Šta je novo?

Sportski događaji

Kakav preokret Indijane, neviđen spektakl! 😃 Haliburton gazi liniju pri izjednačenju u poslednjoj sekundi,
inače bi dobili bez produžetaka. Nesmith je spakovao 5 trojki u poslednja 3 minuta regularnog, loooodilo!

Pogledajte prilog 238897
Oćeš reći da je Indijana ovo dobila? 😃

1000037133.jpg

Ово је равно чуду!

Од 6 шутева, 4 из дриблинга, 1 из flare screen-a ван баланса и само једна чиста spot-up ситуација!

Оно шти је Гуровић урадио Америма ће се поновити, али овако нешто вероватно више никада!

Mani me tih radikalskih fora. Ovo ni nije sport nego mafijaško pranje para. Iskreno, zalepio ti bančinu za ovo radikalsko podmetanje, a i nešto drugo.

Vredno praćenja je ono što je vredno praćenja, nema tu stranu domaće, iako domaće uvek ima prednost ako iole vredi.

Šta da gledam, ovo?

Jel sa decom sedneš i gledaš to? Kako im objasniš to?

Imamo domaće što izuzetno vredi i na najvišem nivou je na svetu. Košarkašku reprezentaciju volem više od bilo čega u svetu sporta, a i odbojkašice i mnoge druge. Izuzetni ljudi, sistem, tradicija, vrhunski profesionalizam, rad, trud, zalaganje, požrtvovanost, kvalitet...

Ovaj deveti ešalon ozbiljnog sporta zvan srpski fudbal koji je paravan za pranje novca likovima poput Terzića sa sve ovim režimskim krimosima na tribinama treba bojkotovati.

Na ovu temu ne ulazim, pa sad slucajno naleteh na tvoj post. Samo malouman covek se ne slaze sa tobom oko topovskog udara i stanja u domacem fudbalu. Ali jel pratis ti nemacku ligu, italijansku, svajcarsku, francusku, svedsku, holandsku, spansku...? Da ne spominjem 'divljake' poput Grka, Bugara...Tamo sto imas da vidis u jednoj sezoni, kad su navijacki ispadi u pitanju, kod nas nemas ni za 5 god. Ako mislis da lupam, ti slobodno potrazi i uveri se.

Ne gledam fudbal, a priče ,,Ima toga i u Norveškoj" me ne zanimaju.

Znam van stadiona koliko je ljudi ubijeno kod nas, ne bih baš rekao da ima toga i u tim ligama, ako ima, ti slobodno potraži i vrati se sa tačnim informacijama. Prilično sam siguran i da nemaju ćacilend u srcu prestonice gde ti navijači borave.

A i da ima, njihova stvar, želim im da to reše i to je to. Mene pre svega zanima država u kojoj ja živim i stanje u njoj. Da u Švajcarkoj ima 100 topovskih udara i 10 mrtvih po utakmici, to mi i dalje nije nikakvo opravdanje za sve što se dešava ovde i svi znamo kako ovo ovde se rešava i da mora da se reši jer nema nam druge.

Mani me tih radikalskih fora. Ovo ni nije sport nego mafijaško pranje para. Iskreno, zalepio ti bančinu za ovo radikalsko podmetanje, a i nešto drugo.

Vredno praćenja je ono što je vredno praćenja, nema tu stranu domaće, iako domaće uvek ima prednost ako iole vredi.

Šta da gledam, ovo?

Jel sa decom sedneš i gledaš to? Kako im objasniš to?

Imamo domaće što izuzetno vredi i na najvišem nivou je na svetu. Košarkašku reprezentaciju volem više od bilo čega u svetu sporta, a i odbojkašice i mnoge druge. Izuzetni ljudi, sistem, tradicija, vrhunski profesionalizam, rad, trud, zalaganje, požrtvovanost, kvalitet...

Ovaj deveti ešalon ozbiljnog sporta zvan srpski fudbal koji je paravan za pranje novca likovima poput Terzića sa sve ovim režimskim krimosima na tribinama treba bojkotovati.

Ne znam šta su tu radikalske fore i podmetanje, ali bitno je da ti znaš. :rolleyes:
Ne znam šta bi ti, niti me zanima tvoje mišljenje vezano za mene ni na koju temu.
Izvini što sam ti se obratio normalno, kao čoveku. Kad se budeš naučio osnovama vaspitanja i normalne komunikacije i kad budeš bio na nivou zrelosti u odnosu na ono koliko imaš godina, a ne na nivou 5. razreda Osnovne škole, možemo da razgovaramo.

Htedoh reci da je huliganizam u Evropi u usponu nazalost i da ne postoji zemlja koja nema taj problem. Evo nema mesec dana kako je u Italiji ubijen 'navijac' pre utakmice.

Strašno. I ovi u Njujorku napali vatrogasca samo jer je bio u dresu Indijane. Postavio sam video ovde. No, pljujem samo naše.

Vrela je ovde krv i teško da ćemo ikada biti ,,difens, difens" publika, ali ako je moglo nekada da bude koliko toliko normalno, može i opet.

Jedno je neki izolovan incident, drugo je kriminal i nasilje koji je direktno naručen sa vrha.

Kriminal je jedno, tu kapiram da nam nema ravnih. Dok kad je nasilje na stadionima i oko njih u pitanju, tu smo ipak, koliko god mnogima delovalo cudno, daleko od mnogih.

Ne znam šta su tu radikalske fore i podmetanje, ali bitno je da ti znaš. :rolleyes:
Ne znam šta bi ti, niti me zanima tvoje mišljenje vezano za mene ni na koju temu.
Izvini što sam ti se obratio normalno, kao čoveku. Kad se budeš naučio osnovama vaspitanja i normalne komunikacije i kad budeš bio na nivou zrelosti u odnosu na ono koliko imaš godina, a ne na nivou 5. razreda Osnovne škole, možemo da razgovaramo.
Niko osim radikala ne prodaje te fore - A šta ti pljuješ samo Srbe, a strance uzdižeš. Niko. Crveno-crna prljavština.

Na utakmici, upotreba bilo čega, što može da ugrozi nečiji život, a što se već dešavalo i završavalo najgore moguće, naravno da treba da bude strogo kažnjivo, bez izuzetka.
Kao i za sve drugo, samo strog zakon, koji se primenjuje, može to da svede na minimum, iskoreniti se nikad neće, neki takav koji će to da napravi će se uvek naći.
Neke stvari su folklor navijanja, neke u nekim situacijama mogu da se razumeju...Ovo je ekstrem, koji ne sme da se dešava. Hvala Bogu, što težih posledica nije bilo. To što se to dešava svuda, a ne samo kod nas, ne znači da kod nas ne treba da se shvati kao ozbiljan problem kome isto tako treba da se pristupi.

Niko osim radikala ne prodaje te fore - A šta ti pljuješ samo Srbe, a strance uzdižeš. Niko. Crveno-crna prljavština.

Ja nisam rekao da pljuješ Srbe, a da uzdižeš strance. Vidim šta implementiraš, a ništa od toga nije bilo. Nemoj da lažeš i nemoj da si bezobrazan!

Kriminal je jedno, tu kapiram da nam nema ravnih. Dok kad je nasilje na stadionima i oko njih u pitanju, tu smo ipak, koliko god mnogima delovalo cudno, daleko od mnogih.
Naravno, poenta je svega je da ovaj baci topovski udar bukvalno od naših para i zna da neće snositi nikakve posledice, štaviše. Drugo je da je to neki ultras, živi taj život, zna da može u zatvor i da gotovo sigurno i hoće, ali opet to uradi...

Mada, opet, ako to i ima negde drugde direktno podržavano i organizovano od režima, njihov problem, kod nas ne valja i moramo rešiti. I znam gomilu država gde sigurno nije kao kod nas, ako negde i jeste, jbg, nema šta na njih ni da se ugledamo, niti mi je plan da živim tamo ili ako već odem da živim da idem na utakmice ili da živim tamo i ćutim na to jer ima toga i negde drugde.

Majstori sad u finalu jedan protiv drugog, ali kao treneri.

1000037207.jpg

Kakav je skup idiota ta generacija kod nas, Gurović, Radmanović, Miličić, Rakočević, Jarić... ne zna se ko je veća dileja. Oni nisu ni da treniraju juniore Čukaričkog.

Zato negde i nemamo trenere iz te generacije. Moraćemo da sačekamo Tea 😁 Pa Bogdana i Jokića. Van toga, jedino da nam se desi neki incident poput Trinkijerija ili Murinja i neki naš običan lik, koji veze nije imao sa vrhunskim sportom, postane vrhunski trener.

Stvari koje je radio Spanulis su jednostavno legendarne i izveo bi ih i u NBA-u jednako kao što je radio u EL.

Kada je neko majstor - majstor je, nema tu veze protiv koga igra i u kojoj ligi, lik je redovno pogađao klač trojke preko ruke.

Kao i Đorđevićevih 9 od 12 za tri u finalu protiv Litvanije u onakvim okolnostima. Da su mu dali šansu u NBA-u, slično bi radio, majstor je majstor. Verovatno ne baš 9 od 12, ali je mogao biti solidan igrač.

Danas te nepravde nema, sve Šengune i Vagnere su već kao klince pokupili, mi ovde u Evropi smo ostali BezVezenkovima i da se ložimo da je ovde kao ozbiljna košarka, a tamo indijanština.

Tužna je liga gde se Vazenkov smatra najboljim, ili jednim od najboljih.

Znači, dva najbolja plejmejkera lige u finalu.

Još tri bilo kakve titule, Olimpijske igre 2028. godine i u svemu je bolji 😎

Grend slem titule

Djokovic 24
Nadal 22
Federer 20

ATP masters 1000

Djokovic 40
Nadal 36
Federer 28

Nedelje na broju jedan

Djokovic 428
Federer 310
Nadal 209

ATP titule

Federer 103
Djokovic 100
Nadal 92

Olimpijske igre

Nadal, Djokovic 1
Federer 0

ATP finale

Djokovic 7
Federer 6
Nadal 0

Broj 1 na kraju godine

Djokovic 8
Nadal, Federer 5

Međusobni susret

Djokovic - Nadal 31:29
Djokovic - Federer 27:23
Nadal - Federer 24:16

Ubi ih Indijana i u trećoj, kakva lepa raspodela minuta i poena, jasno je zašto Denver nije imao šanse, kao što i Niksi nemaju.

1000037394.jpg

Raspala se Indijana odjednom. Sad se lomi možda i serija.

1748242078597.png

Biće veoma zanimljivo. Kad su već ovoliki razmaci između utakmica, moglo je za vikend, ali hajde...Naravno da se nadam i da verujem u pobedu večeras, pa da se u četvrtak u Areni bori za prolaz u finale. Neprijateljsku atmosferu večeras u Podgorici svakako očekujem, ali to za eventualni poraz ne sme da bude izgovor.

Vrh