Sve će više biti toga...
Čovek nije baš ni izolovano ostrvo nego je i deo društva i ta kirija je možda samo kap koja je prelila njegovu čašu... Problem je što se to nakupljalo, taj doživljaj nepravde u njemu, toliko dugo... Pretpostavljam da nije neki klinac, nisam ispratio... I opet je društvo zakazalo kao i kod KK...
Ovakve stvari treba da nas opomenu i trgnu...
Svi znamo da je u SAD privatna svojina neprikosnovena, tako da možeš da je braniš gotovo svim sredstvima.
@centarfor Ja sam stanodavac i rentoprimac i izneo sam već ovde na forumu skrinšot koliko je moja milenijalac rentirka zadovoljna kirijom i uslovima...
Radi u restoranu kao konobarica, sama plaća kiriju, a sad je na moru, dok ja gladujem, čekam 5.9 da se vrati... Pravim je od blata, ne znam kud bih bez nje. Već godinu i po dana živim od petog u mesecu do petog u novom mesecu
Al ne radim jbno ništa što ne želim. I zato nirvana. Najviše se ovde iznerviram. Ostatak dana, nirvana
Odem u maksi namermo otkucam pogrešu šifru jeftinijeg voća odem na kasu za samo plaćanje, 200 rsd ušteda zbog sitnih prevarnih radnji koje mi uvek prođu ali...
Nirvana.
To ti je filozofija života, onaj sa 400 eura ne bi uspeo što ja uspem sa 200. Jer njemu treba mnogo, a iskoristi 20% od toga što mu treba... Ostatak je samo potrošio pare.
Jedino gde sam ja donekle rasipnik i nerazuman to je mek i ponekad kfc a glovo dostave sam smanjio na jednom mesečno. Sve sam odlazim u nabavku. Sad kad sam naučio kako