Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Са довољне временске дистанце историја ће гледати на прве као оне који су 10 година раније напустили комунистичку партију а други 10 година касније.

И то јесте њихова једина битна разлика.

prave srbende

Напротив. Одани комунисти до смрти. Чак сумњам на Латинку и Мићуна да су веће комуњаре од Слобе.

Латинка је буквало воук екстремна либтард левица 30 година пре свих. Зачетник идеологије јбт.

Srbenstvo ima veze s željom da ih neko rukovodi, da ne misle sami, ne sa ideologijom..

Srbenstvo ima veze s željom da ih neko rukovodi, da ne misle sami, ne sa ideologijom..
Не знам баш. Не бих тако описао народ који је имао две сопствене династије које је по потреби склањао. А ниси ни термин погодио. :)

Ето, Мићунових наступа се добро сећам и увек је имао смркунти израз и огорчен наступ док прича оно што у срећнија времена не би.

ЕДИТ: Склонио мићунову слику јер нико те не жели да гледа, па ни ја.

Воља народа на изборима није испоштована. Нико није гласао за продају државе већ за збацивање Слобе. 5. октобар није демократски процес.
Fraza prodaja države je u skladu sa rečnikom Mire Marković i Vojislava Seselja.

To je Vučićeva omiljena, najbolja i najefektivnija taktika od svih koje koristi.

Ту тактику користи и за опозицију пред сваке изборе, сети се милице заноктице и пола несторове странке. Само су активирали тројанске коње после избора. Вероватно их има још неактивираних спавача.

Убацују црве свуда да нас испараноишу и да нас растуре јер више не можемо никоме да верујемо. Буквално да не можеш да се укрупниш.

Колико се сећам сведочења неких од неукаљаних актера тог протеста 96-7е Ђилас и Чеда су их скупо продали и тиме је ефективно Слоба остао на власти три године дуже него што је требао. Сасвим довољно за ердутски споразум, бомбародвање и комадање државе, наставак криминилизације Србије и потом губитак суверености 5. октобра.
Ај што су се они продали, продали су и нас остале.

Него, делује ми да је добронамерни део народа ових дана почео да капира неке заборављене истине и то ми поново буди неко зрно наде.
Namerno sam napisao jeftino prodati...jer se prodaju za 100e..ovi pre su barem to fino unovčili. A da budemo iskreni videli su i nekog pendreka...ovi danas to nisu ni osetili za sve ove demonstracije kojih je više nego 90tih...te šetnja..te malo farbe...te neke zastave transparenti sa "mimovima" nekim kako ih zovu. Idi bre boga ti...pokrenuće masu nikad sa tim glupostima.

Poslednja izmena:
Oпет, тада је било пре свега идеолошког и генерацијског јаза, затим лакши услови студирања и генерално јака бунтовничка субкултура. Данас нема ништа од тога. Али су клинци данас паметнији, и ако неко воли да их етикетира како се јефтино продају режиму.

1730841255-vucic-pink.JPG

Ајаоо. Ако су му ово људи из најближег окружења слабији је него што сам мислио. Ови га продају за гаранцију слободе после смене власти.

Никако! Треба се борити, нарочито када постоји јасан мотив. Нарочито када је звер рањена, и у паници.
Eto, ranjena zver im dođe na noge, šepuri se ulicama Novog Sada, gde je narod bar da ga izviždi i uputi par sočnih psovki.

1730841255-vucic-pink.JPG

Ајаоо. Ако су му ово људи из најближег окружења слабији је него што сам мислио. Ови га продају за гаранцију слободе после смене власти.
Ова тројица мрких фаца су Кобре, ти су чували и Тому и Тадића пре. Док је био ППВ имао је ћелавог члана обезбеђења. А ове девојке што се виде су локалне партијашице, СНС у јавним наступима увек истиче жене.

Precednik Aca, je uz pomoć opozicione impotencije, uneredio delanje kontra sebe - jel iko čuo šta ima da kažu o Kosovu? O ekonomiji? O dihotmiji Zapad/Kina, Indija, Rusija...
Svodi se na: daj da ga trenutno nahvatamo na Ribnikar/Mladenovac/Novi Sad... bezidejnost, i poentiramo. 😉

Не тролуј. Одговоран је за убиство 14 махом младих људи и деце и уместо да клечи пред народом он се бахати иза преторијанске гарде. Ови његови наступи су такви да би захтеве протеста требало проширити на њега и његову оставку или макар тај референдум.

Једино што је иоле тако очигледно на његов рачун јесте Косово али Косово се из свести Срба брише већ равно 80 година и то са свих страна и на свим нивоима.

Ponavljam, njega je do pozicije srpskog vrhovnog bića, doveo srpski narod, mi/vi.

Nije on ništa kriv, krivi su svi koji su ga odabrali, a to je gro Srba.

Nema ljutnje, zaslužujemo sve što jeste. 😉

Neo radikali su imali 20 i nesto posto i neko je dao mig Dacicu, Dinkicu... da predju kod njih.

Od tada slede lakrdije od izbora.

- jel iko čuo šta ima da kažu o Kosovu? O ekonomiji? O dihotmiji Zapad/Kina, Indija, Rusija...
Svodi se na: daj da ga trenutno nahvatamo na Ribnikar/Mladenovac/Novi Sad... bezidejnost, i poentiramo. 😉

A ti ideje kupiš s informera? Odvratno.

I šta tu namiguješ koji k.... optužujes ljude da su zadnji ljigavci koji koriste smrt da ga kao 'nahvatavaju' jer imaju skriveni cilj a ne da ima debelog razloga.

Imaju otvoreni i legitimni cilj da kao opozicija osvoje vlast ali i debelog razloga da o Ribnikaru, Mladenovcu i NS-u govore.

I nije istina da ćute o ekonomiji i drugim temama koje si naveo. I te kako govore, vrlo učeni ljudi, svuda tamo gde mogu.

Blatiš nisko, u vučićević stilu i podsmehuješ se iako nije za šalu.

Mali Aca je zajapurena mržnja spram svega što taj njegov naučeni, šešeljoidni svetonazor sagledava kao pretnju sebi...

No, ovde se to voli, i voli se da se glasa za to, i to su naši sugrađani - naše većinske komšije. 😉

Bio sam daleko spremniji da nekome je*** mater kada je stigla vest da je pala nadstresnica, dok nisu spominjane nikakve zrtve.

Ta nadstresnica je simbol svega sto rade, para koje kradu, ugovora koje potpisuju, samo nek se gradi politike, nestrucnih kadrova, stranackog zaposljavanja, korupcije, mita, kriminala...

Da niko nije poginuo, ja bih bio daleko besniji nego sto sam sad zbog svega gore pomenutog.

Da je na primer izasao snimak kako samo pada, a ona poginula deca stoje par metara pored i gledaju, a ispod nje nema nikog, tad bih tek bio besan.

Ponavljam, u prvom trenutku sam bio daleko spremniji da se nekome naje*******em keve, kada je bila vest da je pala i jos nisu javili da je bilo ko poginuo.

Nemoj slucajno ni u kakvom kontekstu da se pominje da se profitira na ubistvima. Kada sam cuo za prvu zrtvu, pa drugu, petu, osmu, cetrnaestu... vise mi nije bilo ni do cega, samo tuga. Besan sam i dalje, ali to je postala sekundarna emocija.

Jedini koji su profitirali na mrtvim ljudima su oni, ljudima vise nije bilo ni do cega. I sad profitiraju na tome, ili bar pokusavaju, gurajuci pricu da se iskoristava tragedija zbog politike. Da je samo pala i nije nikoga ubila, naravno da bi se skocilo, protestovalo... Pa sta neko zamislja, da se cuti na takve stvari koje su simbol svega? Sramno je reci ,,da trenutno nahvatamo".

Nadstresnica je simbol svega. I nadstresnica ostaje zauvek i nije nista trenutno. I nadstresnica je jos mnogo.

Da imamo vlast koja brine o Kosmetu, brinula bi o nadstresnici. Kako im padaju nadstresnice, tako im je palo i Kosovo. Izdajnici koji dupe prodaju zarad sopstvene koristi.

Poslednja izmena:
Ова тројица мрких фаца су Кобре, ти су чували и Тому и Тадића пре. Док је био ППВ имао је ћелавог члана обезбеђења. А ове девојке што се виде су локалне партијашице, СНС у јавним наступима увек истиче жене.
Tri kobre na slici izgledaju kao da su ispali iz istog kalupa 😂

Potpuni off:
Pitao me član foruma, kako se dobija Izraelski pasoš, pa da obznanim javno, jer možda ima interesenata.

Donese se majčina/očeva, il babina/dedina krštenica u ambasadu, po mogućstvu s nekom insignijom/odobrom jevrejske opštine, i voila - vrlo brzo imaš isti, a ne moraš tamo da odeš da živiš.

Znam, nestvaran rasizam, pošto ako nisi datog podrijetla, ne možeš nikako biti državljanin, but it is what it is.🤷

Poslednja izmena:
Vrh