Šta je novo?

Sportski događaji

Pobedise 5:1 sa 29 posto poseda lopte i manje suteva 🤣

Ajde, nek se raduju musavci, zasluzili su, ovakav user se desi jednom u 50 godina.

Pogledajte prilog 221043

Ipak, pobeda je pobeda i donosi pare. Stizu premije za muzeve od starleta na terenu, krimose batinase na tribinama i mafiju u lozi.

Та статистика не говори ништа, не знам да ли си уопште гледао утакмицу,
промашили смо четри мртве шансе, могли смо комотно да им дамо 10 комада без икаквог претеривања.

Statistika je kao bikini... 😂

Druže, blejim ovde na topiku o politici u slobodno vreme, još mi samo fali i domaći fudbal da gledam pa da odlepim skroz, naravno da nisam gledao 😄

koliki je prosek gledalaca bio?

kada ispadnate iz el i zeljko ode vraticete se na te brojeve

Mnogo bitna pobeda u EL nakon ekipe fmp koji igra u EL i Olimpijakosa. Super sto se Balsa pokazao protiv najbolje po imenima cenrarske ekipe u EL.

koliki je prosek gledalaca bio?

kada ispadnate iz el i zeljko ode vraticete se na te brojeve
Kakve veze ima koji je prosek bio? Suština je da smo i kad smo bili u raspadu i u donjem delu tabele, imali više gledalaca nego tim koji je redovno igrao EL.

Balsa slucajno rastura bas posto se vratio od Pesica.

Očigledno nisi gledao njegove partije u ABA ligi

Mislis partiju? Protiv Mornara. Dobar je Balso, samo nek nastavi.

Ima 24 godine, ali pa sta? Ne mogu svi da budu Jokic. Mnogo me to smara kod navijaca ovde u Srbiji. Za mene je to mlad igrac, ima potencijal i daj Boze da se razvije i odigra 5,6 dobrih sezona kad bude u prajmu.

Mi se opustili i krenuli sa stavom lako cemo i eto ti sad. Mogli smo da vas dokrajcimo, a umesto toga, sad ste u naletu.

Rece neko da je Stutgart bio drugi u Bundesligi pa je Zvezda pobedom sad druga u nemackoj fudbalskoj ligi 😂 Eto nam sutra prilike da budemo sampioni Nemacke u kosarci 😂

Biće puna hala, a navijanje mora da bude bolje, nego na derbiju. Iskreno, ne za derbi, nego za navijače koji se nazivaju najvernijim + puna hala, gde nas je bilo 10 i kusur puta više od protivničkih navijača, koji su se dobrano čuli sa obzirom koliko ih je bilo - ovo se zove loše navijanje.

Odbrana mora da se odigra mnogo bolje, nego u derbiju. Da se nema onoliko perioda kontra-ritma, koji sa dva time-out-a ne mogu da se prekinu. I pobeda mora da se želi više od protivnika, dosta ide iz toga, ićiće i u ovom meču. I dalje je najveci problem to improvizovanje igrača na poziciji 5. Tu se bar 70% improvizuje. Plavišić je i dalje uglavnom loš u Evroligi, Mitrovic van forme, Bolomboj povređen. Bar 2/3 posle ja na Petruševu, koji je četvorka, ali može (čitajte mora) da igra peticu. Onolika razlika u skokovima u derbiju, naravno da je donela veliku prevagu u korist protivnika i nije bio bolji samo u tome.

Kako god, pobedom and Bajernom bi opet Zvezda bila na 6:6, posle na italijansko doplo kolo, gde su opet dve ekipe koje je realno dobiti - iako nece biti lako, sve ce to mnogo lepše da izgleda. Islo bi u prilog da Asvel dobije Efes sutra.

Da je suđenje bilo normalno, išlo bi ovo preko 20
Olimpijakos u zadnji minut utakmice ulazi sa jednim faulom, a Vokap celu četvrtinu samo mlati po Karliku... Furnije se oklizne i padne, oni sviraju faul pri šutu... o ovoj situaciji na slici dole ne vredi ni objašnjavati, slika vredi više od hiljadu reči.
what is the nearest gas station to me

Pariz drugi na tabeli 😮

Mnogo bitna nasa pobeda protiv njih u gostima, a tad smo je shvatili olako - kakav Pariz.

Jbg, bilo prvo kolo.

Stop nasilju nad zenama! 😇

1000015575.jpg

Kako Miša i Mitar plešu 🥰

Miša dok hoda treba da igra za Zvezdu.

Na kraju: Crvena Zvezda 101 - 77 Bajern.

Ovu utakmicu je tim dobio pravim pristupom, krenulo se sa jakom odbranom, a držala se svih 40 minuta maksimalno koliko je situacija dozvoljavala.
Lepo beše, kako je i igra bila bolja, nego u prethodnoj utakmici, tako i mi na tribinama.
Uglavnom, kada su oni grešili, Zvezdini igrači su to materijalizovali na drugoj strani. Što se tiče suta, koji je Zvezdin veliki adut, sve je bilo bolje, osim slobodnih bacanja. Ali igra nije bila oslonjena samo na šut i nije samo od toga zavisila, bilo je napadačke kreacije, koja je bila u večini slučajeva prosta za današnju košarku, egzibicija manje, ali se ispostavilo da je upravo ta prosta igra, klasična dodavanja, jednostavno da bi se došlo u najbolju poziciju za poentiranje, ono čemu protivnik nije umeo da odgovori.
Da je treća četvrtina bila kao ostale 3, to opet bila korektna pobeda od 10 poena razlike, možda i realan rezultat kada se sve uzme u obzir. Ali treca cetvrtina je izgledala kao da je na drugoj strani neki tim iz treće srpske lige, oni nisu znali šta ih je snašlo, na obe strane terena. A na terenu je bilo do večeras tim sa najboljim napadom u Evroligi, sa odličnom timskom hemijom. A na papiru, ja cu da se odvažim da kažem da je Zvezda bolja. Trener i ekipa su osetili momenat da mogu da reše u trećem periodu, pogodilo se mnogo dobrih stvari, pravovremene izmene, uvek u trenutku najraspoloženiji na terenu za oba kraja parketa, ogromna želja za pobedom, oni promasivali mnogo,...Tim je pokazao reakciju i karakter posle poraza koji je veoma teško pao svima. Isto smo pokazali i mi, navijači, koliko je do nas bilo.
Bez Nedovica i Bolomboja u sastavu, sa CMM koji je bio na nivou prosečnog KLS pleja, da je večeras bi na njegovom mestu. Kenanom, koji nije doveden da postize koliko je postigao večeras...Znači bez 2 mnogo važna igrača, a sa nikakvim ili veoma slabim doprinosom druga dva igrača od kojih se očekuje mnogo više.
Nego sa standardno već najboljim u timu, Petrusevim i najkonstrantnijim Majkom Daumom, a ovaj put uloge epizodista, date su Kalinicu i Dobricu. Ostali su igrali koliko treba za ovakvu pobedu.
Asvel je dobio Efes i odigrao Zvezdi na ruku da se popne iznad play-in crte.
Sledi Spartak, veliko ovosezonsko abaligaško iznenadjenje, koje nikako ne sme da se poceni i koje neće unapred sebi da upiše poraz i odigra revijalnu utakmicu, samo zato što igra protiv Zvezde.
Onda ,,italijanska turneja", gde je i tek kako realno da se u obe utakmice dodje do pobede. U Evroligi više niko ni protiv koga nije apsolutni favorit. Ako je Zvezda kao tim i dalje na svom, pre početka sezone postavljenom cilju za Evroligu, ove dve utakmice treba da shvati ozbiljnio, ali ne i teškim gostovanjima, gde će možda jedva do pobeda. Egal u najmanju ruku, ako ne i blagi favorit protiv oba italijanska kluba, bez lažne skromnosti.

Poslednja izmena:
Ono čega sam se od početka plašio, u isto vreme ubeđivao sebe da nije tako, a pored opšte euforije, ipak se pokazalo tačnim. Predrag Mijatović nije nikakav spasilac Partizana, već deo ekipe koju je postavio Oskar sa namerom da stiša nezadovoljstvo i da nastavi rad ka jedinom cilju: aktiviranju hipoteke na stadion Partizana, a da bi se to dogodilo, klub mora da ode u stečaj.

Nekadašnja legendo i nekadašnji idolu, alal ti bilo, potrošio pare na znaš već šta.

Odlična košarka KKCZ sinoć. Sledi nedelja italijanske kuhinje, u sredu spaghetti milanese, u petak spaghetti bolognese.
Nek' vam bude prijatno momci! 🙂

Kakva će bombona tim da bude povratkom Bolomboja 😁

Bolomboj na 5, Petrušev na 4/5, Kalina može i na 4, taman da ove Davidovce i Daume koristimo samo kad su raspoloženi i Mitrovića samo u paru sa Teom.

Šteta što može samo 12 igrača da se registruje za jedan meč, nama bi bilo super da može 15.

Dobrić i Lazić uvek mogu da uskoče na 2 ako treba, ako ništa drugo, bar će peglati odbranu. Kenan i Nedović su suviše nestabilni i kada ne ide nijednog, što nažalost nije retko, ili je neko od njih povređen, što isto nažalost nije retko, u problemu smo.

Ipak, lepo je imati što više sigurnih opcija, Petrušev kida, Bolomboj ako nastavi gde je stao, Kalinić, CMM isto ulazi u mod konstantne korisnosti i odlične organizacije i velikog broja asistencija i kada ne da puno poena, Teo i Mitar u tandemu deluju kao sigurica...

"Radi se o dobrom i iskusnom igraču, ako prođe preglede i ako može da igra odmah, vrlo brzo. Ne da ga lečimo mi, kao što smo radili sa Tompkinsom prošle godine, mada se to vratilo, odradio je posao. To će biti procena ljudi koji se bave u klubu", konstatovao je Čović.
Zašto dolazak igrača u klub najavljuje predsednik KSS Ćoki, a ne predsednik kluba Oskar?

Vrh