Kada igraču nabiješ lakat u facu, nebitno je da li se kretao i da li je bio u polukrugu.
Btw. bio je sa obe noge na zemlji i van polukruga.
Faul nije bio u ovom trenutku na fotografiji koju si izvolio da priložiš. I ako si, da se bolje vidi. Ovde Petrusev drži loptu sa obe ruke, okrece protivnickog igraca koji ..igra kolce" unazad, kada je usao u polukrug, a ,,faul" je bio tu i simulantno pada. Faul je nad Petrusevim mogao da se svira dok se pozicionirao i nije jos primio loptu, neki bi svirali i to, ali to je već šbb-kbb. Nije bilo nikakvog udarca u glavu. I obrati paznju na trenutak u kom je sviran faul. Od ove sezone, to sam pre neki dan cuo, nebitno je da li si u polukrugu zadnjim delom đona jedne patike ili sa obe noge, računa se da si unutra. Nista lično, diksutujemo samo. Ovaj slucaj je kosarkaska, a ne navijačka rasprava. Pogledaj ovde, pred kraj:
O ostalom sam vec napisao, da se ne ponavljam. Domacinsko sudjenje imali jesu. Monako to pre neko vece nije imao, to je bilo sasvim konkretno sudjenje za gostovanje. Ali isto tako, ekipa koja ima za cilj vise od ucestvovanja, na domacinsko sudjenje mora da bude spremna, kada igra na strani. Opet, ni to do njihovo domacinsko sudjenje nije glavni uzrok Zvezdinog poraza. Asvel je zasluženo pobedio, čestitao sam. Ne bi bilo nezasluzeno i da je Zvezda, ali ovaj put, jezicak na vagi je prevagnuo na njihovu stranu.
Ovo je i dalje rezultat koji se uklapa u ovogodisnja ocekivanja i ciljeve, tako da nema razloga za neka mracenja i slično, tesko jeste, propustena je velika sansa, ali...Idemo dalje.