JbgUbi ih Indijana i u trećoj, kakva lepa raspodela minuta i poena, jasno je zašto Denver nije imao šanse, kao što i Niksi nemaju.
Pogledajte prilog 239365
Gilbert Arenas, iako redak diletant, ipak razmislja svojom glavom, imao je jednu dobru skoro.LeBron i Stiv Neš:
Matorci samo kenjaju po današnjoj košarci, mi smo im se divili, ali kada se danas vratiš i pogledaš utakmice iz 90ih, nisu sjajne kao što se sećamo.
Gledao sam dvodelni za Zeljkom, odlican.Kakav šmeker ovaj Bilić, odlično radi posao.
Novak je, voleo ga neko ili ne, čovek koji uspeo uprkos kriminalu, a ne zbog.
Fenomenalan intervju.
LeBron i Stiv Neš:
Matorci samo kenjaju po današnjoj košarci, mi smo im se divili, ali kada se danas vratiš i pogledaš utakmice iz 90ih, nisu sjajne kao što se sećamo.
Realno je da Grobari i Varvari igraju finale. Mozda Zvezda dobije u Podgorici jer je 2/3 hale bez publike i to nije to.
E, hvala, to je dokaz svega sto pisem. To nije obicna utakmica, to je legendarna utakmica i najbolja Daniloviceva utakmica.Sve mi diraj samo Stevu Nesica ne. S Univerziteta Santa KlaraJos pamtim za pojedine dobre igrace s kog su Univerziteta dosli. Npr. Deni Ejndz (sto lici na Majerlea iz Finiksa) i nas Kreso Cosic su isli u Brigham Young blizu mormonskog Solt Lejk Sitija.
Elem, u ranijim pisanijama si me pitao da li pamtim cetvrtfinala Nba. Sad se prisecam da sam u 2 ujutro gledao obicnu ligasku Majami-Cikago, Sasa Danilovic cuva Majkla, i to vece opali 7 trojki i nijednu ne promasi. 100% preciznosti. Sasa je po meni mnogo gotivniji od Stojakovica. A odbrana takva ko da imas lepak od igraca, ne da ti da dises. I bio takav roster da je Sasa mogao da ima solidnu minutazu, jer su zvezde tima Tim Hardavej i Alonzo Morning. Koliko puta se posibao Zo s Rodmanom? Toga sada retko ima u Nba.
I da ti odgovorim, u cetvrtfinalu konferencije koji mesec kasnije Cikago je pomeo Majami.
To sam sve bio ispratio. Neke utakmice sam snimao na kasetu, tv Braca Karic je emitovao prenos u sitne sate...![]()