Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

MIslim da je vreme da gradjani posete jajarsku Sluzbu.

Evo ovog gnoja. Čak mislim da mu je majka Hrvatica. Još jedan iskompleksirani kr****, još jedan CROatolog.

Iskompleksirani nebitni debilko bio i ostao...
A sa ovim se još upisao i u sns govna a naravno sebe predstavlja kao srpBskog patri(j)otu i antikomunistu dok u isto vreme odrađuje posao za službu, bedni crv

I inače ova sudentska pobuna mu dođe kao kiša za gliste,
svi crvi i gmizavci su pokazali svoji usrane njuške izražavajući svoje potrebe da opljunu po studentima i ne opravdava ih ni jedan moguci razlog (tipa moro sam zbog posla)

Eno 90% ovih sto pljuju po studentima su 65+ umobolnici i takvima nikakve pomoći nema,
ja u nekoj užoj porodici imam jos samo jednog takvog, naravno to je đed od 85god sto je i logicno - nema tog argumenta ili logike (od koje je on naravno potpuno operisan i bio ranije a kamoli u tim godinama) kojom mu mozes nesto objasniti - jedino je upalilo:
slušaj, ako si za žvalu onda si protiv mene i shodno tome ću se i ja postaviti prema tebi ako te budem video da si išao na glasanje - pa ti biraj..
Eto ideje kako da kultivšete izlapele starce i svog bližeg okruženja...

Jedan deo tzv patriota vidi u studenima reprizu "Otpora" i stranu agenturu. Recimo prof Slobodan Antonic.
Ovi ljudi bi radije da trpimo Hulju nego da ga pobedi i svrgne neko ko nije halal srpska desnica.
Hulja je za njih manje zlo.

I umesto da patriote sami krenu na kordone kad su vec patriote za srpsku stvar, oni se tresu od straha od nekakve zapadne opcije.
Kao da moze "prozapadnije" nego sto su sadasni srpski fasisti na vlasti. Cak i ekipa oko Djilasa, ZLF ili Savo, kao direktno zavisni od zapada imaju neke rezerve u pogledu americke kolonijalne politike na ovim prostorima i manje su poslusni zapadu od Hulje.

To je zato sto je antonić stara udbasko-kgb-ovska slina, njegova misija i jeste lupetanje i sirenje zapadofobije ovde kako se slucajno ne bi desilo da se udbaska zmija jednom zauvek unisti kako je to bilo u ostalim bivsim komunistickim drzavama nakon sto su se oslobodile kgb stega...
Evo ona kgb kučka zaharova je podržala žvalu (po nalogu kepeca naravno) više i bolje nego bilo koji zapadni zvanicnik i to u starom dobrom kgb-ovskom (da ne kazem i vulinovskom) maniru...

To je zato sto je antonić stara udbasko-kgb-ovska slina, njegova misija i jeste lupetanje i sirenje zapadofobije ovde kako se slucajno ne bi desilo da se udbaska zmija jednom zauvek unisti kako je to bilo u ostalim bivsim komunistickim drzavama nakon sto su se oslobodile kgb stega...
Evo ona kgb kučka zaharova je podržala žvalu (po nalogu kepeca naravno) više i bolje nego bilo koji zapadni zvanicnik i to u starom dobrom kgb-ovskom (da ne kazem i vulinovskom) maniru...
Pa i mi smo se bili oslobodili 2000. pa nismo ukidali udbu.
Mislim da ni danasnja opozicija to nece zeleti.
Americka/EU podrska svom kolonijalson upravniku mi je razumljiva. Oni dobijaju mnogo toga.
Sta Rusija dobija, osim srpskih granata koje na Ruse ispaljuju Ukrajinci mi nije bas jasno.

Poslednja izmena:
To nam je bila greska i zato se ubrzo sve opet vratilo...
A zato je uostalom i dosao kepecov tadasnji izaslanik igor ivanov bas te noći da nasamo "popriča" sa slobom i kostunicom kako bi osigurao da se to ne desi
Osim ako i Putin nije americki covek ne vidim kakvu korist Rusija ima od Srbije.

Pa i mi smo se bili oslobodili 2000. pa nismo ukidali udbu.
Mislim da ni danasnja opozicija to nece zeleti.
Americka/EU podrska svom kolonijalson upravniku mi je razumljiva. Oni dobijaju mnogo toga.
Sta Rusija dobija, osim srpskih granata koje na Ruse ispaljuju Ukrajinci mi nije bas jasno.
Добија наратив за унутрашњу употребу. Свако друштвено-политичко превирање у зонама деловања запада свом народу представљају као обојену револуцију. И заправо не лажу у скоро сваком случају, у сваком осим нашем. Е сад, зашто они имају потребу да додатно плаше народ западом, када им већ падају НАТО бомбе по дубини Русије - не знам. Параноја стаљинистичког типа.

На овом се види сва ретардираност неосовјетске спољне политике.

Osim ako i Putin nije americki covek ne vidim kakvu korist Rusija ima od Srbije.
309314851_162543986427183_3217696530383925540_n.jpg

Ovima sto misle da je putin napao ukrajnu kako bi "sprečio širenje i jačanje nata" na svojim granicama se takav zakljucak sam po sebi nameće...

nema kraja. Ekipa se tali, pare se izvlace.
Svejedno da li je korporacija americka, ruska ili kineska....
Za nas srpske podljude,
"Torture never stops"
SNS je nešto najbolje što je moglo Rio Tintu da se dogodi.

Vrlo teško će naći drugu vlast spremnu na špijuniranje, hapšenje, zatvaranje i mučenje sopstvenih građana zarad interesa stranog kapitala.

Cilj opravdava sredstvo im je glavni moto.

MIslim da je vreme da gradjani posete jajarsku Sluzbu.
Nivo te famozne sluzbe je izgleda daleko nizi nego sto sam mislio. Sta znamo:
1) Privode-otimaju klince koji su usli na tajni skup. Tajni skup punog SC. Kao devedesetih kad su lovili ljude koji idu na posao, kidnapovali ih i vodili na front.
2) Trgovina drogom na veliko preko kriminalnih grupa. Koriste svoje inspektore koji zauzvrat koriste klince da rasturaju drogu po gradu.
3) Podrska status quo kriminalnoj vlasti jer se sa njom lakse saradjuje.
4) Smrtni strah od promene i svetla.

Vrh