Šta je novo?

Sportski događaji

Da to je taj slučaj, i nije prvi put da se tako nešto dešava u prethodnih nekoliko godina. Više puta se dešavalo da kada Zvezda prva postigne gol, on iz nekog razloga bude poništen, bilo da je opravdano ili ne.

Kako misliš "on iz nekog razloga bude poništen"? Pravile igre kažu da kad se gol postigne na neregularan način, poništava se. Ovde je igrač bio metar i po u ofsajdu.

Ono kako je Zvezda igrala nije ni blizu nivoa tima koji igra evropsko takmicenje tekuce sezone. Ono je doslovno, kao da su izasli rekreativci. Partizanovci, neka likuju, pobedili su, to je njihovo pravo. Nama Zvezdasima, ostaje da analiziramo zasto je Zvezda izgubila. Velika sramota bi bila da se Dejan Stankovic provuce kao bilo kakav glavni deo poraza. Jedini igrac za koga mogu da kazem da se borio, pored golmana Borjana, je Gobeljic. Drugi svi da se zapitaju da li su vredni da nose Zvezdin dres.

Nije problem poraz, nekad se mora izgubiti, ali je problem (ne) odnos prema igri i (ne) zelja da se igra za tim. Ovako los Partizan je Zvezda, koja je igrala LŠ, morala da pobedi, a borila se za neresen rezultat, za koji se nije izborila. Nemojte da se lazemo, jer i Partizan moze mnogo bolje od ovoga kako je igrao u derbiju. A opet je tokom utakmice potsecao na kakav - takav tim.

A kada neke novine napisu: ,,Partizan pregazio Zvezdu" (a pobedio 1:0), e od takvih novinskih naslova mi se se.e. Kao da je pobedio 5:0. Paljevine na nivou dece 3. - 4. razred Osnovne škole.

Ja sam ubeđen da bi skupina prosečnih fudbalera sa dobrom kondicijom i mozgom da urade ono što im dobar trener kaže igrali barem nerešeno sa više od pola naše prve lige.

Mozak je naravno bitan da se shvati ideja koju trener ima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=747127#p747127:hgzaobh9 je napisao(la):
tribi » 12 Jun 2020 09:38[/url]":hgzaobh9]Kako misliš "on iz nekog razloga bude poništen"? Pravile igre kažu da kad se gol postigne na neregularan način, poništava se. Ovde je igrač bio metar i po u ofsajdu.
Bilo je na prethodnim derbijima poništavanja golova kada ih Zvezda prva postigne na meču i to nije baš da je bilo uvek iz očiglednih razloga, nego sve nešto diskutabilne situacije. Čak je i ovde disakutabilno dal je loptu dotakao igrač Zvezde prilikom šuta, da li je Stojković dotakao nakon što je pogodila stativu... Jedino 100% jasno je da je igrač koji je postigao gol bio u pasivnom ofsajdu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=747144#p747144:hgzaobh9 je napisao(la):
astrodule » 12 Jun 2020 10:19[/url]":hgzaobh9]Ja sam ubeđen da bi skupina prosečnih fudbalera sa dobrom kondicijom i mozgom da urade ono što im dobar trener kaže igrali barem nerešeno sa više od pola naše prve lige.

Mozak je naravno bitan da se shvati ideja koju trener ima.
Pa kad vidiš da 95% fudbalera ne ume dea sroči prostu rečenicu, jasno ti je i da je teško da se razume šta se od igrača traži. Košarkaši, odbojkaši i vaterpolisti su intelektualci par ekselans za ove što mlate pare (većinom je takav odnos zarada).

Jokic presao na kuhinju Maje Volk i Jelene Djokovic i smrsao 70 kilograma.

Opet cu o kosarci...Nadam se i deluje mi da ce Sale Obradovic da pokrene zakucane domace igrace tipa Simanic, Nenadic i Dobric. Kao i da iz Davidovca izvuce jos bolju igru. Stranci su tu da ,,popune rupe", tesko mogu biti srcem borci kao domaci igraci.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=747209#p747209:2z4b5qhi je napisao(la):
Beki » Pet Jun 12, 2020 2:02 pm[/url]":2z4b5qhi]Jokic presao na kuhinju Maje Volk i Jelene Djokovic i Boriše Simanića i smrsao 70 kilograma.

.. samo sam dopunio mal'ko .. :sesir:

Partizani zasluženo idu dalje, ali će im biti zeznuto sa Lalatom..
Zvezda očajna, veći deo vremena nije bilo pas igre, stavljanje Gavrića na klupu, a posebno Bena na levu stranu mi je totalno neshvatljivo, nismo imali ni K od kreacije! Deki ne uliva poverenje za sad, doduše Terza i Mrkela mu ostaviše silnu drvnu građu a plašim se da i nema odrešene ruke kod sastava tima, već igraju menadžerske kombinacije!

Kad smo kod pravila fudbalske igre, Stojke nije trebao da završi utakmicu zbog povrede, već zbog crvenog kartona. Nije opravdanje, ni ne tražim ga, jer nema opravdanja što od Robija te derbije igramo kao ***** !!

Svaka cast Novaku sto je doveo svetsku tenisku elitu u Beograd i sto igraju fudbal, skacu, grle se, pevaju...

Nek sva 4 grend slema budu u Beogradu, kad su oni vec popusili pricu o strasnom gripu.

.. Simanića vodi Miško na draft, a Dobrić će i dalje, nažalost, biti u senci Branka Lazića. Dobro je da napokon opet imamo TRENERA, sastavljanje rostera će biti slatke muke.

Sale bi bio pojačanje i kad bi izašao na parket da igra, toliko taj čovek drži basket u malom prstu. Nema tu zime.

Fudbal... Partizan je dominantan u derbijima i jasno je da je postao ono što smo mi ranije bili - veći klub. Već godinama je za nas JNA nešto nalik onome što je za grobare dugo bila Marakana: gubilište. Oni kod nas onomad ne pobediše 18 godina...

Šta je siroma' Deki hteo sa onakvim timom na terenu, to samo on zna.

O Lorencu Braunu jos nema vesti od napustanju Crvene Zvezde, koju smo ocekivali...Ali je zato Etore Mesina svojoj momcadi pridodao Kevina Pantera, igraca koji je veoma znacio Crvenoj Zvezdi. On je novi clan Armanija. A ekipu je napustio jos jedan stranac, Carls Dzenkis i novi je clan Olimpijakosa, gde je trener Jorgos Barcokas, sa kojim je radio u Himkiju.

Pominje se da je i Majkl Odzo vise nije igrac Crvene Zvezde, a na radaru velikih, trenutno najvise Makabija su u paketu dva igraca, naravno Lorenco Braun i Bili Beron. Ponos Izraela ih zeli u paketu. Tesko je sa ponudama velikih klubova. Uspeh ce biti zadrzati jednog od preostale dvojice. Nekako je Zvezdi ta pozicija 1, uvek problem. Nikako da se upare dva dobra keca ili kec sa kombo 1-2 igracem. A jedan, ma koliko da je dobar, ne moze sam. Sto je ove sezone bio primer sa Lorencom Braunom. Cak i kada su zajedno na terenu bili Beron i Panter. Beron je 2, nasilno guran na 1, a Panter je kombo 1-2, ali 1 u smislu da moze da premosti neki period, a nikako trajno.

Najbitnije je da pocnemo sezonu bez Kuzmica, iz razloga sto nece moci da igra jer ce biti u zatvoru. Sada kada se oporavio i prosle su one price podrske, koje su bile ok za dati trenutak, zelim mu da trune u zatvoru sto je duze moguce.

Vozio je 125 km/h na putu gde je 60 maksimum i imao 2.27 promila alkohola u krvi. Tvorza!

Kad si video da neko poznat i bogat robija kod nas? Sudski proces će trajati u nedogled dok ne zastari ili će eventualno dobiti neku uslovnu kaznu.

Kamerunac Lendri Niko je zvanicno dosao kao zamena za Majkla Odza. Koliko sam procitao, radi se o kosarkasu sa kojim Sasa Obradovic ima iskustva. Posle tri zvanicna odlaska, evo i jednog dolaska.

како ми је драго што је Партизан изгубио. нарочито због оног зауставног времена док Партизан не изједначи, и још победи, ако може

Ma, mi i fudbal. Taj sport ni u jednoj zemlji nije regularan totalno, ali kod nas nema R od regularnosti. Gde se vrti mnogo novca, tu ne moze da bude regularno ni blizu. Ne ide jedno sa drugim. I to je najveci razlog sto fudbal slabo pratim.

У време пандемије и економске кризе није много за очекивати. Већина спортских догађаја у свим земљама је отказана, а клубови су вероватно претрпели велику штету. Надам се да ће се ситуација ускоро поправити.

Kada su Spanci mogli da nastave kosarkasku ligu, mogli smo i mi...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751724#p751724:3f2fpgi3 je napisao(la):
JohnnyLee » 26 Jun 2020 12:23 pm[/url]":3f2fpgi3]како ми је драго што је Партизан изгубио. нарочито због оног зауставног времена док Партизан не изједначи, и још победи, ако може

Da ne bi mnogi pomislili da se igralo dok Partizan ne izjednači... da ne bi hiljadu puta izgovorena laž postala istina... zaustavno vreme 6 minuta, gol postignut tačno u 95:08... nije bilo penala na 18 metara, nije bilo golova iz golauta...

Preminuo je Ilija Petkovic, covek koga su posle onog nesecnog poraza od Argentine 2006. godine, svi prozivali da vise nije Petko, nego Šestko. Zaboravljajuci da je time sto je odveo reprezentacijenu na Svetsko prvenstvo vec napravio uspeh. Takav poraz svakako niko nije ocekivao, ali zbog istog, sve sto je uradio, ispalo je da nista nije vredelo i nije se postovalo. Ali nas narod je takav. Osuda za jednu gresku je veca, nego pohvala za 10 dobrih dela.

Pocivaj u miru selektore i hvala za sve sto si uradio, a greska je sto dalje nisi nastavio. Kao ni, takodje pokojni Radomir Antic.

Sto se tice kosarke, spekulise se da ce Kori Volden postati 62. igrac u istoriji koji je nastupao za oba vecita rivala, tj. da ce iz Partizana preci u Zvezdu. inform

Vrh