Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nisam rekao da trpim gubitke nego da nema neke račinice, generalno mislim da bih više zaradio kao zaposlen u nekoj firmi ali već sam počeo ovo, ne ostavljam posao ne završen. Svakako kome se ne svidjaju moji uslovi dobrodošli su da napuste firmu samo ih nešto ne vidim da odlaze :) čak i kažu da će biti sa mnom do samog kraja ako ga bude i ne traže nikakav drugi posao.

Dole migranti, zivela skuplja a sporija dostava!

Pa pre će naš da se snađe po ulicama grada. 😄 naši redovno brzo dostave i bez problema. Ovde ako bude problem, ne umeju da beknu sve preko google translatora...

Al to nije suština teme, a stalno na to prebacujete. Nek se samo stavi u uređene okvire. Agencije su sns ispostava da se uzme keš od onih koji na svojim leđima posao nose. Nek se ukinu. I nek se stavi u normalne radnopravne okvire, po zakonima koji već postoje. I sve je rešeno.

Mariks i defke su poslednji radni šrafovi koji drže ovo društvo da se potpuno ne raspadne u anarhiju i nerad. Svi im dugujemo veliku zahvalnost.

Nisam rekao da trpim gubitke nego da nema neke račinice, generalno mislim da bih više zaradio kao zaposlen u nekoj firmi ali već sam počeo ovo, ne ostavljam posao ne završen. Svakako kome se ne svidjaju moji uslovi dobrodošli su da napuste firmu samo ih nešto ne vidim da odlaze :) čak i kažu da će biti sa mnom do samog kraja ako ga bude i ne traže nikakav drugi posao.

Zvuči kao posao iz snova čim niko ne odlazi i išli bi sa tobom do kraja... malo ima i sektaški fanatični prizvuk 😄 al dok je tebi dobro meni ne smeta. Govorim da ono što nije uređeno treba staviti u zakonske okvire kako dostavljači ne bi trpeli. A čime se ti baviš ne znam, da bih mogao da komentarišem.

Vrh