Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Neće da ćuti malo si se za...ao u tvojim pesimističkim procenama. Tek će se oglašavati. Samo strpljivo. Manijak sam sebi daje autogolove.

Ako novinart RTS-a zaista budu branili svog kolegu ( u sta ne verujem jer to su pacovi), onda je Hulja sebi naoravio najveci auto gol do sada. On se drzi na RTS-u i policiji.

Skoro da mogu da se slozim sa onima koji kazu da je gotov.

Kao sto vidite, moj um je pomracen.
Navikao sam da ljude u Srbiji smatram st.okom, pacovima koji mrze jedan drugog i iskljucivo zavide jedni drugima.
Takva su moje celozivotna iskustva sa njima.

Ali mozda se sada nesto promenilo. Mozda su studenti iskopali preostale fragmente ljudskosti u ovdasnjoj populaciji.

Није да критикујем студенте (који су до сада имали маестралне потезе), а и уз ограду да ТВ не гледам, а од информативних портала пратим највише (режимски) Б92 из навике...занима ме зашто је толики акценат бачен на РТС, вероватно и сад на овом следећем протесту? Од неких кратких YT исечака, често сам виђао примере како су РТС новинари знали да испрескачу драмосера, па и примере подршке самих РТС радника.

Од тих медија са националном фреквенцијом, много већег зла има. Ето тај Пинк нпр...метафора за нешто најпримитивније, најгоре, са најнижим вредностима. Што се тамо не скупи...па не мора 100К, али 20К људи и 40К кокошијих јаја нпр? Да се пошаље порука, шта је проблем? Можда америчка амбасада у близини, шта?

Sta bi bilo kada bi delegacija studenata otisla u srce zveri, kod Zeljka M. i apelovala na njegovu slavnu proslost da ih pusti u njihov dnevnik?

Vrh