Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ok, jeste, ja nesto sama ja sa sobom... Budi Bog sa nama sa kim se ja objasnjavam.
Pa jeste. Ti reče partner prijatelj i podrška uz poštovanje. Zašto onda žena ne poštuje muža i pruža mu podršku? Svakako slažem se. Muškarac treba da potraži izlaz u tom slučaju. Zašto ne ceni muža? Još kažeš da ne treba da priča o svojim problemima...

Nije ni čudo da je nepomenikova sekta u tako bratskim odnosima sa Klintonovim pedofilsko-satanističkim klanom, to su im najbliži ideološki srodnici ako išta od ideologije imaju. Jagodinska Bunga-Bunga je nastala po uzoru na Klintonova i Epstajnova ostrva, a to je možda samo delić mračnih tajni koje će se tek otkriti kada sekta padne sa vlasti.

Takođe, vas par ćutite ko ... kad god neka žena ubije svog muža (a da nije bilo nasilja s njegove strane) a oglašavate se samo kada bilo koji muškarac ubije bilo koju ženu.

Pa dobro al i ti ćutiš kad neki gay strada samo jer je gay. Prosto te ne dira to previše. Svako ovde ćuti na nešto gde je malo "mizo" prema nečemu.

Ja ne ćutim, ako je iz mržnje treba uzeti u obzir, ako je žena fizički slabija treba uzeti u obzir, ako je učinilac na podmukao način izvršio kd, iako fizički slabiji npr. otrov u čaj treba uzeti u obzir (podjednkao kao i okolnost da je žena fizički slabija, pa nije mogla da pruži odgovarajući otpor, muškarac je često lakomisleniji i naivniji ako je već ona jelte slabija).

Trudim se da ravnopravno gledam sve to.

Te situacije sa jacim i slabijim su vrlo komplikovane, nevezano sa polovima.

Evo npr posvadjaju se dvojica u saobracaju, a koji su slicne snage, izadju iz kola i nalupaju se i ode svako na svoju stranu, nikom nista.

Druga situacija, jedan ima 130kg misica, trenira box, dugi 80 kila. I eto problema za obojicu, ili ce ovaj slabiji da dobije zestoke batine ili ce da potegne sekiru iz straha, i opet taj slabiji naebe kako god. I posle taj rmpalija kaze, ja nisam ni hteo da se bijem, samo sam hteo da mu kazem da mu ne radi stopsvetlo, a on potegao sekiru na mene iz cista mira.

Ima i toga a ima i da se u nekim slučajevima ne znaju svi detalji i činjenice a balegari od novinara i feministička udruženja odmah pohitaju da kažu da je zločin iz mržnje prema polu.

Evo ovaj u Staroj Pazovi, da je trpeo još jaču torturu i pljačku, i da je jednog dana uzeo pištolj i ubio ženu pa se predao, u novinama bi se to odmah okarakterisalo da je femicid. Da ju je on ubio jer je žena. Da mrzi žene, da ih je uvek mrzeo, i to sve odreda. A u realnosti bi to bila mržnja prema jednoj osobi, suprotnog pola, koja je njemu uništila život. Dakle to apsolutno ne znači da bi sutra taj lik ubio ili mrzeo svoju majku, sestru, da bi želeo da ubije neku drugu ženu, i slično. Ali džaba kad bi mediji i feministi izgradili priču da je bio ženomrzac i da je samo gledao koju će sledeću ženu da ubije.

Zato taj termin "femicid" nema smisla, bar ne u 90% slučajeva. Ima smisla koliko i Zemunocid, ili Žarkovocid. Kao, ubio ga / ubio je zato što je iz Zemuna ili Žarkova. Ne. Ljudski konflikti, pogotovu sa smrtnim ishodima, i pogotovu u domaćinstvima, su skoro uvek dubli i složeniji od toga. A konstruisati priču da svaka žena koja strada od muškarca, je stradala baš zato što je ženskog pola a on je mrzeo ženski rod, je nekorektno, maliciozno i destruktivno.

Tako se dolazi u one situacije da npr neko napadne nekog na ulici, ovaj se brani i ubije ga ili ga teško povredi (a dovoljno je samo da nezgodno udari glavom negde) i onda se sutra po medijima i javnosti balegari priča u fazonu "Srbin hteo da ubije Roma zato što mrzi Rome!" Ili recimo posvađaju se u Vojvodini Srbin i Albanac oko međe, sude se i prepiru, jednog dana to eksplodira u dvorištu, Albanac nastrada i sutra gnominari kažu "Srbin ubija Albance po selu, jer ih mrzi!" A zabole gnominare i NVO da ispitaju okolnosti, da ispitaju njihov odnos pre toga, da ispitaju pozadine i jednog i drugog. Ne. Kao što ti lepo reče, samo se baci pogled na odmah vidljive okolnosti i odma se gradi narativ i zaključak.

Da sam advokat ili pravnik i da imam vremena i živaca, bilo bi baš interesantno proći ponovo kroz neke slučajeve koji su u javnosti okarakterisani kao femicid i proveriti da li se tu radilo o ubijanju nekog zato što je ženskog roda a ne zato što je odnos dve odrasle osobe bio loš, nečije namere u tom odnosu loše loše, nerešeni pravni odnosi, maltretiranje, manipulacija i slično. A onda bih isto tako prošao kroz arhive slučajeva gde je bilo koja žena ubila bilo kog muškarca i proverio da li je i koliko bilo sa elementima mržnje prema muškom rodu ili prosto želje da se on opelješi i iskoristi. Jer ima i takvih žena, a sećam se da je bilo i takvih ubistava. Samo što se o tome naravno ne diže ni pola prašine koliko se digne u kontra slučajevima.

Poslednja izmena:
Prosto receno :

Upoteba ,, - cida,, je pokušaj
skidanja poveza sa očiju pravde
a to se ne treba da se radi
odnosno
Zbog ne shvatanja ozbiljnosti
to se radi pod stranim uticajem kako bi
dolazilo preko refleksije, do ne pravde tj ne zadovoljstva u društvu koje hoce da oslabe i rasklimaju , kako bi mogli mnogo lakše doci do svog cilja.
Na žalost ta pojava je utkana u društvene i državne stubove, koj su sami tako rasklimali svoju državu , narod i sam sistem
Čist - tumor i rak -

Није болест све што боли. Преузето је са српског редита пре него што су модератори опет обрисали.
gde-nabaviti-patuljastog-kaimana-v0-yaa3ruyadtef1[1].jpeg

1000006332.gif

J..o ga kaiman. Debilčina maloumna.
Добро је што није тражио савет како да прокријумчари крокодила са Нила до Београда. Мада, не би ме чудило да то пита у будућности јер му је био »симпатичан,« и хтео је да га има. Какав павијан.

Poslednja izmena:
Pa zbog takvih maloumnika je i onaj crni panter završio u Srbiji, pa se šetkao i pravio pometnju širom Vojvodine.

Ja sve te koji se lože na - i žele da drže - zmijetine, pantere, paukove, aligatore i druge opasne ili nezgodne životinje smatram bolesnicima. Pogotovu kada rade to na svoju ruku i mimo propisa i pratećih sredstava za tako nešto. I onda kad im dosade, samo ih puste. Ili nekad sami pobegnu.

Pa zbog takvih maloumnika je i onaj crni panter završio u Srbiji, pa se šetkao i pravio pometnju širom Vojvodine.

Ja sve te koji se lože na - i žele da drže - zmijetine, pantere, paukove, aligatore i druge opasne ili nezgodne životinje smatram bolesnicima. Pogotovu kada rade to na svoju ruku i mimo propisa i pratećih sredstava za tako nešto. I onda kad im dosade, samo ih puste. Ili nekad sami pobegnu.
Наравно. Има безброј таквих случајева у Флориди јер су дебилни власници пуштали којекакве рептиле у дивљину да се множе, и због тога власти Флориде имају великих проблема са њима. Такве треба стрпати у лудару због тога.

Malopre na N1 gledam kako nekom coveku u BG noću skidaju crep i sklanjaju kuću , tj ruše ga po malo.... savamala br 2, plac do nekog zadriglog prasca kuma od AV.....
Leb te je*******o, oni ne posustaju..... Boze sacuvaj

Malopre na N1 gledam kako nekom coveku u BG noću skidaju crep i sklanjaju kuću , tj ruše ga po malo.... savamala br 2, plac do nekog zadriglog prasca kuma od AV.....
Leb te je*******o, oni ne posustaju... Boze sacuvaj
Је ли имаш везу ка чланку или видео запис да видимо шта раде? Где су људи да ухвате те павијане да их испресавију од батина? Нема везе, нашао сам.

Фашизам.
1000006332.gif

Poslednja izmena:
Uglavnom reagujemo na ,,sitni,, Bg despotizam , nazivajuci ga bahatim ponašanjem.
U manjim mestima
despotizam je toliko veliki da često prelazi granice privrednog i dr. kriminala ali dok stigne info do Bgda
nekako se istopi, utanji i omali od te km. tako da izgleda kao gore pomenuta Bg bahatost te i nema reakcija ni u gradjanstvu ni u sistemu jer je to vec utkano u naš milje.
Leka nema, bilo kakvom promenom kameleoni se presvlace a paukova mreža brzo obnavlja. A baš ne bih po uzoru na crvene Kmere da stvaraju novi sistem.

Vrh