Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Делија, мислим да га је искулирао што су изгубили текму од нас, па нас нешто и не воли тренутно

A ovako reaguje pravi sportista

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hYvjDZvPbGo[/youtube]

JohnnyLee":dtmizwns je napisao(la):
Делија, мислим да га је искулирао што су изгубили текму од нас, па нас нешто и не воли тренутно
Покушавам да схватим смисао овог поста и не иде ми.

Не, на жалост и даље вас не разумем.

па и не мораш да нас разумеш. и искулирај бре више са тим сви нас мрзе и остале глупости. постајеш гори од Деретића

To što neki šaban nije dao autogram detetu je zato što "mi kao nacija gajimo nacizam prema sebi".

Šta sve neću pročitati.

Oвај шабан вероватно и не зна који је главни град Србије и ово има везе само са изгубљеном утакмицом. Има чаролије у томе да Турке развалиш у баскету а Немцима набијеш комплекс.

Иако ово нема везе са политиком нажалост не може да се порекне то да нас озбиљно дрма стокхолмски синдром и то нема везе са неком нашом предодређеношћу већ са свим затирањима и малтретирањима кроз које пролазимо последњих пар векова.

JohnnyLee":29u52k6d je napisao(la):
па и не мораш да нас разумеш. и искулирај бре више са тим сви нас мрзе и остале глупости. постајеш гори од Деретића
Куда друже? Писаћу шта и колико хоћу докле год то не вређа никог овде. Ти мени да модеришеш нећеш!

orion":1rc9xpwg je napisao(la):
... не може да се порекне то да нас озбиљно дрма стокхолмски синдром ...

Po Stokholmu u Finskoj :D

http://www.vice.com/rs/read/pitali-smo- ... ast-vucicu

Pitali smo knjižare zašto ne žele da prodaju knjigu “Svaka čast Vučiću”
September 16, 2015

By Petra Zivic

Journalist

pitali-smo-knjizare-zato-ne-zele-da-prodaju-knjigu-svaka-cast-vucicu-body-image-1442404848.png

Dva najveća knjižarska lanca u Srbiji, Vulkan i Delfi, odbila su da uvrste u prodaju knjigu "Bezazlenu političku autobiografiju Aleksandra Vučića" koju je ilustrovao legendarni Predrag Koraksić Corax, a tekstom "oplemenio" Slaviša Lekić, tvrdi autor na svom Tviter profilu.

Knjižare su, kako piše Lekić, "bez objašnjenja" odbile da prodaju knjigu u kojoj je glavni lik premijer Aleksandar Vučić.

Ovo objašnjenje autora izazvao je lavinu komentara na Tviteru - hešteg je #cenzura.

Nazvali smo knjižare da proverimo da li je informacija tačna, zašto ne žele da prodaju knjigu i o kakvoj se cenzuri radi.

U lancu Delfi su nam telefonom potvrdili da knjigu nemaju u prodaji, ali da ne mogu da nam daju dalje informacije.

Ljudi iz Vulkana su nam odgovorili na mejl, ali nismo uspeli da saznamo ništa više od onoga što već nismo znali.

- Informacija koju ste dobili je tačna i možemo da potvrdimo da nećemo navedenu knjigu uvrstiti u ponudu u našim knjižarama. Nemamo nikakv komentar - napisali su nam u mejlu.

Niko nije bio raspoložen da razgovara o knjizi.

Za sada je knjigu moguće kupiti jedino preko interneta. Autora Slavišu Lekića smo pronašli u gradu u, kako nam je rekao, "potrazi" za malim, "nezavisnim" knjižarama zainteresovanim da prodaju ovo delo.

VICE će pratiti da li je autor pronašao nezavisne knjižare i šta misli o potezu prodajnih lanaca Vulkan i Delfi, o kakvoj se cenzuri radi i šta toliko strašno piše između korica.

Tito je bio mala maca u odnosu na onog cije se ime mesmije izgovoriti

Stigla mi je knjizica danas, sjajna je. Gomila izjava ovog mamlaza o raznim temama... O ljubavi prema Sekiju, pa to trenutnog stanja, o mrznji prema SAD, pa do trenutnog stanja, dosta o "prvi put u Srbiji" govorima i jos gomila citata koji su zaista tragikomicni. Na twiteru autora pise da prodaju u Beopolis knjizari, ali ja sam narucio preko maila koji je naveo na twiteru i stiglo mi je sutradan.

Evo jedna slika da vidite otprilike sta vas ceka unutra...

img20150918195619.jpg

Sad sam gledao da narucim, je l jeftinija u knjizari, da li znas cenu mozda?

Meni je bila sa dostavom 660, a u knjizari zaista ne znam. Evo ti podaci sa njihovog sajta pa okreni Beopolis TC Eurocentar, ulaz Dečanska 5 ili Makedonska 30, telefon: 011 33 73 064

Realno knjizica nije jeftina posto je bas malih dimenzija i ima 180 strana, ali je zaista sjajan skup gluposti kojih se ovoj moron nalupao.

img20150918200833.jpg

Какав главни лик, таква и брошура!

Ako želite da sačuvate malo duševnog mira i nešto spokojnog sna, LG treba da izbegavate u širokom luku! Barem u Srbiji. Ne toliko zbog same korejske firme (o kojoj sam do nedavno imao sasvim lepo mišljenje), koliko zbog njihovog neverovatrno neposlovnog i čak prostačkog (anti)korisnićkog servisa u našoj zemlji. I nakon tri pokušaja da dobijem bilo kakav odgovor na svoj reklamacioni zahtev (i njihova dva obećanja da će to uraditi u najkraćem mogućem roku), ništa se nije dogodilo. Samo potpuno ignorisanje. I dalje sam u šoku zbog svega, jedva da mogu da nađem prave reči koje bi ovakav odnos mogle da objasne.

Ja sam sa njima završio, a nadam se da niko od vas neće napraviti tu grešku i uhvatiti se u kolo zvano LG Srbija.

Pozali se na pm forumasu vucku sigurno ce moci da ti pomogne i ubrza njihovo postupanje sigurno nisu gori od samsunga koji su za broj podrske naveli broj u rumuniji uz naznaku da je u srb

Hvala ti na savetu, Dišo, javiću mu se ovih dana. Kanim se baš da pošaljem jedno detaljno pisamce u Seul i London (svetsku i evropsku centralu LG), u kome ću potanko da im opišem čitav slučaj i oprostim se od njih za sva vremena.

To mozda i upali kao pretnja ja sam tako pretio samsungu [upitanju je bio novi frizider]
Spisak pretnji je bio sledeci
1. dovesu vam frizider taksjem ovdje ispred radnje
2.zvacu sve moguce novinare na preformans
3.vadim telefon foliram poziv potrosackom savjetniku koji se emituje na rts [vucko ]
http://potrosackisavetnik.com/
I obavezno iskuliraj sve nize radnike trazi direktora nikog lijevog jer su oni svi tu da te kulturno otkace
I naravno navedi da si poslao pisamca u seul i london

Видјесте ли чудо невиђено? Војска нађе у магацину 18 акумулатора, које ономад испросишмо од Путина!
Као да су матице или шарафи па не знају колико их има!?
Добро рече неко на форуму ловачко удружење је организованије.

Ti akumulatori sto su pronadjeni a ono sto nece da kaze b92 a ni gasic keramicar koji sad teatralno ce da kaznjava je sledece
1. da akumulatori imaju resurs i da je tim u magacinu odavno istekao a da nisu docekali komisisko rashodovanje
2.sto nevide kome su prodali fabriku krusik akumulatori koja je rasutrena a proizvodila je avio akumulatore kao strateska odbrambena fabrika

Upravo to - pitanje je u kakvom su stanju ti "pronađeni" akumulatori.

To što je nešto stajalo u magacinu ne znači da je upotrebljivo, i da je bilo upotrebljivo u vreme kada je avijacija bila prizemljena.

SRBI NIKAD GORI Holivud se opet ogrešio o nas
A. Popović | 03. 10. 2015. - 18:16h | Komentara: 7

Ameri krive Srbe za stradanje, kako kažu, nekoliko stotina hiljada Hrvata. I ranije su nas u filmovima predstavljali u potpuno negativnom kontekstu, ali ovoga puta su baš preterali.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/595309/ ... esio-o-nas

Vrh