Šta je novo?

Sportski događaji

U jbt, vas kradu i u Evropi i to u svim sportovima, to je neka belosvetska zavera.

Jokić ko ćale kad izađe sa klincima na basket 😁 Šta radi čovek 😂

#nismoisti

1000050877.jpg

A jesmo ipak, oglasio se i kapiten musavaca

1000050878.jpg

Samo da ne bude opet da mu hakovan nalog 🤭

Mada mislim da se već više puta oglašavao nakon ,,hakovanja", tako da, rispekt.

Štimac, Berić, Topić, Lučić... veliki respekt.

Rebrača, Tomašević, Mačvan, Grbović.. ne zaboraviti da su govna.

P.S. Branko Lazić je bio potpisnik podrške Vučiću pred neke izbore.

Кадети Србије су постали шампиони Европе у кошарци у Тбилисију, савладавши Литванију резултатом 99:86!
1755438204315.png

Свака част нашим момцима на овоме!
200w (1).gif

Jbg, poraz! Pobeda se očekivala, kad ono, međutim. Kao i prošla, previše olako shvaćena utakmica. Čim je Pafos došao do ovde dokle je došao, zaslužio je da bude ozbiljnije shvaćen. Ako to nije uzrok poraza, nego su stvarno bolji, onda je bolja Liga Evrope, nego da se u Ligu šampiona slučajno prođe. Ono čemu se nadam je bolji pristup u revanšu i skinuti pritisak koliko se može. Oni imaju šta da brane, mi moramo da napadamo. Treba pobeda od dva gola razlike u revanšu za prolaz dalje - nije neostvarivo, ali tim mora drugačije da izgleda.

Zaje*******an je Patos 🤣 Čuveni evropski velikan!!!

Vidim, ista šema za pranje para kao i u košarci.

Prosto ima smisla da evropski klubovi plaćaju strance stotine milione evra, a ti ćeš za par stotina hiljada evra ili par miliona dovesti bolje koji će ih pobediti 🤣

Koliko našeg novca ode na ove neke Džunge Bunge 🤦‍♂️

1000051451.jpg

Pazi sad 🤣🤣🤣 Baš kažem, u šali, sigurno je trener ovo rekao, kad ono stvarno to rekao 🤣🤣🤣

Nismo očekivali Pafos kakav se danas prikazao. Izuzetno brza ekipa, koristi tranziciju sa brzim igračima, igraju snažno, atlete su. Morali smo da dobijemo neke duele. Lako smo ispadali, pogotovo u 37. sekundi i tako smo primili gol. Ne može tako na ovom nivou. Analiziraćemo i videćemo. U deficitu smo, ali pokazaćemo karakter i idemo da igramo drugo poluvreme. Sabijeni smo uza zid i ako hoćemo da igramo LŠ, moramo tamo da budemo na vrhuncu.

Vladan Milojević

🤣🤣🤣

Samo pumpaj, dok se životi dece zavise od sms poruka

1000051452.jpg

1000051453.jpg

Pazi, da Partizan nije doveo Tungu Rungu, bili bi četrnaesti u Evroligi, ovako će biti trinaesti, tako da, opravdan je transfer i dva miliona koje su dali za njega.

Zvezda isto.

1755715967260.png

Kroz KK Crvena Zvezda prošlo je mnogo igrača, što domaćih, što stranih. Mnogi su legende, a i neki koji nisu, navijači ih pamte po onome što su uradili za klub. Ali niko od njih se može pohvaliti vernošću Zvezdi kao Branko Lazić, dugogodišnji kapiten, koji je posle 14 sezona, naredne neće nositi Zvezdin dres. Za Zvezdu je odigrao 838 utakmica, od čega 290 evropskih. Sa ekipom je 26 puta podizao trofej prvaka nekog takmičenja. Rekorder po broju odigranih utakmica, kako ukupnih, tako i evropskih u dresu Zvezde, rekorder je i po broju osvojenih trofeja. Njegova igračka karijera se još neće završiti, gde će je nastaviti, još se ne zna.

Hvala na svemu, do neke nove uloge u klubu, trenerske ili neke druge!

Moje mišljenje i želja je da novi kapiten tima treba da postane Ognjen Dobrić, čiji se ostanak u klubu planira, za razliku od Luke Mitrovića koji je bivši, a mogao bi da bude i budući kapiten, ali o njegovom ostanku u timu se još razmišlja. Videćemo da li čelnici kluba dele moje mišljenje.

18 godina (čitavu karijeru) igrao u jednom klubu! Veliko poštovanje za Branka kapitena i hvala!

Zašto je čitavu karijeru igrao u jednom klubu? Da li postoji sličan slučaj u svetu evropske košarke poslednjih 20 godina?

Navaro, ako izuzmemo onaj kratak izlet u Memfis. Ljulj, ako izuzmemo sam početak karijere. Ali retko se dešava. U NBA ima mnogo više primera.

Zašto je čitavu karijeru igrao u jednom klubu? Da li postoji sličan slučaj u svetu evropske košarke poslednjih 20 godina?
Zato sto niko nije hteo da ga kupi.
Odlican u odbrani, napad tanko.
Kad ga krene to bude fino, ali nema kontinuiteta.
Pritom, nije Caci.

S druge strane vi st imali dugogodisnjeg kapitena i dizaca pehara poznatijeg kao Pera Faul. Konstantno vise licnih gresaka nego poena.

Nije ni Lazić igrao celu karijeru u jednom klubu, to se samo ja sprdam da je Zvezda=FMP.

Sada je problem višak igrača na spisku, koji mora što pre da se rešava, jer se pripreme bliže, a budžet kluba ne može sve to da istrpi, a i da može, ne treba. Još tu ima igrača kojima bi se zahvalio što pre.

Mišljenja sam da za današnju košarku, baz za klubove koji se takmiče u Evroligi, treba da postoji mogućnost da u sastavu za utakmicu bude 14 igrača, umesto kao sada 12. Zato što ovaj tempo i onaj od pre 20-30 godina nije za poređenje. Ako je, na primer, utakmica u Aba ligi u nedelju, onda duplo kolo Evrolige sreda-petak, pa u ponedeljak opet utakmica u Aba ligi,...To je u 9 dana 4 utakmice. A duplih kola Evrolige ima mnogo tokom sezone, u takmičenju gde su iz sezone u sezonu timovi sve približniji po kvalitetu i postoje tek blagi favoriti, a da pobedi bilo ko bilo koga, odavno nije iznenadjenje. Još ako se u Aba ligi potrefi u utakmici pre ili posle neki tim iz vrha tabele...Naravno da su u takvom ritmu česte i povrede, nervoza i još svašta-nešto. Ja volim što sada češće mogu da gledam omiljeni sport i voljeni klub, ali i ovu drugu stranu treba gledati.

Vrh