Mladi aktivista se javio posle sedam sati - kratko roditeljima rekao da je dobro
Grupa aktivista „Sviće“ na svom Instagram profilu objavila je da je nestao aktivista Vuk Đoković i to, kako navode, nakon što je otišao na SNS skup u Centar Sav

MIslim da je vreme da gradjani posete jajarsku Sluzbu.![]()
Mladi aktivista se javio posle sedam sati - kratko roditeljima rekao da je dobro
Grupa aktivista „Sviće“ na svom Instagram profilu objavila je da je nestao aktivista Vuk Đoković i to, kako navode, nakon što je otišao na SNS skup u Centar Savn1info.rs
I sta bi na kraju? Sve objave obrisane... Imao informativni razgovor ili izasao u klub.MIslim da je vreme da gradjani posete jajarsku Sluzbu.
Sada znamo zasto je netrpeljivost prema drgim nacijama pazljivo kultivisana.Evo ovog gnoja. Čak mislim da mu je majka Hrvatica. Još jedan iskompleksirani kr****, još jedan CROatolog.
![]()
IMAMO UPLIV HRVATSKIH SLUŽBI U PROTESTE Profesor Antić: Jasno je da su oni ovde vrlo prisutni
Čedomir Antić, profesor Filozofskog fakulteta govorio je o prisustvu stranih službi kod naswww.alo.rs
Iskompleksirani nebitni debilko bio i ostao...Evo ovog gnoja. Čak mislim da mu je majka Hrvatica. Još jedan iskompleksirani kr****, još jedan CROatolog.
![]()
IMAMO UPLIV HRVATSKIH SLUŽBI U PROTESTE Profesor Antić: Jasno je da su oni ovde vrlo prisutni
Čedomir Antić, profesor Filozofskog fakulteta govorio je o prisustvu stranih službi kod naswww.alo.rs
Pa i mi smo se bili oslobodili 2000. pa nismo ukidali udbu.To je zato sto je antonić stara udbasko-kgb-ovska slina, njegova misija i jeste lupetanje i sirenje zapadofobije ovde kako se slucajno ne bi desilo da se udbaska zmija jednom zauvek unisti kako je to bilo u ostalim bivsim komunistickim drzavama nakon sto su se oslobodile kgb stega...
Evo ona kgb kučka zaharova je podržala žvalu (po nalogu kepeca naravno) više i bolje nego bilo koji zapadni zvanicnik i to u starom dobrom kgb-ovskom (da ne kazem i vulinovskom) maniru...
To nam je bila greska i zato se ubrzo sve opet vratilo...Pa i mi smo se bili oslobodili 2000. pa nismo ukidali udbu.
Osim ako i Putin nije americki covek ne vidim kakvu korist Rusija ima od Srbije.To nam je bila greska i zato se ubrzo sve opet vratilo...
A zato je uostalom i dosao kepecov tadasnji izaslanik igor ivanov bas te noći da nasamo "popriča" sa slobom i kostunicom kako bi osigurao da se to ne desi
Добија наратив за унутрашњу употребу. Свако друштвено-политичко превирање у зонама деловања запада свом народу представљају као обојену револуцију. И заправо не лажу у скоро сваком случају, у сваком осим нашем. Е сад, зашто они имају потребу да додатно плаше народ западом, када им већ падају НАТО бомбе по дубини Русије - не знам. Параноја стаљинистичког типа.Pa i mi smo se bili oslobodili 2000. pa nismo ukidali udbu.
Mislim da ni danasnja opozicija to nece zeleti.
Americka/EU podrska svom kolonijalson upravniku mi je razumljiva. Oni dobijaju mnogo toga.
Sta Rusija dobija, osim srpskih granata koje na Ruse ispaljuju Ukrajinci mi nije bas jasno.
Da. Tako je.И заправо не лажу у скоро сваком случају, у сваком осим нашем.
Osim ako i Putin nije americki covek ne vidim kakvu korist Rusija ima od Srbije.
SNS je nešto najbolje što je moglo Rio Tintu da se dogodi.![]()
OTKRIVAMO Rio Tinto želi i drugi rudnik u Srbiji: Šta rade kod Bora i u kakvim su poslovnim vezama sa Ziđinom
U napomenama uz finansijski izveštaj firme Rio Tinto Exploration Dunav konačni cilj je da otvore drugi rudnik u Srbijiforbes.n1info.rs
nema kraja. Ekipa se tali, pare se izvlace.
Svejedno da li je korporacija americka, ruska ili kineska....
Za nas srpske podljude,
"Torture never stops"
Nivo te famozne sluzbe je izgleda daleko nizi nego sto sam mislio. Sta znamo:MIslim da je vreme da gradjani posete jajarsku Sluzbu.
I bugarima na jugu dozvoljava da šalju svoje agitatore ili plaćaju domaće i to ne samo u bugarskoj opstini bosilegrad nego u okolnim srpskim opštinama u kojima nema bugara (osim onih koji su se preselili iz bosilegrada ili bozice) gde vrbuju ljude da postanu bugari, uče ih jezik, itd.. čak je pred popis bila baš agresvina kampanja u fazonu "ne bojte se da se izjasnite kao bugari" i to u vranju!Služba takođe ne sme ni da pipne Albance, Rome, Mađare, Bošnjake i ostale manjine i njihovu imovinu. Mogu bez posledica da maltretiraju jedino etničke Srbe koje niko neće da zaštiti i to je to.