To je tvoje misljenje, na koje kao slobodan covek i slobodnoj zemlji imaš pravo.
Znate da na sudijske greške ne volim da se vadim i uvek preispitujem sta je moja ekipa mogla da uradi vise da bi dosla po pozitivnog rezultata, bez obzira na sve. Nepravda je deo sporta, generalno svega u zivotu,...
Necu lazno da vam kazem da sam zadovoljan, naravno da ne mogu to da budem, kada Zvezda izgubi, ali sa druge strane, kao navijač sam prepoznao borbu i zalaganje svih, a protiv mnogo jačeg protivnika. Sudijskih gresaka je bilo na obe strane, ne kažem. Ali greška koja je prevagnula je da su nacinjena dva preksaja nad Zvezdinim fudbalerima tik pre primljenog drugog gola, situacija se gleda putem VAR-a, gde se bar drugi prekrsaj jasno mogao videti, ako prvi nije. Ubeđen sam bio da se taj gol neće priznati zbog toga, ali gol je ipak priznat.
Ne zameram fudbalerima nista, pravili su dobre poteze, od kojih mnogo dobrih akcija nije krunisalo golom. I gresili su, neke greske nisu imale posledice, realno jeste samo jedna, prvi gol. Ali su se borili dostojno za klub.
Svi mi Zvezdini navijaci smo verovali u pobedu i pokazalo se da smo sa osnovom, a to sto se pobeda nije desila, nije zato sto mi nismo verovali i što nije bilo realno, nego je takav splet okolnosti bio da nije mogla da se ostvari. Jednom od, ne samo evropskih, nego i svetskih fudbalskih gaganata, koji je veceras bio veoma motivisan da pobedi, čiji su igrači mnogo vise placeni i kvalitetniji, koji ne zna kako je to ne igrati evropska takmicenja, pruzen je herojski otpor.
Bod je minimum sto je Zvezda zasluzila po igri koji je prikazala, a pobeda bi bila daleko od nezasluzene.