Šta je novo?

Sportski događaji

Srećna ti penzija Teo! 😎

MIlos Teodosic.jpg

Ne znam ko me više nasmejao, da li ovaj što brine za mene iz razloga koji samo on razume ili ovaj što misli da je mnogo bitan, pa piše šta njega zanima i ne zanima.

:LOL::LOL::LOL:

Na šta sve ovde čovek neće da naidje. Kad kažu ljudi: ,,Ima svašta na internetu", ne greše definitivno.

Mada, ovo je mladalačka ludost, za doktorsku partiju, odgledati Srbija-Australija, polufinale Olimpijskih igara 2016.

Bonus:

Njemu neka je penzija sa srećom, naravno!

A dodaću, nadam se da neki drugi ,,Teodosić" naredne sezone neće doći u Zvezdu. Uz svo moje poštovanje prema prema ovom igraču, ali karijeru je mogao da završi i bez dolaska u Zvezdu, a da se šansa pružila nekom mlađem igraču, koji bi bio projekat, koji bi možda bio neuspešan i propao, kao što su neki, ali i tako bi mi bilo lakše, nego ovako.

Nije na ćacijima ni da razumeju, a neće se, hvala bogu, ni pitati još dugo

„Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke,

Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja, radosti i tuge. Došao je trenutak da se oprostim od jedne faze svoje ljubavi prema magičnoj igri pod obručima.

Iza mene, iza nas, je mnogo želje, borbe, odricanja. Osvojenih trofeja, ali i izgubljenih finala. Sve je to košarka i sve je to život. I ja ne bih ništa od toga menjao, baš sve bih – opet isto!

Hvala mojim Valjevcima, mojoj Srbiji. I svim trenerima uz koje sam imao prilike da učim košarku.

Nisam je (još) naučio do kraja. Razmenjivaćemo znanje i iskustvo još dugo ona i ja. Do kraja života.

Ne bih posebno isticao pojedince, odlučujuće minute, najvažnije utakmice… Jer, svaki od tih „detalja“ (treneri, saigrači) bili su važni za moju karijeru.

Najveća zahvalnost ide mojoj porodici. I najveći ponos je kod njih. U poslednje vreme, shvatio sam da je najveće bogatstvo moje igračke karijere – imaću šta da pokazujem deci! Samo da još malo porastu… Pred njima ću biti i jesam – najispunjeniji.

Ne bih da pravim ličnu grešku na kraju, pa ide jedna grupna poruka: „Neizmerno HVALA svakom, ali doslovce, svakom saigraču. Svi ste vi od mene pravili boljeg košarkaša. Pamtim to“.

Svi mi igramo za navijače i zbog njih. Zato, hvala i njima, iskreno i od srca. Prijali su aplauzi i podrška. Kritike motivisale, zvižduci jačali. Bez obzira na klupsku pripadnost, navijač uvek zahteva poštovanje nas zbog kojih su došli u dvoranu. Tokom karijere nisam mnogo čitao komentare niti obraćao pažnju na društvene mreže, ali sam jako dobro osećao svaki uzdah u hali. I svaki muk. Odatle dolazi inspiracija, zbog toga teraš sebe da budeš bolji. I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto.

O ljubavi prema Srbiji, igranju za njen grb i pod voljenom trobojkom, rekao sam sve na parketu. Rečima je nemoguće opisati taj jedinstveni, divni osećaj koji još tinja u meni. Moja otadžbina će za mene zauvek ostati najvažnija i najvoljenija.

Još jednom hvala košarko, vidimo se i nadalje, samo bez patika, dresa i šortsa“

Nije na ćacijima ni da razumeju, a neće se, hvala bogu, ni pitati još dugo

„Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke,

Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja, radosti i tuge. Došao je trenutak da se oprostim od jedne faze svoje ljubavi prema magičnoj igri pod obručima.

Iza mene, iza nas, je mnogo želje, borbe, odricanja. Osvojenih trofeja, ali i izgubljenih finala. Sve je to košarka i sve je to život. I ja ne bih ništa od toga menjao, baš sve bih – opet isto!

Hvala mojim Valjevcima, mojoj Srbiji. I svim trenerima uz koje sam imao prilike da učim košarku.

Nisam je (još) naučio do kraja. Razmenjivaćemo znanje i iskustvo još dugo ona i ja. Do kraja života.

Ne bih posebno isticao pojedince, odlučujuće minute, najvažnije utakmice… Jer, svaki od tih „detalja“ (treneri, saigrači) bili su važni za moju karijeru.

Najveća zahvalnost ide mojoj porodici. I najveći ponos je kod njih. U poslednje vreme, shvatio sam da je najveće bogatstvo moje igračke karijere – imaću šta da pokazujem deci! Samo da još malo porastu… Pred njima ću biti i jesam – najispunjeniji.

Ne bih da pravim ličnu grešku na kraju, pa ide jedna grupna poruka: „Neizmerno HVALA svakom, ali doslovce, svakom saigraču. Svi ste vi od mene pravili boljeg košarkaša. Pamtim to“.

Svi mi igramo za navijače i zbog njih. Zato, hvala i njima, iskreno i od srca. Prijali su aplauzi i podrška. Kritike motivisale, zvižduci jačali. Bez obzira na klupsku pripadnost, navijač uvek zahteva poštovanje nas zbog kojih su došli u dvoranu. Tokom karijere nisam mnogo čitao komentare niti obraćao pažnju na društvene mreže, ali sam jako dobro osećao svaki uzdah u hali. I svaki muk. Odatle dolazi inspiracija, zbog toga teraš sebe da budeš bolji. I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto.

O ljubavi prema Srbiji, igranju za njen grb i pod voljenom trobojkom, rekao sam sve na parketu. Rečima je nemoguće opisati taj jedinstveni, divni osećaj koji još tinja u meni. Moja otadžbina će za mene zauvek ostati najvažnija i najvoljenija.

Još jednom hvala košarko, vidimo se i nadalje, samo bez patika, dresa i šortsa“

Koga ti nazivaš ćacijem?

Ostaće upamćeno da je u njegovom hotelu (za koji je dobio nepovratni kredit od države i čijem otvaranju je prisustvovao Hulja) bila baza batinaša pred izbore u Kosjeriću.
Čast i bruka žive dovijeka.

pitaj boga sta ce sve da ispliva kada hulja ode
isto kao i za komunjarske arhive
dal ce ostati jedan cestit

Francuzi objavili širi spisak, na njimu nisu Vembenjama, Gober i Furnije 😎

🥇

Допада се и мени, само да најуре Дозета и екипу...
Pogrešna selekcija mnogo igrača, pored naravno trenerove, zna se i cija je još krivica. Greške se dešavaju, ali ovo je vec neka kolicina pogresnih poteza za koju niko ne bi trebao da ih otera, nego da dostojanstveno sami odu. Ne sporim da oni vole klub, ali neka predju na tribine, mogu da vole i odatle, za sve nas će biti bolje, pored terena im nije mesto.

Izgubljena borba trofeje bi mogla da se razume, ali ovo to nije bilo, nego su bili predati. Neko za to mora da odgovara i promene moraju da se dese. A još neki pogrešni potezi, tek će da dodju na naplatu.

Nas ne moze Vučić da oporavi za jednu sezonu kao sto je oporavio jadnog malog državnog pastorka. Niti može kao Cvekogluu da nam da pare da promenimo ceo tim za sezonu - neka idu svi zajedno odakle su došli, lepše je bez njih.

Omogucili su onom ljigavku da se sepuri, samo što mu još i izvolte i prijatno nisu rekli.

Nije mogao ni za deset, ne vredi. A najbolji trener Evrope ti je očigledno naneo teške traume. Nije ti lako.

Kako je meni, nije tvoje da brineš! O tome, Bogu hvala, ima ko da brine.

Znam šta je i zašto to kažem o dotičnom. A šta ti o tome misliš - lagao bi te mnogo kad bi rekao da me zanima. Mogu samo da ti zavidim na slobodnom vremenu, koga imaš i previše, a što se vidi po tome što ga odvajaš na bavljenje mnome, kao i još neki ovde.

Što se tiče rasprave, o bilo čemu, ispod časti mi je da je vodim sa tobom. Što se mene tiče - slobodan si kao konj na livadi.

Ako sam ti ikad, ne secam se, ukazao čast da sa tobom vodim bilo kakvu normalnu raspravu, zamolio bi te da uvažiš moje izvinjenje za to, neću više nikad.

Ne gledam ti ja taj NBA bajo, tamo koračaju i ništa im ne sviraju, samo evropska i domaća košarka.

Evropska i domaća košarka:

Titovi blizanci sa ćacijima u upravi i na tribinama nastavljaju da troše državne pare na ćacijevski način.

Samo guraj dalje, jednom će uspeti 🤣

NBA otpaci koji dođu u Evropu i postanu otpaci velikih evropskih timova će napraviti razliku i pobediti NBA otpatke koji dođu u najveće evropske timove, ali ih tamo ne šutnu.

Na kraju završe fazon trinaesti. To bi mogli i neki naši klinci da ih pustiš da igraju.

Samo bahato! je*******o sistem, nek se peru pare!

Još jedna losa stvar koja se ponavlja iz proslosti je sto mladi igraci idu dalje, ne dobijajuci nikakvu ili ne pravu priliku da zaigraju prvom timu. Zdrava domaca osnova ne moze da se stvori preko noci, a ni za jednu sezonu, koja ce posle da se nadograđuje kvalitetnim strancima. Ili da se krene putem kojim idu skoro svi klubovi Evrolige gde ima mnogo stranaca, a domacih igraca ni za prste jedne ruke.

vidim da u bgu imamo kk kamerun i kk nigeriju
sta su ti kladionice

Isak Bonga potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Bravo za upravu. Hvala i Vučiću koji pored toliko problema na ulicama ima i vremena i novca za Bongu.

Vec su počeli naslovi po novinama tipa:
,,Na Kalemegdan je stiglo brutalno pojačanje".
,,Brutalni centar na pragu dolaska u Zvezdu".
,,Zvezda kontaktirala tog i tog...Na pomolu istorijski potpis za crveno-bele".
,,Bomba samo što nije aktivirana...Zvezda dovodi zver u reketu i napada vrh Evrolige".

Pripremne utakmice se mnogo pocenjuju, a u njima se i tek kako vidi ko će otprilike da bude kakav. Kao i prve utakmice u sezoni.

Bilo je šta je bilo - uglavnom nije bilo dobro. Nardna sezona je na pragu, sa više utakmica i jačim protivnicima u svim takmicenjima. Počele su promene, druge, a ne samo igračke, kojih treba da bude još.

Slučaj - Petrusev mora da se razresi, po mogucnosti u Zvezdinu korist. Novi domaci igraci ne moraju da budu iz mladjih kategorija, u abaligaskim klubovima ima dobrih mladjih igrača. Ne svi, ali bar 2 domaca igrača, koji ce da budu projekti za vise sezona, treba da dodju. Za dolazecu sezonu, vrlo je teško sklopiti valjan tim.

Koliko je i da li je iz svega lošeg što se desilo sada već minule sezone naučeno, već u prvim utakmicama dolazeće će da se vidi.

Brus se vratio plus MPJ trejdovan.

Džonson ima 17 miliona manji ugovor.

Ladno su se izvukli i otarasili MPJ-a i njegovog ugovora, mislio sam da im nema spasa jer nemaju ni pikove za trejd ni ništa.

Uz dobrog bekap centra mogu napasti titulu.

1000043722.jpg
1000043723.jpg

Poslednja izmena:
Па требало би да се врати онај високи са прошлогодишњег драфта! Још ће добити mid level exception...моћи ће да појуре још једног солидног играча и ту је велико питање шта појурити, унутра или споља...

Не знам како су им уопште дозволили ово ако је толико велика разлика у плати. Добиће мало на дриблингу, изгубити на скоку и целом том присутву на кошу. А и кад си скоро 2.10, а практично играш споља, имаш доста веће могућности у ротацији, можеш лагано да га гурнеш на 4 итд. Кем је опет одличан шутер, па неће изгубити много на шуту Денвер. МПЈ је ипак бољи шутер, 1 од најбољих прангијаша лиге, али и цела лига то зна, па је узимао теже шутеве, па је опет имао одличне проценте.

Вестбрук је имао player option и мислим да је штета што није остао, значио би, уз црног Брауна, у преносу, транзицији, имао би своју улогу уз мању минутажу, Денвер би био јачи, а Вестбрук имао сасвим реалну шансу за титулу.

Биће занимљиво и за МПЈ, да покаже да ли може да носи франшизу. Осим што су преузели на себе толики уговор, није ово тако лош посао за Бруклин, тај први пик за 5 година ће бити баш висок пик, таман кад Денвер уђе у ребилдинг...

Vrh