Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Koja Bozana? Jel Bozana Vujinovic bivsa playboy zecica i prostitutka sto kosta 200-300e sat vremena?

Bivši fudbaler Ognjen Koroman priveden je danas zbog nasilja nad bivšom partnerkom.​

Međutim, to nije prvi put da se našao iza rešetaka zbog nasilja nad ženama.

Svađa između njih Ognjena i Božane navodno je izbila u kolima, a kulminirala je u stanu. Bivša supruga fudbalera tada je ispričala da je znala za Božanu, ali i za druge žene koje je on imao tokom njihovog braka.

Pogledajte prilog 223872
Ma nemoj sad da nam rušiš sneška, Koroman je u ovom slučaju pozitivac, protiv Terze i piše o pritiscima u delijskom carstvu pred sutrašnju utakmicu.

Srdjan obmanuo sistem :) Novaka dao drzavi Monte Karlo - knezevini Monako 😅
1734809621065.jpg

Već sam ti napisao da treba da se lečiš.

Na temi o aerodromu se vidi da ne možeš sa razumevanjem da pročitaš ni 2 prostoproširene rečenice a da ih pogrešno ne razumeš.

Đoković je simbol. Simbol normalnog čoveka koji je pošteno uspeo, koga taj uspeh nije odveo da šmrče po jahtama i radi ono što bi 99% radilo. Simbol čoveka koji radi na sebi i nakon što je uradio više nego 99,9% ljudi. Koji pomaže drugima (pr ili ne), koji se na kraju i društveno angažuje (koliko god vi to nipodaštavali).

Ako milijarder ne treba da te povede napred što to tražiš od njega?
Imam dobre doktore, druzimo se po trgovima i ispred fakulteta. 😘

Novak Djokovic je govance i smrdljivko bez kicme. 😘

Djovak je po meni ljudina. Ako je nego go*vance to je Divac. Pustio Siptare s Kosova u Mok, naravno Vucic mu naredio. Zena pregazila decka na mostu a niko ne zna ko je s milion kamera. Smesno.
Nas narod ima taj mentalitet da olako lepi etikete, smatram da Novak tako nesto ne zasluzuje. I da je napisao na tviteru "Vucic je djubre, Djilas je tajkun, Dodik je svercer i ciganin", opet narod ne bi bio zadovoljan.

Ruke su vam krvave, odgovaraćete! Dolazimo po njih na Beograde na vodi, na njihova Dedinja, da vratimo popularnost Mitrovačke kaznionice.

Naglasio je da svi treba da se stidimo zbog toga što smo dozvolili da nam „najveći kriminalni ološ i neljudski šljam upravlja društvom, da zagadi i razori institucije i ponizi časne pojedince u njima, da omalovaži obrazovanje, opljačka zdravstvo, da nam tuče, hapsi i podvodi decu“.

Ne volis Djovaka, al zato Alkaraza da. Zar jr moguce da ti je sladje tudje go*vno? :)

Ne razumem najbolje. 🙂

Alkaraz je blago iritantan, ima i blago odbojan osmeh, glomazan je, kao mašina i rastura, priča presmešan engleski, nekako je nerafinisana pojava i nova mlada nada da narednih 20 godina dominira u prelepoj igri... (ja sam izrod koji smatra da od fudbala nema dosadnijeg sporta za praćenje) Sam tenis je meni zanimljiv sport a ovde niko nije osporavao Novakov sportski uspeh i slavu...

Osporavano je svašta nešto drugo od toga što ponosito jede ćevape u Parizu pa nadalje... Prosto ima taj mentalitet primitivca uz fenomenalno znanje jezika koje je učio na svom profesionalnom putu, neverovatno je inteligentan, čak se i dosta poigravao u nekom gej mainiru, ležeran je i spontan, pa je stekao i status gej ikone... (to su strejt likovi voljeni u gej svetu) ali je sisica da stane na pravu stranu i podrži vladavinu prava i da ljudi žele da žive u slobodi a ne uz udeljene mrvice i propagandu...

Eto to ti je ukratko moje mišljenje.

Bio Pajtic na Tv-u i kaze ovo:
Jos pre 20 godina je rekao da su ovde institucije tako slabe, da iskljucivo od dobre volje predsednika zavisi hoce li biti diktature.
I onda dodje Psiho...

Da je živa, rekao bih ti da pitaš Nedu Arnerić.

Aj' bre, manite se tih klošara, dolaze neka nova vremena.

Mislim rekao je istinu... ne može se očekivati od mlade demokratije, demokratije u nastajanju da ima jake institucije... i tu se uvek vraćamo da je trebalo kao kod uspostave svakog novog sistema da se raskrsti, tj. lustrira, tj. nekakav jasan političko pravni diskontinuitet... tj. ono što ja zovem osvetnička pravda... samo 1 primer bi bio da bilo koji osuđeni ratni zlocinac ne može javno da istupa, drži predavanja na fakulteru, gostuje u emisijama. Da se razgrade službe bezbednosti na elementarne čestice od kojih su pravljene pa ispočetka...

Al za tim nije bilo volje, grešku smo uvideli, al to nije lak zadatak za rešiti sve i kad ima volje, žrtve su velike i sve je dosta isprepleteno da bi volja bila nesumnjiva i čista

Što se tiče Pajtića vs novi ljudi?

Ko su novi ljudi? Studenti namerno ne izlaze sa liderima, ali kako u parlament,kako osvojiti vlast ako nema stranačkog organizovanja i stranačkih lidera...

Plenumi, blokade, sad imaju smisla, al ne može doveka tako...

Pajtić mi se čini kao ok, naravno da je potrebna mlada snaga, neki novi ljudi al to blaćenje svih... Marinika genocidašica, Pajtić šta je on peder ili šta je tooooliko zgrešio, šta tooooliko nerazumno priča od goveda šešelja koji se ne skida sa tv-a svaka dva dana...

Pa da sad ja baš treba po Pajtiću da opletem, ne znam

Najviše sa tim šta su zgrešili bivši izlazi Došljak... večito neki g17+ se kod njega pominje u svakom 10tom postu.

I deluje mi da je nešto lično ogorčen, da je doživeo ličnu štetu tada?

Moj ćale je izgubio posao od DOSa kao 'gubitnik tranzicije'. Dovoljno sam normalan da se odmaknem i vidim šta je veće zlo i ne spominjem i ne kukam iako sam tad studirao i nije mi bilo lako... Bukvalno sam morao da budem iz budžeta jer tad ne bi imali da mi plate godinu... al sad vidim šta je veće zlo i sad ću kao žuti ovo ono Dinkić... jbt ko se se seća Dinkića u svakom petom Došljakovom postu Dinkić... Boli me uvo, prevazišao sam to, bilo je preletanja, znam da ima dosta govana iz g17+ u sns al ono... svaki 5 post g17+... ajmo malo dalje...

Super, treba da izađu novi mladi lideri i podržavam sve ove studente, al moraju stranački da se organizuju u nekom trenutku i ne budu baš sasvim gadljivi na sve... Politika je takva, treba da se borimo da bude što manje gadna, ali ne moze biti skroz čista...

Pajtic, Jesic, Zivkovic itd, to su pravi opozicionari, verovatno jesu i oni gresili, ali u odnosu na ovaj zuti preletacki olos i radikalsku bagru su andjeli nebeski.
I ova njegova izjava je nevezano od toga ko je rekao, potpuno tacna.
Psiho je uzjahao i uzurpirao sve institucije, i proglasio se za Luja XIV.

Ali studenti ga ebu, pa ga rasturaju, kazu nece sa njim da razgovaraju, jer on nije nadlezan :ROFLMAO:

Ješić je super. Onaj poslednji potez je i simbolički super i sad isto neko može da izvuče - Ješić 2007. je...

Ma baš me briga šta je 2007. znači nebo i zemlja razlika između svih danasnjih njuški na funkciji gde je nekada bio Ješić...

Pajtić je odškrinuo vrata pakla kad je otkrivao spomen ploču na mostu na kojoj piše "Most otvorio Bojan Pajtić dana tog i tog..."

Al valjda puk traži novog Tita, našli su ga sad.

Osporavano je svašta nešto drugo od toga što ponosito jede ćevape u Parizu pa nadalje... Prosto ima taj mentalitet primitivca uz fenomenalno znanje jezika koje je učio na svom profesionalnom putu, neverovatno je inteligentan, čak se i dosta poigravao u nekom gej mainiru, ležeran je i spontan, pa je stekao i status gej ikone... (to su strejt likovi voljeni u gej svetu) ali je sisica da stane na pravu stranu i podrži vladavinu prava i da ljudi žele da žive u slobodi a ne uz udeljene mrvice i propagandu...

Eto to ti je ukratko moje mišljenje.

Pa to, sisica je jer se ne meša u sve.
A zar nije podržao vladavinu prava (i to u celom svetu) kad se borio za pravo na izbor? Ili baš mora da bude uvek u prvim redovima?

Najbolje bi bilo da je i najbolji student prava u istoriji i najveći huligan u isto vreme, da radi 16h dnevno i da bude hedonista i uživa u vinu, da pregovara o fabrici čipova i da se ne razume u sokoćala, da nabavlja respiratore i zida bolnicu, da pravi pruge i autoputeve, da bude i švaler ali i brižan muž i otac, da mu nikad nije dosta koliko god ukrao, da ponižava one ispod sebe a uvlači se onima kojima služi.
Već sam rekao, vama treba Srpski Mesija i već ga imate.

Г17+ ба*** највише хара у СНС кадровима. Зоранини кадрови су криви за НС трагедију. Беше стручност испред политике.

Ови ДС губитници нек се држе по страни ако неће да буду у матичној странци. Само нам поред свих партија које је Беки набрајао фале и по партија Јешића и Пајткћа. Живковић већ има неки неуспех од партије.

Време је за нове људе. Већ их има доста на сцени за цео спектар.

A zar nije podržao vladavinu prava (i to u celom svetu) kad se borio za pravo na izbor?

Ne bih to tako nazvao.

Najbolje bi bilo da je i najbolji student prava u istoriji i najveći huligan u isto vreme, da radi 16h dnevno i da bude hedonista i uživa u vinu, da pregovara o fabrici čipova i da se ne razume u sokoćala, da nabavlja respiratore i zida bolnicu, da pravi pruge i autoputeve, da bude i švaler ali i brižan muž i otac, da mu nikad nije dosta koliko god ukrao, da ponižava one ispod sebe a uvlači se onima kojima služi.
Već sam rekao, vama treba Srpski Mesija i već ga imate

Neki su rekli da je najbolje da se nije ni oglasio ako ne oseća potrebu kao javna licnost (od uticaja na masu koja ga sledi). Al takvi su podložni da ih kupe i ćutnja je takođe biranje strane. On je izabrao put da se ne zamera. I sigurno ima debeli razlog za to. A ja ne očekujem ništa više od njega. I rekao sam previše dajemo na značaju, analizirali smo ga dovoljno.

Vrh