Баш супротно. Много ближи дну.Nakupci su po mentalitetu obrazovanju i kulturi najblizi proseku
Баш супротно. Много ближи дну.Nakupci su po mentalitetu obrazovanju i kulturi najblizi proseku
Nisu nas ogradili ovde u AP Vojvodini i užoj Srbiji bez razloga.Sladem se. Ovoliki procenat nemoralnih i pokvarejih ljudi nigde ne postoji.
Vlsst Hulje nad huljama je logicna.
Ne razumem poentu.Ах та дивна и красна Европа...
да је НАТО окупирао целу Србију/СРЈ 1999. ставили би батинаше свргнутог режима у нови апарат, као што су у Немачкој после 45. нацисти и СС официри били темељ БНД, Бундесвера и НАТО.
To je tacno.Odavno sam ja odustao od bilo kakve iluzije da će na ovo teritorije što nam je ostalo ikada išta da se promeni.
Na KiM od Kumanovskog sporazuma Albance više ne ubija UDBA i to je vrlo bitno.
Sada UDBA može da seje smrt samo među etničkim Srbima u užoj Srbiji i AP Vojvodini.
Svaka cast na rimama!Glasnik izađe iz kuće,
da pređe mora i planine,
kako bi poruku preneo,
iz najveće dubine.
On u krug mudraca kroči,
istinu da sazna,
hoće l' biti pravde,
doći će li kazna?!
Senat je zasedao,
dželati su presudili,
džaba ste se ljudi,
pred svitanje budili!
Nakupci su saznali,
istinu da vam kažu,
tajne najtajnije sile,
vas kradu i lažu!
Glasnik k znanju primi,
poruku od senata,
pa je donese na forum,
da raja s njom barata.
Nema smisla ponavljati 15.03.Dolazite li? Ponavlja se 15.03. Vreme je za reprizu!
Jedan protest, glavni grad i jedan zahtev RASPIS IZBORE KUKAVICO
Daj ne mlati više leba ti.Nema smisla ponavljati 15.03.
To je nešto što ljudi ne žele da čuju. Cela ideja da će Hulja raspisati vanredne izbore je besmislena.Nema smisla ponavljati 15.03.
Odlicna analiza!To je nešto što ljudi ne žele da čuju. Cela ideja da će Hulja raspisati vanredne izbore je besmislena.
Raspisivaće redovne, i to samo ako zna da ih može pokrasti.
Izborna krađa će stati kada sudska vlast prestane da služi Hulji.
A to će se desiti tek kada prestanu da primaju pare, a za to mora ekonomija da pukne i kurs dinara prema evru ode negde u 250.
Do tada neće dozvoliti ni jedno biračko mesto da padne zbog neregularnosti, koliko god bile dokumentovane.
Hulja mora da pobedi na svakom biračnom mestu.
Što dovodi do zaključka da mora Putin da zavrne slavinu ako Hulja ne prestane da prodaje municiju Ukrajincima.
Ili da OFAC konačno pusti NIS niz vodu i da ugase rafineriju.
Ili da Iran gađa naftna polja u Saudijskoj Arabiji kada krenu da gube rat sa Izraelom.
On nije moj klon. To je drugi clan foruma kog uopste ne poznajem.Kakav erotski naboj na temi kAd Cotri nije dovoljno sto je svaki drugi post na temi njegov nego aktivira i svog klona da malo prica sam sa sobom.
To je to.Gradjani, pa ni studenti nisu zeleli na da pokusaju sa drugim oblicima borbe, recimo blokadom TC Galerija i slicnih mesta. Samo zaustavljanje ekonomije i ekonomski kolaps mogu da slome radikale. Oni su lopovi i nece biti lojalni Hulji ako ne budu imali vise sta da ukradu.