Šta je novo?

Sportski događaji

1000046223.jpg
1000046222.jpg

1000046220.jpg

1000046221.jpg

Duplo više navijača sinoć na utakmici Teleoptik-AEK u sred jula, nego na Zvezdinoj proslavi titule.

Voleo bih da mi nabrojiš predstave na kojima si bio prethodne recimo dve godine i da mi ih ukratko prepričaš. Isto ću uraditi i ja.
Odgovoricu ti na pp uskoro. Sad sam na stadionu :) Pa ne idu na predstave samo GTR ;)

Mada tesko da cu da ti prepricavam, ali mozes za svaku koju ti nabrojim da pitas sta te zanima :)

Odgovoricu ti na pp uskoro. Sad sam na stadionu :) Pa ne idu na predstave samo GTR ;)

Mada tesko da cu da ti prepricavam, ali mozes za svaku koju ti nabrojim da pitas sta te zanima :)
Nisam tebi ni postavio pitanje, već onom koji je pokrenuo to pitanje, misleći da će tim pitanjem da nas ponizi.

• Sviđa mi se
Reagovanja: BTS
BTS,
Zasto uleces međusobnu svadju grobara koja je na nivou 6. razreda Osnovne skole i prekidas mi zabavni program?

Stvarno nisi fer.

pitao sam iskreno
sto bih ponizavao preko toga

dovoljno je sto podrzavate kladionice lol

За љубитеље, доказ да не мораш бити животиња за heavyweight, довољна је техника, брзина и савршена спрема са 38 година. Испод килаже просечне, одрасле српске јединке мушког пола у тим годинама. Све највеће у ери је добио више пута и није досадан као нпр његов познатији земљак, али и остали.

Не мораш бити ни мрштавац, можеш бити нпр денсер. :ROFLMAO:;) Најзанимљивији лик после Касиус Клеја.

Da li je iko uspeo da objasni ovo? Ne kao ono "objašnjenje" što smo čuli na Areni, već neko logično, zdravorazumsko objašnjenje.

Gledam ovog Arnautovića, nisam znao da se ljudi i dalje tako šišaju i farbaju 🤣

Čovek je emitovac sa nekom varijantom tarzanke i ofarban u najpopularniju nijansu plave boje u Marinkovoj bari početkom 2000ih.

Možda i počnem da gledam Zvezdu, ovakvi karakteri su nekada činili fudbal zanimljivim.

1000047363.jpg

Vrh