Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Većina ove dece nije bila ili je rođena tih godina kad se dogodilo ubistvo Premijera. O tome znaju samo iz priča. Zato pustite decu da odlučuju o događanjima nemojte zagađivati ova dešavanja Vašim frustracijama. I to Vam kažem kao teški Ðinđićevac koji je iskreno otplakao njegovu smrt.

1000017583.png

Većina ove dece nije bila ili je rođena tih godina kad se dogodilo ubistvo Premijera. O tome znaju samo iz priča. Zato pustite decu da odlučuju o događanjima nemojte zagađivati ova dešavanja Vašim frustracijama. I to Vam kažem kao teški Ðinđićevac koji je iskreno otplakao njegovu smrt.
Ja jesam bio rođen, ali nisam imao pojma šta se to dešava. Pamtim samo da je na TVu bila panika i da je dosta ljudi bilo uplašeno i razočarano. Nemam pojma kakav je lik bio Djindjić- pozitivan ili negativan. Bio je dobar govornik, kada slušam sada njegove govore hvatam se kako klimam glavom. Ali šta se realno tada dešavalo, stvarno nemam pojma. Sve je to bilo pre četvrt veka. Možda ipak ne bi trebalo insistirati na tom njegovom nasleđu koje nije jasno novim a bogami ni starijim generacijama.
Ono što je jasno, je da je čovek ubijen i kakav god bio. to nije smelo da se dogodi. Ubice i ubistvo ne smeju da se pravdaju i relativizuju. Inače će ponovo da se desi nekom drugom. Tako da, neko obeležavanje ipak treba da postoji. U kom obliku, to je već za diskusiju

Свиње, биле и остале. Сремска Митровица после митинга синоћ.

mitrovica-posle-mitinga-v0-acmgqytzcdje1.jpg
mitrovica-posle-mitinga-v0-annq3x30ddje1.jpg
mitrovica-posle-mitinga-v0-xh593oyzcdje1.jpg
mitrovica-posle-mitinga-v0-z0y59oe0ddje1.jpg

Упркос преносивим тоалетима, његови сендвичари су вршили физиолошке потребе где су стигли.
1739702709320.png

1739703094888.png

Одвратно! Време за дезинсекцију!
1739703387609.png

Ja jesam bio rođen, ali nisam imao pojma šta se to dešava. Pamtim samo da je na TVu bila panika i da je dosta ljudi bilo uplašeno i razočarano. Nemam pojma kakav je lik bio Djindjić- pozitivan ili negativan. Bio je dobar govornik, kada slušam sada njegove govore hvatam se kako klimam glavom. Ali šta se realno tada dešavalo, stvarno nemam pojma. Sve je to bilo pre četvrt veka. Možda ipak ne bi trebalo insistirati na tom njegovom nasleđu koje nije jasno novim a bogami ni starijim generacijama.
Ono što je jasno, je da je čovek ubijen i kakav god bio. to nije smelo da se dogodi. Ubice i ubistvo ne smeju da se pravdaju i relativizuju. Inače će ponovo da se desi nekom drugom. Tako da, neko obeležavanje ipak treba da postoji. U kom obliku, to je već za diskusiju
Obelezavanje postoji.

Lik ima ulicu u Beogradu koja je toliko duga da kada sam promasio broj, jos sto godina sam pesacio dok nisam dosao do broja koji mi treba.

Ko je bio u Kragujevcu, juce ili pre, video je da je Ulica Zorana Djindjica jedna od glavnih u gradu.

12. mart se uvek adekvatno obelezi itd.

Sve ostalo je na pojedincu, nek vidi, procita i odluci koliko ko zasluzuje da se ceni, a koliko ne.

Jer i sam Djindjic se za to zalagao, a ne za idolopoklonstvo, zar ne?

Ovde se manje radi o Đinđiću, a više o spoju kriminala i politike, "rašistički" orijentisanih grupa (i spregnutih) koje nemaju nikakav problem da ubijaju i gaze komplet stanovništvo. Diktatura i represija su tu dobar dan.

Kako je odstranjen Oliver Ivanović, tako je isto elegantno odstranjen i Đinđić.

Za to vreme RTS nastavlja po starom

1000025960.jpg

Ima nekih i nase strane kojima je ovo normalno i ,,pa sta?".

Svaki dan ovako, eej.

Pa kao, Sretenje je. Pa nije, bilo je juce.

Pa kao, to je ipak vest, te medalje. Pa ok, nek napisu da je taj i taj covek dobio medalju, a ne ko im je urucio.

Evo, posto pricamo istim jezikom i mogu svi ovo da citaju, nadjite vest - premijer Plenkovic ovo... predsednik Milanovic ovo...

Psiho vas mnogo voli i pozdravlja, zar je bitno da li je 12. ili 15.
U stvari bice 15. jer je subota, da je 12. subota bio bi 12.
I tad bi se prigodno obelezila i godisnjica ubistva.
Ne pravite slona od komarca.

Вучић на додели одликовања поводом Дана државности: Нећемо да водимо оштру или политику било каквих тешких санкција према онима који унутар наше земље подржавају спољне напоре за рушење Србије

Hulja ide na to da ce se protesti ugasiti sami od sebe jer je izgleda da nema stvarnog nezadovoljstva sirih slojeva stanovnistva (nema snage za generalni strajk) mada je Srbija sada oslobodjenija. Videli smo da se situacija iz Bogatica nije nigde vise dogodila.

Videcemo, ali ova nova HUljina strategija je za njega daleko pametnbija nego napadi i gazenja.

Iako sam je prvi smatrao debilanom, pogresio sam.

,,Pumpaj" je vrhunac, svake ideologije i svega, najpametnije sto je Srbin smislio u poslednjim decenijama.

Pametovali smo previse, jeli govna previse, filozofirali previse... samo pumpanje nam treba od sad.

Iako sam je prvi smatrao debilanom, pogresio sam.

,,Pumpaj" je vrhunac, svake ideologije i svega, najpametnije sto je Srbin smislio u poslednjim decenijama.

Pametovali smo previse, jeli govna previse, filozofirali previse... samo pumpanje nam treba od sad.
tako je, ali ne trebaju pauze

Mene neki ljudi pitaju zašto nikad ne bih glasao za građanske opcije, čitajući šta se pisalo ovde u prethodna 2 dana, mogu da kažem sa sigurnošću da ne želim da glasam za građanske opcije koje su sada u igri zbog narativa i ljudi poput @goran123 jer jednostavno nikad neću usvojiti njihov sistem vrednosti i nadam se da takva vlast nikad više neće biti u Srbiji.

Ma koliko da na forumu ulazim u okršaj sa @Beki njegova retorika mi je manje neprihvatljiva (da ne kažem prihvateljivija) od ove. Da ne pričam o @Bender Rodriguez ili @Cotra sa kojima se ne slažem u potpunosti ali mogu da uđem u njihove cipele da civilizovano sa njima polemišem na forumu.

Dok sa ljudima koji razmišlijaju u pravcu "Đinđićevizam nema alternativu" niti mogu da uđem u normalnu razmenu mišljenja, niti bih rekao da je to moguće jer oni će na svaki kontra argument reći "ti si tekovima šešeljizma".

E dokur... Onda nam stvarno nema spasa :ROFLMAO:
Pumpanje nije tako naivno kao što deluje na prvi pogled, štaviše, to je neka mešavina taoističkog ,,wu wei" i modernog američkog ,,just do it".

Ali ovim beskrajnim razglabanjem već kršim pumpadžijsku ideologiju, zato prestajem i vraćam se pumpanju.

Puuuumpaaaaj!

Ma pusti malicioznog cinika, lik se sladi time da kvari sve što ugleda. Čak i kada bi bio u pravu, ne bi mogao to da iznese na normalan način nego sve uvek mora da bude nafilovano preterivanjem, banalizacijom i čistom zlobom. Uz to ima sve karakteristike Smajlovićara.

Vrh