Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

To sto su anti-vucicevski satro nastrojeni (ja iskreno mislim da su samo eksponat sluzbe za plasiranje laznih informacija i ‘napada na predsednika’) ne znaci da su ok.
Drugih antiradikalskih novina nemamo. Danas je takodje djubre.

Broj ubistava u SFRJ se sa prosečnih 825 godisnje u periodu 1950–1954, i pored rasta populacije, do 1989. prepolovio. Još bolji trend zabeležen je u Srbiji. Dok je 1950. bilo izvršeno 397 ubistava, 1977. taj broj je pao na 193, da bi ih 1990. bilo 163

Negde nadjoh ovaj podatak, navodno izvor Politika.

Ispada da je u Srbiji bilo skoro 50% ubistava.

Ali nisam citirao Brkica za koga ste rekli da je bolesnik.
Ovo je drugi novinar.

>Али како ја негде прочитах, око 70% смртних казни у обе Југославије је извршено - у Србији.
To je logicno. U CG ili na Kosovu se ljudi plase da izvrse ubistvo zbog krvne osvete, pogotovo su se nekada plasili.
Sa druge strane, u Sloveniji ili Hrvatskoj postojala je veca zakonska disciplina, hajducija je bila kod njih iskorenjena jos polovinom 19. veka.
Kod nas je bezakonje i nepravda uvek bial najjaca. Mi se nismo trudili da sprovodimo ni pisane ni obicajne zakone.
Kod nas je normalno da vlast radi s kriminalcima, pa se ubice manje plase.
(Setimo se sina Z Mitrovica i slucaja Ane Divac)

Pre nekog vremena sam citao Sudsku hroniku iz 1930 i neke godine. Ne mozete da zamislite kakva su to ubistva i pljacke.
Cg i Albanija imaju najvecu stopu ubistava u Evropi.

Kako je CG u SFRJ onda mogla da ima manju stopu ubistava od Srbije?
Ako to nije tako, moja teorija je netacna.

Rekao si prvo kako je na Srbiju otpadalo 50% ubistava u SFRJ.
A onda si rekao da Albanij i CG imaju najvecu stopu ubistava.
To mi je nelogicno za CG.

Rekao si prvo kako je na Srbiju otpadalo 50% ubistava u SFRJ.
A onda si rekao da Albanij i CG imaju najvecu stopu ubistava.
To mi je nelogicno za CG.
Ocigleno da je i u CG kao i u Srbiji bio visak, a u Sloveniji i Hrvatskoj manjak.

Drugo, nisam ja nista rekao vec je to izvestaj UN i SZO.

Istina je na tiktoku
Ma ne, istina je u sendvičarskim autobusima koji stižu na skup zakazan 26 maja.

A dva videa koje sam postavila se odnose na svedočenje učenika koji je pohađao ovu školu i bio svedok vršnjačkog nasilja, kao i roditelja devojčice koja je pohadjala razred u kome je počinjen school shooting.

Школски полицајац

1684347130819.png

A dva videa koje sam postavila se odnose na svedočenje učenika koji je pohađao ovu školu i bio svedok vršnjačkog nasilja, kao i roditelja devojčice koja je pohadjala razred u kome je počinjen school shooting.
Šta je skul šuting? Ta dva videa apsolutno ništa ne pokazuju (prvi je čak i sa pinka), neki pokušaji da se izvuče neki zaključak bez ikakvih osnova. U principu može biti, a ne mora da znači, u moru fejk vsti. Ono što je zanimljivo da smo svi protiv šittoka i uticaja zapada na naš jezik, a opet svi to isto koriste.

Ta skola je gladjatorska arena u kojoj deca lece komplekse svojih roditelja takmiceci se medjusobno.
Veoma dobro poznajem mnoge od njih. Sasvim je logocno da se nesrecni dogadjaj desio bas u Ribnikaru.
Nas svet opsednut je elitizmom i ekskluzivnoscu i "uspesnima". Ovo su posledice.

Broj ubistava u SFRJ se sa prosečnih 825 godisnje u periodu 1950–1954, i pored rasta populacije, do 1989. prepolovio. Još bolji trend zabeležen je u Srbiji. Dok je 1950. bilo izvršeno 397 ubistava, 1977. taj broj je pao na 193, da bi ih 1990. bilo 163

Negde nadjoh ovaj podatak, navodno izvor Politika.

Ispada da je u Srbiji bilo skoro 50% ubistava.
Да ли се рачуна Србија са САП или УжаС?

Vrh