Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 27.494
Dokle ce ovi da nam blokiraju grad, ima ih saka jada, a dogadjaj je krajnje nebitan? Gomila zandarmerije jer 22 tupkasta lika sutiraju loptu. Kad ce Vucic umiriti svoje pudlice da dva brkata debela pandura budu dovoljno da odrzavaju red i mir na ovim dogadjajima, a ne da bude kolaps u gradu?Što se tiče sutrašnjeg Večitog fudbalskog derbija, ,,klub koji se gasi", svakako ima svoje šanse i utakmica neće sama da se dobije samo zato što je Zvezda favorit.
Naravno da bi kao navijač voleo rekordnu pobedu, ali neka bude i 1:0, biću zadovoljan.
Motivacije treba da bude bez manjkanja, na najvišem nivou, jer i da je u 5.ligi, to je najveci rival koga Crvena Zvezda moze da ima, a ne zbog toga što je bodova razlika tolika kolika je.
I bi tako, 3:3.Navijači zvezde masovno na društvenim mrežama pišu da je dogovoren remi.
Znaci remi.Navijači zvezde masovno na društvenim mrežama pišu da je dogovoren remi.
Jesi zadovoljan ili je namesteno, jesi se dogovorio sam sa sobom?Najskuplji tim u istoriji balkanskih prostora protiv najrazbucanijeg kluba u Evropi 3:3
Ja zadovoljan, obzirom da sam očekivao petardu.
Ti si sine pomesao vodu i ulje definitivno.Dokle ce ovi da nam blokiraju grad, ima ih saka jada, a dogadjaj je krajnje nebitan? Gomila zandarmerije jer 22 tupkasta lika sutiraju loptu. Kad ce Vucic umiriti svoje pudlice da dva brkata debela pandura budu dovoljno da odrzavaju red i mir na ovim dogadjajima, a ne da bude kolaps u gradu?
Sad sam zurio sa posla na posao, a i vozio sam babu na operaciju i nisam mogao da prodjem jer je ceo grad blokiran.
Pitao 100 ljudi oko sebe sta se desava, jel neka utakmica, niko nema pojma i niko ne prati.
Onda sam naisao na vest:
Potpuni kolaps u prestonici: Najkritičnije u ovim delovima grada, automobili mile (FOTO)
22.2.2025.
Najkritičnije tačke su Gazela i Autokomanda, gde su stvorene velike kolone vozila, a automobili mile.
Saobraćaj na jednoj od najvećih petlji u Beogradu je ponovo blokiran.
Jake policijske snage opremljene za razbijanje demonstracija nalaze se između skretanja za Ustaničku ulicu i kružnog toka prema Voždovcu.
Ogromne gužve rezultat su derbija koji će u 16 časova biti odigran na stadionu "Rajko Mitić", gde ekipa "Crvene zvezde" dočekuje večitog rivala "Partizan".
U ostalim delovima grada nema većih zadržavanja.
Dokle će ova šaka jada i manjina da nas maltretira?
To sam napisao u smislu "ako dobijemo bolji smo, ako ne dobijemo - dogovoreno"Jesi zadovoljan ili je namesteno, jesi se dogovorio sam sa sobom?
Mamine sarmice dobro upijaju alkohol.Да је боље давио Богдана, овај би можда мање пио.