Можеш ли да препричаш укратко?
uspeo sam da stavim link. evo i teksta. Evroatlantski mediji i partije precutkuju kontinuitet zutog i rsdikalskog kriminala.
Potrebne su nam nove partije i pokreti.
Nogo:
Да појасним, како би народ разумео. У овом тексту
@KRIKrs
недостаје име "ЗАШТИЋЕНОГ СВЕДОКА", првог на Форбсовој листи најбогатијих Ненада Ковача званог Неша Роминг, кума Љубивоја Ђорђевића шефа првог ОЈТ, ортака Драгана Ђиласа, ортака Николе Петровића двоструког кума
@avucic
,газде Саве Терзића (БусПлус, Глобател,Q payspot,...). Зато КРИК не спомиње главну фигуру који све повезује - Јужна Бачка и Електромонтажа Краљево су биле фирме Неше Роминга, и Збиљић је од њега преузимао уделе, о чему је чак и КРИК писао 2017. године. Неша Роминг послује и са Николом, и са Андрејем, и са Звонком, и са Кокезом, и њега помињу званични амерички извештаји да ових 5 људи контролише све послове из јавних извора. Неша Роминг послује и са Остојом. Само га наши "новинари" и политичари не спомињу. Баш као што КРИК прећуткује да су он и Сава Терзић прали новац за нарко картел Дарка Шарића, игноришући разговоре и транскрипте из операције Балкански ратник са ознаком државна тајна које сам ја објављивао. Зоран Ћопић Ћопа је осуђен као главни перач пара Дарка Шарића, а глави сарадници у том послу су му били Неша Роминг и Сава Терзић. Пандрц је за њих Индијанац. Зато и намерно пишу будалаштине у међусобном односу унутар картела да сачувају оног ко је доставио ове материјале. То није никаква Скај преписка некаквог Пандрца, већ најмоћнији српски тајкун последњих 20 година, који је умешан у све послове, и све их повезује.Ко намешта партију и братију? Па управо Неша Роминг. Ово је његова порука Александру и Андреју Вучићу, Николи Петровићу, Звонку Веселиновићу, Збиљићу, Остоји Мијаиловићу, да ће морати да врате све послове, фирме и сав новац који су зарадили захваљући тим пословима Неши Ромингу, који није добровољно препуштао уделе. Сад се однос моћи мења, и Неша Роминг се намеће да ће он бити тај преко кога ће напредњаци да плаћају опрост новој власти баш као што је то био и 2012.-2013. године. Зато се у новој згради близу Хилтона и састаје са кумом Љубивојем и Гораном Илићем, замеником Загорке Доловац. Зато је са свих спискова нестало име Неше Роминга, нема везе ни послови са Ираном ни Хуавеи, ни нарко картели, ни послови са Бабаковим и Русијом, ни пљачка свих буџетских послова, договорио се са Америма, па му опроштено. Ако ми дозволимо да поново нам
продају ту причу, и мафија преживо онда смо најглупљи народ на свету. И да будем јасан - Неши Ромингу су руке крваве преко рамена, за такве нема статуса сведока сарадника, само окривљени - осуђени као сведок