Cini mi se da je mala verovatnoca da aca rejting uradi tako nesto neverovatno

Најјачи су ми еу фанатици - у потпуности подржавају њену политику чак и када је отворено неправедна, јер ето "јачи су, може им се." А када то доживе на локалном нивоу, скиче као Дамјанов Зеленко.

Odabrali zapad ili istok, svakako ćemo na..bati na neki način i morati da se odreknemo nečega. Jedino ostaje da se kalkuliše koja opcija od te dve će manje boleti. Treće opcije nema, nemoguća je danas jer svetski centri moći (mislim i na zapadne i na istočne) neće da ostave na miru nikoga ko nije u nekom taboru.

A ne brinem ja za Vučića i EU, pa taj je već X puta svoje besne i žedne glasače prevodio preko vode. Samo smisli neku dobru priču i proći će mu sve, pa i ulazak u EU i NATO.

Odabrali zapad ili istok
Мислим да није исто. Ако останемо без енергената са истока (руски гас и ирачка нафта) можемо слободно да се вратимо на прадедовска имања и вечери проводимо уз светлост свећа.

S advokatom u skolu zbog ocene? :) Koji smo mi smeh od drzave i sistema...

Eu fanatici je reč ista kao i kolektivni zapad, strana agentura itd.... Rečnik ruske propagande koja je svuda u Srbiji.

Dakle neko ko je za Srbiju u EU je fanatik? Dosta solidno. 👏
Фанатик је реч која има своје значење. У Србији су остали само ЕУ фанатици који својим деловањем неутралнима само гаде исту.

Фанатик је реч која има своје значење. У Србији су остали само ЕУ фанатици који својим деловањем неутралнима само гаде исту.
Dakle osoba koja želi svoju državu u EU je fanatična?

Ja sam to i napisao gore. Taj rečnik govori dosta o vrsti ljudi koja ga upotrebljava.

Најјачи су ми еу фанатици - у потпуности подржавају њену политику чак и када је отворено неправедна, јер ето "јачи су, може им се." А када то доживе на локалном нивоу, скиче као Дамјанов Зеленко.
To je valjda normalno. Na lokalnim nivou imaju uticaj, na globalnom nemaju. Nece ljudi da biju svetske bitke, ali reaguju na nepravdu drustva u kome zive. Tako rade sve male zemlje osim nas. A mi cemo posle da kukamo kad dobijemo preko picke kako nas svi mrze i kako je svet nepravedan.
Takodje, ne vidim da neko “potpuno podrzava” EU recima “jaci su, moze im se” ali ajde.

Ipak ne. Idemo kod Putina.

Bukvalno juče sam čuo iz usta našeg nelegitimnog predsednika da, citiram, "nismo zainteresovani za EU".

Nisu krivi ni Hrvati, ni Šveđani. Ovo je ruska ekspozitura. Sve drugo je vrdanje.

Hrvati traže ratnu odštetu, delove zemlje uz Dunav i odgovor gde su svi nestali. Oni se jednostavno svete, može im se.
Bugari verovatno traže veća prava bugarske nacionalne manjine u opština u kojima je i Svevišnji rekao "Laku noć". Oni će kočiti svakoga sa kim su imali neraščišćene račune. Može im se.
Holandija ne bi Srbiju pustila sve da je vodi Đinđić. Oni se Srba sećaju kao ubica iz devedesetih, sećaju se svoje smušenosti u Srebrenici, a Srbiju vide kao pro-ruskog trojanskog konja. Holandija takođe neće ni Albaniji dati "zeleno svetlo" zbog kriminalaca.
Švedska se seća Arkana i ekipe DB-a, ali mislim da su glasali protiv zbog ruskog narativa u Srbiji.
Finska kao anti-Rusija, očekivano. Jedino me čudi da nisu glasali protiv i baltičke anti-ruske zemlje poput LTU, LAT I EST.

EU neće primiti Srbiju dok se i "de jure" ne prizna Kosovo.

Poslednja izmena:
Hrvati traže ratnu odštetu, delove zemlje uz Dunav i odgovor gde su svi nestali. Oni se jednostavno svete, može im se.
Bugari verovatno traže veća prava bugarske nacionalne manjine u opština u kojima je i Svevišnji rekao "Laku noć". Oni će kočiti svakoga sa kim su imali neraščišćene račune. Može im se.
Holandija ne bi Srbiju pustila sve da je vodi Đinđić. Oni se Srba sećaju kao ubica iz devedesetih, sećaju se svoje smušenosti u Srebrenici, a Srbiju vide kao pro-ruskog trojanskog konja. Holandija takođe neće ni Albaniji dati "zeleno svetlo" zbog kriminalaca.
Švedska se seća Arkana i ekipe DB-a, ali mislim da su glasali protiv zbog ruskog narativa u Srbiji. Isto važi i za Švedsku.
Finska kao anti-Rusija, očekivano. Jedino me čudi da nisu glasali protiv i baltičke anti-ruske zemlje poput LTU,LAT I EST.

Znači da dobro vide Srbiju.

Glavni razlog je neuvođenje sankcija Rusiji i to u realnosti znači da je Srbija ta koja neće u EU. Da citiram ovog kao predsednika 'nismo zainteresovani'.

Poslednja izmena:
Znači da dobro vide Srbiju.

Glavni razlog je neuvođenje sankcija Rusiji i to u realnosti znači da je Srbija ta koja neće u EU. Da citiram ovog kao predsednika 'nismo zainteresovani'.
Niko nije rekao da vlast hoće u EU. AV i kompaniji ne odgovara ulazak pre svega zbog toga šta bi ga kontrolisala EU. Ovako može neometano da pljačka državu.

Švedska se seća Arkana i ekipe DB-a, ali mislim da su glasali protiv zbog ruskog narativa u Srbiji.
Finska kao anti-Rusija, očekivano. Jedino me čudi da nisu glasali protiv i baltičke anti-ruske zemlje poput LTU, LAT I EST.

Ne razumem zasto oni toliko insistiraju da Kosovo bude zasebna drzava.

Vrh