Šta je novo?

Sportski događaji

Ovo već nema nikakvog smisla da se Partizan redovno ovako otvoreno pljačka pred svojom publikom. Ali ne ono sitno, neprimetno, nego otvoreno, bezobrazno, ogoljeno.

Мрзе вас професори, а још вам нема Болтаузера. :LOL:

Мада да, озбиљно лоше суђење ове године имају близанци, ето бар сте ушли са нама у клуб. Барсу сад већ стандардно гурају, нешто слично као као кад смо ми ималу протекцију за време Боре Станковића.

Ja reko nesto neizvesno pa kradu, ono 20 razlike 🤣

Pa bilo je neizvesno do tri uzastopne sramne odluke sudija. Tu su se odlepili, uneli nervozu, promenili tok utakmice.

Verovacu ti. Ja se sad ukljucio, dobili ste tri bacanja, nisam siguran da ga je Veseli pipnuo uopste.

U igri Bosnjakovic i Pokusevski na 1:40 do kraja, sad navijam za vas.

Bili bi pretposlednji da ne kradu, ovako su poslednji jbg.

Jbg. ovu utakmicu ne mogu da kažem da su presudile sudije, mada su promenile tok. Ali protiv Virtusa i protiv Monaka su direktno odlučile pobednika.

Jesu vam sudije i pokrale ceo tim od prosle sezone i domace igrace? 🤣

Nisam gledao utakmicu Partizan - Barselona, pa sa kosarkaske strane mogu da komentarisem. A za ovo drugo se nadam da ce preovladati neki glas razuma i da ce se pomeriti ili veciti evroligaski derbi ili utakmica reprezentacije. Do zadnjeg trenutka cu se tome nadati. Veciti derbi je spektakl, srpski kosarkaski klasik i sve snage koje timovi imaju treba da ucestvuju i bore se za pobedu svog tima.

Večeras nažalost poraz. Utakmica protiv Monaka je uzela danak, bilo je grešaka, ali ako se na zavrsnicu sve svede,...Faul Petruseva u napadu? Igrač odbrane se krece, u polukrugu je bar jednom nogom,...Tu cu iz neke pristojnosti da se zaustavim. Posle njihova dva realizovana slobodna bacanja, ostaje jos skoro 7 sekundi, sasvim dovoljno da se u kosarci organizuje kvalitetan napad, koliko se secam, u petorci, Teodosic, Jago, Kalinic, Kenan i CMM...Sut možda nije uzeo najlosiji suter u ekipi u tom trenutku na parketu, ali mogla je u najmanju ruku da se izgradi bolja pozicija za to. Mada su u toj konstalaci stvari Kenan (kao najbolji suter u ekipi), Kalinić ili CMM trebali da rešavaju. Pritom Jago i CMM u mnogo boljim situacijama da izgrade pozicije za sut. Naravno da ove dve situacije nisu glavni uzroci poraza. Odbrana je bila generalno solidna, napad je morao bolje. Čestitke Asvelu, zasluženo je pobedio. Ostaje da se u nedelju protiv Borca relaksiramo, rasporedimo minutažu, ne dovedemo se u rizik neke nove povrede...Sve to naravno da se pobeda ne dovede u pitanje, jer u Aba ligi nema prava na kiks. A onda priprema za Veciti derbi u Evroligi.

Kada igraču nabiješ lakat u facu, nebitno je da li se kretao i da li je bio u polukrugu.
Btw. bio je sa obe noge na zemlji i van polukruga.

Malo preteruju garavi sa tom situacijom, mada sudjenje jeste bilo raspad. Ne znam vise sta da mislim, rade li namerno ili su id***.

Sto se tice te situacije, rekao bih da je prvo Petrusev bio fauliran pre nego sto je napravio faul u napadu.

Наравно да конвертит који ужива у малолетној проституцији није свирао ранији фаул после свича. Искусан судија то често свира одмах на контакту кад се иде доле у мисмечу. Није смео, али није то одлучило. Штета, фали нам још то мало да будемо озбиљан тим.

Pa sa Nedovicem i Bolombojem cistimo ovakve klosare po 15 razlike bar, pa nek kradu.

Zvezda svakako moze do plejofa, a tu mislim da nemamo sanse i da ce nas masakrirati sudije ako bude gusto.

Nisu nikakve vise teorije zavere, stvari se ocigledno desavaju.

Mozda smo krivi, mozda i nismo i svejedno bi nas krali, ali ipak mozda da krenemo prvo od sebe?

Ipak se mi tu previse ku**** i zabadamo im prst u oko.

Da je pravedno, nije, ali da treba da budemo sokirani sto timu koji zvizdi himni te organizacije se ne sudi dobro... a to zvizdanje je i mala beba za neke druge stvari.

Kada igraču nabiješ lakat u facu, nebitno je da li se kretao i da li je bio u polukrugu.
Btw. bio je sa obe noge na zemlji i van polukruga.

Faul nije bio u ovom trenutku na fotografiji koju si izvolio da priložiš. I ako si, da se bolje vidi. Ovde Petrusev drži loptu sa obe ruke, okrece protivnickog igraca koji ..igra kolce" unazad, kada je usao u polukrug, a ,,faul" je bio tu i simulantno pada. Faul je nad Petrusevim mogao da se svira dok se pozicionirao i nije jos primio loptu, neki bi svirali i to, ali to je već šbb-kbb. Nije bilo nikakvog udarca u glavu. I obrati paznju na trenutak u kom je sviran faul. Od ove sezone, to sam pre neki dan cuo, nebitno je da li si u polukrugu zadnjim delom đona jedne patike ili sa obe noge, računa se da si unutra. Nista lično, diksutujemo samo. Ovaj slucaj je kosarkaska, a ne navijačka rasprava. Pogledaj ovde, pred kraj:

O ostalom sam vec napisao, da se ne ponavljam. Domacinsko sudjenje imali jesu. Monako to pre neko vece nije imao, to je bilo sasvim konkretno sudjenje za gostovanje. Ali isto tako, ekipa koja ima za cilj vise od ucestvovanja, na domacinsko sudjenje mora da bude spremna, kada igra na strani. Opet, ni to do njihovo domacinsko sudjenje nije glavni uzrok Zvezdinog poraza. Asvel je zasluženo pobedio, čestitao sam. Ne bi bilo nezasluzeno i da je Zvezda, ali ovaj put, jezicak na vagi je prevagnuo na njihovu stranu.

Ovo je i dalje rezultat koji se uklapa u ovogodisnja ocekivanja i ciljeve, tako da nema razloga za neka mracenja i slično, tesko jeste, propustena je velika sansa, ali...Idemo dalje.

Poslednja izmena:
Ako moze da nikad vise ne igramo sa prljavim Svajcarcima. Hvala.
images.jpeg

Definitivno je vreme da Željko Obradović podnese ostavku. To je sve što očekujem od njega u ovom trenutku.

Ma, jok, sve ok, hoce to tako sa takvim radom da se imaju rezultati. Sve sam vec posao o tome. Nikad jaci KKP i nikad jaci FKCZ 🤣

Ja sam se protiv Borca u Areni lepo proveo, imalo je sta da se vidi. Zagrejao sam se lepo za derbi, do sada najvazniju utakmicuu sezoni. Pukla je stotka.

Vrh