Bio sam daleko spremniji da nekome je*** mater kada je stigla vest da je pala nadstresnica, dok nisu spominjane nikakve zrtve.
Ta nadstresnica je simbol svega sto rade, para koje kradu, ugovora koje potpisuju, samo nek se gradi politike, nestrucnih kadrova, stranackog zaposljavanja, korupcije, mita, kriminala...
Da niko nije poginuo, ja bih bio daleko besniji nego sto sam sad zbog svega gore pomenutog.
Da je na primer izasao snimak kako samo pada, a ona poginula deca stoje par metara pored i gledaju, a ispod nje nema nikog, tad bih tek bio besan.
Ponavljam, u prvom trenutku sam bio daleko spremniji da se nekome naje*******em keve, kada je bila vest da je pala i jos nisu javili da je bilo ko poginuo.
Nemoj slucajno ni u kakvom kontekstu da se pominje da se profitira na ubistvima. Kada sam cuo za prvu zrtvu, pa drugu, petu, osmu, cetrnaestu... vise mi nije bilo ni do cega, samo tuga. Besan sam i dalje, ali to je postala sekundarna emocija.
Jedini koji su profitirali na mrtvim ljudima su oni, ljudima vise nije bilo ni do cega. I sad profitiraju na tome, ili bar pokusavaju, gurajuci pricu da se iskoristava tragedija zbog politike. Da je samo pala i nije nikoga ubila, naravno da bi se skocilo, protestovalo... Pa sta neko zamislja, da se cuti na takve stvari koje su simbol svega? Sramno je reci ,,da trenutno nahvatamo".
Nadstresnica je simbol svega. I nadstresnica ostaje zauvek i nije nista trenutno. I nadstresnica je jos mnogo.
Da imamo vlast koja brine o Kosmetu, brinula bi o nadstresnici. Kako im padaju nadstresnice, tako im je palo i Kosovo. Izdajnici koji dupe prodaju zarad sopstvene koristi.