Šta je novo?

Sportski događaji

Što se tiče sutrašnjeg Večitog fudbalskog derbija, ,,klub koji se gasi", svakako ima svoje šanse i utakmica neće sama da se dobije samo zato što je Zvezda favorit.

Naravno da bi kao navijač voleo rekordnu pobedu, ali neka bude i 1:0, biću zadovoljan.

Motivacije treba da bude bez manjkanja, na najvišem nivou, jer i da je u 5.ligi, to je najveci rival koga Crvena Zvezda moze da ima, a ne zbog toga što je bodova razlika tolika kolika je.

Navijači zvezde masovno na društvenim mrežama pišu da je dogovoren remi.

Što se tiče sutrašnjeg Večitog fudbalskog derbija, ,,klub koji se gasi", svakako ima svoje šanse i utakmica neće sama da se dobije samo zato što je Zvezda favorit.

Naravno da bi kao navijač voleo rekordnu pobedu, ali neka bude i 1:0, biću zadovoljan.

Motivacije treba da bude bez manjkanja, na najvišem nivou, jer i da je u 5.ligi, to je najveci rival koga Crvena Zvezda moze da ima, a ne zbog toga što je bodova razlika tolika kolika je.
Dokle ce ovi da nam blokiraju grad, ima ih saka jada, a dogadjaj je krajnje nebitan? Gomila zandarmerije jer 22 tupkasta lika sutiraju loptu. Kad ce Vucic umiriti svoje pudlice da dva brkata debela pandura budu dovoljno da odrzavaju red i mir na ovim dogadjajima, a ne da bude kolaps u gradu?

Sad sam zurio sa posla na posao, a i vozio sam babu na operaciju i nisam mogao da prodjem jer je ceo grad blokiran.

Pitao 100 ljudi oko sebe sta se desava, jel neka utakmica, niko nema pojma i niko ne prati.

Onda sam naisao na vest:

Potpuni kolaps u prestonici: Najkritičnije u ovim delovima grada, automobili mile (FOTO)

22.2.2025.

Najkritičnije tačke su Gazela i Autokomanda, gde su stvorene velike kolone vozila, a automobili mile.

Saobraćaj na jednoj od najvećih petlji u Beogradu je ponovo blokiran.

Jake policijske snage opremljene za razbijanje demonstracija nalaze se između skretanja za Ustaničku ulicu i kružnog toka prema Voždovcu.

Ogromne gužve rezultat su derbija koji će u 16 časova biti odigran na stadionu "Rajko Mitić", gde ekipa "Crvene zvezde" dočekuje večitog rivala "Partizan".

U ostalim delovima grada nema većih zadržavanja.

Dokle će ova šaka jada i manjina da nas maltretira?

Najskuplji tim u istoriji balkanskih prostora protiv najrazbucanijeg kluba u Evropi 3:3
Ja zadovoljan, obzirom da sam očekivao petardu.

Pa dobro, sa obzirom na kompletnu igru, onome sto se na terenu videlo, realan rezultat. Iz ugla Zvezdasa, ne može da se bude zadovoljan, moralo je bolje. Ali to je sport, mora nekada i da se odigra kako ne treba, nažalost, ovaj put se pogodilo da to bude ova utakmica.

Dokle ce ovi da nam blokiraju grad, ima ih saka jada, a dogadjaj je krajnje nebitan? Gomila zandarmerije jer 22 tupkasta lika sutiraju loptu. Kad ce Vucic umiriti svoje pudlice da dva brkata debela pandura budu dovoljno da odrzavaju red i mir na ovim dogadjajima, a ne da bude kolaps u gradu?

Sad sam zurio sa posla na posao, a i vozio sam babu na operaciju i nisam mogao da prodjem jer je ceo grad blokiran.

Pitao 100 ljudi oko sebe sta se desava, jel neka utakmica, niko nema pojma i niko ne prati.

Onda sam naisao na vest:

Potpuni kolaps u prestonici: Najkritičnije u ovim delovima grada, automobili mile (FOTO)

22.2.2025.

Najkritičnije tačke su Gazela i Autokomanda, gde su stvorene velike kolone vozila, a automobili mile.

Saobraćaj na jednoj od najvećih petlji u Beogradu je ponovo blokiran.

Jake policijske snage opremljene za razbijanje demonstracija nalaze se između skretanja za Ustaničku ulicu i kružnog toka prema Voždovcu.

Ogromne gužve rezultat su derbija koji će u 16 časova biti odigran na stadionu "Rajko Mitić", gde ekipa "Crvene zvezde" dočekuje večitog rivala "Partizan".

U ostalim delovima grada nema većih zadržavanja.

Dokle će ova šaka jada i manjina da nas maltretira?
Ti si sine pomesao vodu i ulje definitivno.

Olimpijakos i Zvezda povukli Vezenkova i Mekintajera sa utakmice koja je odlučujuća za Bugarsku za plasman na EP.

Zvezda još povukla Petruševa i Davidovca iz naše reprezentacije.

Samo Žoc glumi gospodina i daje pola ekipe da igraju u rezultatski nebitnim utakmicama i još se u jednoj takvoj utakmici povredi Bonga. Samo da sutra ne strada još neko od četvorice preostalih.

Odosmo na EP u košarci bez poraza u kvalifikacijama, a od igrača koje ćemo gledati tamo, večeras, da li je bilo 5-6?

Čak i ovaj dobrano okrnjen, tim Srbije, mogao i večeras da odigra bolje. Posebno u utakmicama bez takmičarskog značaja, mlađima treba davati šansu.

Još 3 dana i konačno se vraćamo Evroligi i ostalim klupskim košarkaškim takmičenjima.

pa u pravu je

edit: ali to je sve kako treba
pijani sportisti i kako ponekada reklamiraju kladionice

super uticaj za danasnju decu
jos sto verujemo da je kompetetivnost neophodan da bi bili bolje, sve se slaze

Кад урадиш оно што су момци урадили, узели медаљу, пошибали се са Америма до краја, МОЖЕ СВЕ. Да нису, били би џибери, као и она генерација у БГ 2005. са њиховим сплавовима и свађама и сујетама. Да су они тада узели тозла, били би шмекери као и ови данас.

Ипак, ова генерација заслужује и дугује пре свега себи да се скупи и узме коначно то злато.

Vrh