Verovatno je i san svakog vozača da se uvali kod Babića i sličnih.
Bender Rodriguez":20ybqyua je napisao(la):Nekad se pitam koliko je na Babićevu ostavku uticala politika i partija, a koliko tu ima i njegovog izbora. Jer mislim, po onome što sam video i primetio, Babić jeste som, vo, panj, nešto u toj kategoriji... ali ne deluje mi kao bitanga. Ne deluje mi kao neko u srži kvaran i bezosećajan. On jeste priglup ali nije kao prosek današnjih političara (na obe strane) koji bi mogli da dožive ovakvu tragediju, malo budu u bedaku zbog toga, onda otresu to sa sebe i nastave dalje kao da se ništa nije desilo. Mislim da je i njega pogodilo sve ovo i da je deo odluke za ostavku došao i od njega samog, a ne samo zato što su Vučić i partija tako rekli.
Naravno možda i grešim. Jer kako politika postaje sve zamršenija igra, tako je sve teže razlikovati kakav je ko i na kraju krajeva zašto je takav. Ali po ovome što sam dosad video, mislim da on nije tip ličnosti koja bi tek tako mogla da otrese to sa sebe. Uostalom ne bi bio prvi primer čoveka koji je priglup ali nije zloban, ali se ''mota'' sa lošim ljudima radi koristi, s tim što sam po sebi u srži ne deli iste karakterne osobine kao i oni. To se dešava češće nego što mislimo.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=599619#p599619:2wj0pu7t je napisao(la):Žika » Sub Feb 02, 2019 1:51 pm[/url]":2wj0pu7t]Bender , svi su oni od istog kalupa. Gaze preko leševa bez imalo griže savesti. Veruj mi.
Možeš i ovako da gledaš, probaj da mu se zameriš pa nestao bi za 3 sekunde.
Dule opet isto , normalnom i pametnom dovoljno, ostalim dovoljno za oduzimanje dozvole na duži period ili trajno + debela kazna za nasilničku vožnju.
Grk, čim je nastavio vožnju znači nije puno oštetio vozilo. Sa ispucalim jastucima, razbijenim farovima, hladnjacima itd što bi bila posledica udarca preko 30-40 km/h teško da bi nastavio vožnju. Očigledno da je uspeo da dovoljno smanji brzinu pre samog udarca jer bi pored veće štete bilo i povređenih.
Koliko vidim platio je malu kaznu 30000 din + 2000 sudski paušal.
- Očevici kažu da su oko 8.30 ujutru videli BMW koji se iz pravca Niša prema Leskovcu brzinom od oko 150 km/h zaleće u kolonu vozila koja je čekala da plati putarinu na naplatnoj rampi kod Doljevca. Vozač nije ni pokušao da koči, već se iz sve snage zakucao u dva automobila ispred sebe, džip "rekson", za čijim volanom je bio Dejan J. (44) iz Grdelice, i BMW Makedonca Vase P. Bukvalno ih je "uneo" u rampu, napravivši pravi karambol. Demolirao je sve na šta je naišao na tom delu rampe, a onda se okrenuo i zaglavio između ograda koje dele dve naplatne trake. Prizor je bio jeziv, svi su bili uvereni da je pobio sve oko sebe, ali se ispostavilo da niko nije čak ni lakše povređen - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Saobraćajci su odmah legitimisali vozača, ispostavilo se da se radi o Atanasiosu Kirijalanisu (46), grčkom državljaninu koji radi u Nemačkoj. Kada su ga pitali zašto je to uradio, samo se hvatao za glavu i vikao da ne zna šta mu bi... Pravdao se da zbog magle nije video da nailazi na rampu. Međutim, nije znao da objasni zašto je vozio skoro 150 km/h. Prosleđen je kod sudije za prekršaje, gde je sve vreme vikao kako zbog magle ništa nije video. Sudija ga je kaznio novčano, samo sa 30.000 dinara, i pustio ga da nastavi ka Grčkoj. Već u ponedeljak uveče napustio je Srbiju kao da se ništa nije dogodilo. Prosto je neverovatno da se provukao sa tako malom kaznom...
- Vozač je, krećući se velikom brzinom, u zoni naplatne stanice udario u ostrvo između dve naplatne trake, odnosno između kabina. Tom prilikom oštetio je dva kategorizatora vozila koja se nalaze u tom delu naplatne stanice, nosač sa treptačem, zaštitnu ogradu i dva vozila koja su se nalazila na naplatnom kanalu. Povređenih nije bilo, a policija je obavila uviđaj. Zaposleni na naplatnoj rampi Doljevac su, nakon izvršenog uviđaja, preduzeli sve mere da u najkraćem roku normalizuju rad na naplatnoj stanici - navodi se u saopštenju ovog javnog preduzeća.
Doljevačka rampa crna tačka
Na naplatnoj rampi Doljevac i ranije su se dešavale saobraćajne nezgode. Tako je decembra 2015. na ovom mestu povređeno četvoro makedonskih državljana na koje je, usled magle, naleteo "mercedes" beogradskih tablica. Tri godine pre toga, češki kamion je izazvao lančani sudar u kom je povređeno pet osoba, uključujući i jednog radnika naplatne rampe.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=599605#p599605:2y8j6k1n je napisao(la):astrodule » 02 Feb 2019 01:16 pm[/url]":2y8j6k1n]Ha, profi vozač?!
Da nije možda završio neke kurseve vožnje u lošim uslovima ili išao u Navak ili tako nešto?
Dobio je da vozi za Trejs jaku mašinu koja ide 180km/h bez problema.
Hajde da ne lupam previše i nagađam, ali vozač je hteo da se pokaže pred Babićem, a i znao je da ga niko neće kazniti dok je Babić u vozilu. Verovatno je i san svakog vozača da se uvali kod Babića i sličnih.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=599605#p599605:925lka52 je napisao(la):astrodule » Sat Feb 02, 2019 1:16 pm[/url]":925lka52]
Hajde da ne lupam previše i nagađam, ali vozač je hteo da se pokaže pred Babićem, a i znao je da ga niko neće kazniti dok je Babić u vozilu. Verovatno je i san svakog vozača da se uvali kod Babića i sličnih.