Šta je novo?

Sportski događaji

Ako hoces da mi nametnes svoje misljenje, onda smisli nesto originalnije. Fore, kao ova iznad su na nivou vrtica. Da, to se zove fuzija, koliko god ti patio od toga da se zove drugacije, jer si od onih partizanovaca koji mnogo vise mrze Zvezdu, nego sto vole Partizan. Npr. ja to ne razumem, ali ni ne pokusavam.

Malo vesti iz kosarke...

Kori Volden je zvanicno postao jos jedan igrac koji je nastuopao za oba vecita rivala.
Svetislav Pesic vise nije trener Barselone, naslednik je Sarunas Jasikivicijus.
Spekulise se da je moguce da Igor Kokoskov bude novi trener Fenerbahcea.
Zvezdan Mitrovic je novi trener Monaka.
Vlado Scepanovic je (nepotvrdjeno zvanicno) novi trener Partizana.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753567#p753567:37zjmdyu je napisao(la):
Blade » 02 Jul 2020 08:16 pm[/url]"Kori Volden je zvanicno postao jos jedan igrac koji je nastuopao za oba vecita rivala.

Nemoguće, jer je jedan od rivala prestao da postoji.

Poludeces od te mrznje.

Hteli oni isti Partizanovi finansijeri da uniste Zvezdu, ali ne podje im za rukom onako kako su zamislili. Unistavali su je polako, postepeno, takticki. I taman dodjose pred kraj, kao ono...Omanu im se :) I tesko je to podneti znam, kada dodjes do kraja posla, a ono se izjalovi.

Niko nikada nije pobegao sa lopate.

Poštovao sam Zvezdu, prema legendinom klubu nemam baš nikakve emocije.

Pa nije bas, pobegli su mnogi. Mnogi i nisu, ne kazem.

Nebojsa Covic nije i ne moze da bude legenda Crvene Zvezde, ali tvoje misljenje je tvoja stvar i necu da pokusavam da te ubedim u suprotno. Legenda nekog kluba se zna ko moze da bude.

Nije realno da se takmice onaj ko ima majku i onaj ko ima macehu, u ovom slucaju Zvezda i Partizan u vreme ere DS-a. Nije isti ni start, ni situacija. Ali zelja je bila da Partizan dominira godinama, makar Zvezda nestala.

Kako je tebi dobro! :D
Nema ovde budućnosti dok se država ne povuče iz sporta...do tada će se debili ložiti na excel tabele velikih stručnjaka a lopovi na sve strane.

S Blejdom nažalost objektivnosti nema.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Lepo sam napisao gore, neozbiljan sagovornik... čovek pored svih dokaza, ugovora, apr matičnih brojeva, izjava njihovih funkcionera i dalje tvrdi da je to nekakva fuzija, neozbiljan je... ili možda i nije... možda ide logikom koju pripisuje drugima: ako napišem laž u hiljadu postova postaće istina...

U stvari ponekad napiše i istinu:
Nije realno da se takmice onaj ko ima majku i onaj ko ima macehu, u ovom slucaju Zvezda i Partizan u vreme ere DS-a. Nije isti ni start, ni situacija.

Čemu to izmišljanje brojeva ? Postoji APR sve se može proveriti...

Naravno... kada proverite u APR-u vidite da su košarkaški klub sa matičnim brojem 07078048 i PIB-om 101032648 i košarkaški klub sa matičnim brojem 07024924 i PIB-om 101821735 definitivno dva različita kluba. Ovde se prosipaju laži o nekoj fuziji.

Ljudi, al stvarno, kakve veze ima APR sa ovim? Postoje crno-beli i crveno-beli, i uvek će postojati. Vi ste se u jednom trenutku ponadali da bi ovi drugi mogli da prestanu da postoje, sad gledate brojke i slova u državnim registrima, ali... nije vam ništa bolje od toga. Nema tu sreće.

Što se mene tiče, vi slobodno možete da se preregistrujete, bićete i dalje grobari.

Evo ovako (ako ne izbrišete i ovaj post, vidim da je postala praksa)... ovo sa APR-om dokazuje da ste do 2011. navijali za jedan klub, a od 2011. za drugi, a ne kako se šire neistine, čas da je to jedan isti klub, čas da su se dva kluba fuzionisala...

Isto kao što se šire neistine o mestu osnivanja SD Partizan, pa sad pola Srbije stvarno veruje u to...

Uostalom, zašto verujete ili ne verujete meni. Pismeni ste. Imate internet. Sve proverite sami. Onda izađite ovde sa dokazima i zapušite mi usta.

Post ti je obrisan zbog vređanja.

Uostalom kakve veze APR ima sa tradicijom sportskih društava i ovom temom.

Bivši igrači VK Partizan traže ostavke uprave

Potpisnici pisma su Živko Gocić, Slobodan Nikić, Miloš Koralija, Milan Aleksić, Filip Filipović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Nikola Kuljača, Dušan Mandić, Nikola Jakšić i Slobodan Soro.

http://sportklub.rs/Vaterpolo/a335700-B ... prave.html

==============================================================================================

Vaterpolisti Partizana odbili saradnju sa upravom

"Mi, igrači VK Partizana, koristimo ovu priliku da apsolutno podržimo sve zahteve i namere naših starijih, proslavljenih vaterpolista. Više od pet meseci nisu postojali ni osnovni uslovi za trening na našem bazenu. Bili smo prinuđeni da tražimo termine na drugim bazenima, kako u Beogradu, tako i po drugim gradovima u Srbiji. Svaki vikend smo čekali informaciju gde treniramo sledeće nedelje. Kada ne bismo dobili slobodne termine na drugim bazenima, trenirali smo u parku na Tašmajdanu"

http://sportklub.rs/Vaterpolo/a335788-V ... ravom.html

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753809#p753809:2hv5w1ce je napisao(la):
Igor » 03 Jul 2020 06:00 pm[/url]":2hv5w1ce]Post ti je obrisan zbog vređanja.

Uostalom kakve veze APR ima sa tradicijom sportskih društava i ovom temom.

OK, omaklo se bez namere da vređam, mogao si da obrišeš samo taj deo...
Uostalom, nisam ja pokrenuo tu temu, pokrenuli su drugi, ja sam ih demantovao i izneo dokaze... u čemu je problem?

Pa nisi izneo dokaze, od 2 matična broja samo je onaj drugi KK Crvena Zvezda.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753813#p753813:j2qcgwp9 je napisao(la):
Dart » 03 Jul 2020 06:12 pm[/url]":j2qcgwp9]Pa nisi izneo dokaze, od 2 matična broja samo je onaj drugi KK Crvena Zvezda.

Jeste... sada... a kako se onaj prvi zvao od 2011. do 2015. i gde se za to vreme takmičio onaj drugi?

I kakve veze to ima, zar je zabranjeno menjati ime? Prilično sam siguran da klub postoji mnogo duže od APR-a.
PS za koji PIB igra Volden ?

Nisam znao da navijači podržavaju i navijaju za PIB-ove (odnosi se na sva sportska društva i klubove). Zanimljiv pristup sportu.

Pa dobro, ništa nije zabranjeno... nemojte onda da tvrdite da niste navijali za dva različita kluba... sutra da neka Sremčica promeni ime u Partizan ja sigurno ne bih navijao za taj klub, koliko god me ubeđivali da je to Partizan...

Ovde je stalo vreme, mislio sam da je ovo davno zavrsena prica.

Grobari su to...Razumem da svoj klub vole, ali da drugi mrze mnogo vise, nego sto svoj vole, to ne razumem. Ali dobro, sto i moram.

FMP je preuzeo Zvedino ime i grb, te joj ustupio svoje mesto u takmicenjima. To niko nije rekao da nije. A zasto je to uradjeno, posebna je prica - Zasto je to bio jedini nacin da se Zvezda spasi? Pa zato sto je tadasnja ,,maceha" tako napravila, da nema drugog izlaza. Uzeto je ono sto je bolje od oba kluba - to je fuzija ili nije?

Sa tim sto je jasno navedeno sta ce se desavati i kako ce se stvari resavati prema UPPR. Sto se tice toga, nista nije uradjeno drugacije od onoga sto je ugovoreno. Znalo se da ce odredjeni period maticna CZ da se ne takmici dok se dugovi ne regulisu, a da ce onda da se vrati kako je bilo. I da ce se eventualni trofeji pripisati tom klubu. Sto je i bilo. Ako je drzava svoje dugove otpisala ili koliko deo, ostali nisu sigurno. Isto kao stop ljudi koji su pokrenuli tu fuziju nisu to uradili iz ciste ljubavi prema Crvenoj Zvezdi - imali su bar deo interesa da to urade, sto takodje niko ne osporava. Danas se retko sta u zivotu iz ljubavi radi, skoro sve je interes. Posle perioda reorganizacije, Zvezda se vratila na staro, a potreba da FMP koji je na pocetku reorganizacije preuzeo Zvezdino ime i grb postoji je prestala. Taj klub je preimenovan u KK ILR i mislim da sada postoji samo u registru ili ni to. A danasnji FMP je nekada bio KK Radnicki iz Novog Sada, pa se preselio u Beograd, preimenovan u Radnicki Basket, pa u FMP. Smatra se naslednikom starog FMP-a.

Ako nekim slucajem sadadnja drzava koja je toliki neprijatelj Partizanu, dovede dolte da Partizan bude u istoj situaciji kao Zvezda 2011., a sto sam skoro siguran da se nece desiti, ali hajde, nikad ne reci nikad, nista danas nije sugurno, moze da se fuzionise ili kako god neko drugi to zvao onako kako se njemu svidja, sa nekim drugim klubom...Dokle god taj klub nosi ime Partizan i ima grb koji istoimeni sada ima...Za mene ce se on tako zvati i bice Zvezdin veciti rival. Bice isto kao i sada. I sigurno necu tim klubom kao Tribi i kompanija da se bavim. Ali nemojte da se bojite Grobari - tesko ce vas klub da ostane na izboru lopate ili fuzije sa nekim drugim. Mirno spavajte.

I za kraj...Koji je ovo demagog, to majka vise ne radja. Skoro pa da poverujes u jednom recene lazi, ne treba da ponavlja 100 puta. Ispekao covek zanat, zna znanje, nema sta...Jedino sto mi je zao zbog njegove bolesti, iskreno. Realno, tesko se moze izleciti, ali zelim mu najbolje koliko je moguce sto se toga tice. A sto se tice njegovog ponasanja, demagogisanja i ostalog slicnog sto je radio, ne mogu da ga postujem, nego osudim. Ali ga ni ne mrzim, kao sto Grobari mrze Nebojsu Covica. Nikoga mi nije ubio, nista mi nije ukrao, ni bilo sta slicno uradio, da ga mrzim.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k2PYocM-3jU[/youtube]

To je bivši trener KK Crvena zvezda. Unapredio nam je igru u sezoni 1991/92. Sledeći korak je bila Laletova titula protiv evropskog prvaka Partizana.

Respekt za doprinos.

Vrh