Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Mi ili zivimo u matriksu ili ja ne znam sta je ovo. Ko nama upravlja 13 godina, kad oni ne mogu da nadju 2 (i slovima dva) studenta da dele njihove stavove. Gde su ti silni glasaci, nema ih ni po mitinzima a 700k clanova. Ako si se uclanio ili bar glasao red je i da podrzis, zar je ljude sramota sebe i zasto kolektivno onda dozvoljavamo takvu posast.
Treba napraviti posebnu statistiku za studente, koliko njih izlazi na izbore, za koga glasaju, koliko ih ima ukupno.

Kad sam studirao glasao sam za SPS.

Dogadjaji u Kraljevu ukazuju na buduce stanje. Iako srozan Hulja ce vladati policijom.
Treba da se barem u jedbnj opstini desi da narod udje u skupstinu i izbaci radikalsku gamad.
Zastrasujuce je da novinari i dalje intervjuisu Hulju i da bilo ko razgovara sa njim. Npr cuvena Brankica pruzila je ruku i dala prostor Hulji.

Dogadjaji u Kraljevu ukazuju na buduce stanje. Iako srozan Hulja ce vladati policijom.
Treba da se barem u jedbnj opstini desi da narod udje u skupstinu i izbaci radikalsku gamad.
Zastrasujuce je da novinari i dalje intervjuisu Hulju i da bilo ko razgovara sa njim. Npr cuvena Brankica pruzila je ruku i dala prostor Hulji.
Zar ti u Kraljevu nisu Djilasovi? Ti znaci eksplicitno navijas za njega.

Inace lokalci su svi isti, tu nema nikakvih mogucnosti za promene ni u teoriji, oni se grupisu u razne stranke po potrebi ali su uvek jedni isti ljudi na delu.

Mi ili zivimo u matriksu ili ja ne znam sta je ovo. Ko nama upravlja 13 godina, kad oni ne mogu da nadju 2 (i slovima dva) studenta da dele njihove stavove. Gde su ti silni glasaci, nema ih ni po mitinzima a 700k clanova. Ako si se uclanio ili bar glasao red je i da podrzis, zar je ljude sramota sebe i zasto kolektivno onda dozvoljavamo takvu posast.
Мислим да снс тренутно пролази кроз најгору кадровску кризу још од оснивања. Њима су скупови 50% роми. 50% уцењени радници ЈП, пензоси и социјални случајеви.

Vodju Lokalnog fronta uz Kraljeva uhapsila je veceras fasisticka policija.

Ovi pregovori profesora i ministarstva prosvete su jako.los znak. Ljudi moraju da shvate da je svaki organ vlasti u Srbiji samo jos jedna ispostava Hulje. Profesori su uvek spremni da se prodaju i izdaju studente.

Poslednja izmena:
Ovi pregovori profesora i ministarstva prosvete su jako.los znak. Ljudi moraju da shvate da je svaki organ vlasti u Srbiji samo jos jedna ispostava Hulje. Profesori su uvek spremni da se prodaju i izdaju studente.
Stalo im je do njihovih plata i privilegija, ko sta pita studente? Samo ih koriste da bi ostvarili svoje ciljeve. Inace je savez profesori-studenti po definiciji neprirodan, to nisu nikakvi saveznici nego arhineprijatelji, kao radnici-gazde.

Zasto se opozicija ne obaveze da ce u slucaju promene vlasti sabotirati ili prekinuti radikalske projekte, koa st oje expo, Bgd na vodi, otmica trolejbuskog depoa i sve ostalo.
Dok to ne vidimo, oni nisu opozicija.

1000014099.jpg

Ali brate, koliko su odseceni od realnosti
Ko je ovde cilja grupa? Mladi? Je l nas toliko ne poznaje?
I kako sam uopste ikad bio ubedjen da su ovi sposobni za propagandu, politiku? Svakim danom sve je blizi njihov kraj a oni ladno vode TikTok kampanju

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 229840
Jackie-Chan-WTF.jpg

Šta je izbacio, šta je izbacio?!
Vrv ovo:
Koliko izmišljaju, plagiraju i lažu tačno me ne bi preterano iznenadilo da kad se viče "PUMPAAAJ" oni slažu da je to podrška onom. Znam, u vreme dm niko od nas ne bi u to poverovao, ali to i nije za nas nego za njihove. Svejedno iritabilna #cringe-ina.

Nego a pro po:
1740005369949.png

do sada smo se bavili studentima, opozicijom ProGlasom itd...šta mislite šta oni na vlasti sad planiraju, misle, da li zaista veruju da će random glupostima koje izbacuju uspeti da zaustave ili uspore ovo što im nailazi?

Poslednja izmena:
E ovako bi i prosvetari u beogradskim gimnazijama redjali otkaze da su iole principijelni, a ne iscekivali punu platu za produzeni raspust.

Како ће тачно давање отказа од стране поштених професора на факултетима икоме да помогне? Тај менталитет генерално, да се против СНС криминала треба борити предавањем институционалне моћи истом је у рангу борбе против силовања одсецањем сопственог пениса

Vrh