Ma nemoj sad da nam rušiš sneška, Koroman je u ovom slučaju pozitivac, protiv Terze i piše o pritiscima u delijskom carstvu pred sutrašnju utakmicu.Bivši fudbaler Ognjen Koroman priveden je danas zbog nasilja nad bivšom partnerkom.
Međutim, to nije prvi put da se našao iza rešetaka zbog nasilja nad ženama.
Svađa između njih Ognjena i Božane navodno je izbila u kolima, a kulminirala je u stanu. Bivša supruga fudbalera tada je ispričala da je znala za Božanu, ali i za druge žene koje je on imao tokom njihovog braka.
Pogledajte prilog 223872
Imam dobre doktore, druzimo se po trgovima i ispred fakulteta.Već sam ti napisao da treba da se lečiš.
Na temi o aerodromu se vidi da ne možeš sa razumevanjem da pročitaš ni 2 prostoproširene rečenice a da ih pogrešno ne razumeš.
Đoković je simbol. Simbol normalnog čoveka koji je pošteno uspeo, koga taj uspeh nije odveo da šmrče po jahtama i radi ono što bi 99% radilo. Simbol čoveka koji radi na sebi i nakon što je uradio više nego 99,9% ljudi. Koji pomaže drugima (pr ili ne), koji se na kraju i društveno angažuje (koliko god vi to nipodaštavali).
Ako milijarder ne treba da te povede napred što to tražiš od njega?
Ruke su vam krvave, odgovaraćete! Dolazimo po njih na Beograde na vodi, na njihova Dedinja, da vratimo popularnost Mitrovačke kaznionice.
Naglasio je da svi treba da se stidimo zbog toga što smo dozvolili da nam „najveći kriminalni ološ i neljudski šljam upravlja društvom, da zagadi i razori institucije i ponizi časne pojedince u njima, da omalovaži obrazovanje, opljačka zdravstvo, da nam tuče, hapsi i podvodi decu“.
Ne volis Djovaka, al zato Alkaraza da. Zar jr moguce da ti je sladje tudje go*vno?
Osporavano je svašta nešto drugo od toga što ponosito jede ćevape u Parizu pa nadalje... Prosto ima taj mentalitet primitivca uz fenomenalno znanje jezika koje je učio na svom profesionalnom putu, neverovatno je inteligentan, čak se i dosta poigravao u nekom gej mainiru, ležeran je i spontan, pa je stekao i status gej ikone... (to su strejt likovi voljeni u gej svetu) ali je sisica da stane na pravu stranu i podrži vladavinu prava i da ljudi žele da žive u slobodi a ne uz udeljene mrvice i propagandu...
Eto to ti je ukratko moje mišljenje.
KasnišСамо нам поред свих партија које је Беки набрајао фале и по партија Јешића и Пајткћа.
A zar nije podržao vladavinu prava (i to u celom svetu) kad se borio za pravo na izbor?
Najbolje bi bilo da je i najbolji student prava u istoriji i najveći huligan u isto vreme, da radi 16h dnevno i da bude hedonista i uživa u vinu, da pregovara o fabrici čipova i da se ne razume u sokoćala, da nabavlja respiratore i zida bolnicu, da pravi pruge i autoputeve, da bude i švaler ali i brižan muž i otac, da mu nikad nije dosta koliko god ukrao, da ponižava one ispod sebe a uvlači se onima kojima služi.
Već sam rekao, vama treba Srpski Mesija i već ga imate