Duplo više navijača sinoć na utakmici Teleoptik-AEK u sred jula, nego na Zvezdinoj proslavi titule.
Premotaj malo taj isti video i videces koliko je ljudi bilo
Ma ne, to idu samo ovi sto prate strane klubove i teniskoliko ovih navijaca blizanaca ide u pozoriste
kontam dosta
Voleo bih da mi nabrojiš predstave na kojima si bio prethodne recimo dve godine i da mi ih ukratko prepričaš. Isto ću uraditi i ja.koliko ovih navijaca blizanaca ide u pozoriste
kontam dosta
Voleo bih da mi nabrojiš predstave na kojima si bio prethodne recimo dve godine i da mi ih ukratko prepričaš. Isto ću uraditi i ja.
Odgovoricu ti na pp uskoro. Sad sam na stadionuVoleo bih da mi nabrojiš predstave na kojima si bio prethodne recimo dve godine i da mi ih ukratko prepričaš. Isto ću uraditi i ja.
Nisam tebi ni postavio pitanje, već onom koji je pokrenuo to pitanje, misleći da će tim pitanjem da nas ponizi.Odgovoricu ti na pp uskoro. Sad sam na stadionuPa ne idu na predstave samo GTR
Mada tesko da cu da ti prepricavam, ali mozes za svaku koju ti nabrojim da pitas sta te zanima![]()
Ili se smorio što je došao u Crvenu Zvezdu ili ga smara cela atmosfera oko dolaska.Čovek je emitovac sa nekom varijantom tarzanke i ofarban u najpopularniju nijansu plave boje u Marinkovoj bari početkom 2000ih.
Možda i počnem da gledam Zvezdu, ovakvi karakteri su nekada činili fudbal zanimljivim.
Pogledajte prilog 245641