Jedna stvar je šta ja napišem a druga šta ti želiš da zaključiš, i ja ti tu ne mogu pomoći. Pišeš svakojake nebuloze želeći da relativizuješ stvari ili ispadneš pametan, al nikako ti ne ide od ruke. Čuj, šta ako gej ubije geja, ništa ode kod Vulina da dobije orden. Takvo ubistvo se dešava jednom u 10 godina, i porediš sa nečim što se dešava jednom u dve nedelje, bravo.
Ne kažeš da li sam u pravu ili nisam, jer ti to i nije važno, nego hoćeš da mi "doakaš", pa tražiš najtanje moguće stvari al bar da se za nešto uhvatiš. Siguran sam zato što od ljudi s kojima imam interakciju, a imam interakciju sa mnogo ljudi, 99% radi u privatnom sektoru, a dobar deo jesu poslodavci, i znam kako im je teško naći radnike i za platu veću od tih "nedostižnih" 60k. Uostalom uđi na bilo koje oglase i ukucaj najprostije zanimanje a da je dovoljno često (prodavačice u marketu na primer) i videćeš koje plate se nude, ne moram ja da ti dokazujem. Pritom rekao sam u Beogradu, da sam rekao u unutrašnjosti pa i da se postavlja pitanje, a ne za ovo.
Da, žao mi je tih ljudi, jednom sam ponudio i pomoć da pronađe bolji posao, al se radije uortačio sa benderom u jadikovkama, pa šta da se radi.
Jadno je to što mi pakuješ da sam rekao da mi nije žao muškaraca koji su ubijeni, bedno bolje reći. Da sam ovo video na početku ne bih ti odgovarao ništa. Ne, žao mi je i kučeta kad ga ubiju, a ne bilo kog čoveka, samo smatram da je u proseku žena ugroženija od muškarca nego muškarac od žene, i da ima više ubijenih žena u porodičnom nasilju.
Ako imaš nešto pametno da kažeš u redu, al ove priče a šta se desi kad se ukrsti pudlica i terijer, mani me.