Aman, ne zanimaju me te price iz osnovne skole.Nešto po čemu se Partizanovi i Zvezdini navijači zaista razlikuju, i niko me neće ubediti u suprotno, je da nema te sportske legende koju Zvezdaši ne mogu da sažvaću, omrznu i bace u blato. Onda kad nepresušni (a nerealni) apetiti za sportskim uspesima prerastu mogućnosti, ili ga jednostavno uzmete na zub zato što nešto izjavi ili se bavi nečim što se ne poklapa 100% s vašim interesima. Od Džaje, Pižona, Piksija, Deja, Dekija Stankovića, viđao sam čak prozivke i na račun Prosinečkog.
Za Grobare će Žoc uvek biti legenda, zato što se zlatnim slovima upisao u klupsku (i reprezentativnu) istoriju i to ne može ništa da obriše. Eto imamo nedavni primer Miće Berića kog je AV nešto prozivao zbog neke izjave - nema Grobara koji neće zauzeti stranu Miće Berića. Isto je i sa ostalim legendama: Kecman, Savo, Mijat, Mitar, Bogdan, Đorđević, Danilović, Divac, Paspalj, Novica...
A za sve ove godine, zna se, Zvezdin Sever jedino protiv AV, ZT i NČ ni da zucne. Grobari su terali Zeku i Bjeku kad smo igrali Ligu šampiona, terali su Đurića kad smo imali 6 titula u nizu, i sad se tera fudbalska uprava, skandira protiv AV. Povremeno i protiv Ostoje, svima nam je jasno da nam je SNS okupirao klub.
Jedino kod Zvezdaša postoji taj selektivni moral, prema kom je sve u redu dok god se uzimaju titule. Onda kad je to ugroženo (iz bilo kog razloga), napada se isključivo ka spolja, nikad ka iznutra.
To je preslikan radikalski moral i onaj najgori infantilni mentalitet, i vredno je svakog prezira.
Mlaka oba blizanca, to mislim od pocetka, ali nisam hteo da mracim. Fensi smensi Lokomotive Kuban, pune preplacenih stranaca, mekani i mlitavi.
I onda kad naidjes na iste takve ekipe, samo sa jos vecim budzetom, sta mozes da ocekujes?
U medjuvremenu, Topic fazon 25 poena i 10 asistencija u proseku.
Kako jedan Zeljko Obradovic izgubi startnu peticu i pleja i dozvoli sebi da kao zamene dovede dva igraca koji su nedefinisani i uopste ni nisu u sustini cista petica i plej?
Ili mu je to obecano da ce doci i oni i jos i cisti plej i petica?
Može da priča ko šta hoće, ali ništa lepše nego gledati nešto poput Tea i Luke kako plešu ovako i melju. Nije to nikakav nacionalizam nego sasvim prirodna stvar.
Zato mi je onaj Partizan od prošle godine bio bljak, sve i da su osvojili EL, ne zato što sam Cigan.
Ne potresam se ja sto su stranci nego sto su jeftiniji stranci koji igraju protiv skupljih i naravno da ce da izduvaju.
Siti ima najvise para i zato je prvak, da ima jedanaesti ili sesnaesti budzet u Premijer ligi, morao bi druge planove da pravi.
Mi smo zemlja kosarka bre i jedan od najvisih naroda, ima talenata na svakom cosku, kakvi crni Grci.
Jedino im bukvalno crni Grci i valjaju
Ej ma LOLZeljko i Covic su izabrali taktiku koja je fejlovala.
Zeljko i Covic se ponasaju kao da vode Real Madrid.
Ne.Aha, naći ćemo 6 Tristana i 6 Veselih da budemo prvaci Evrope?
I pretpostavljam gomila iz njihove skole. Ali nema veze i da nisu, 4/11 je ogromno u odnosu na Partizan. Kamo srece da vi imate 4/11. Vama su domaci igraci tamo da se Zeljko dere na njih i da masu peskirom.Opet Holanđani 4/11.
Kojim talentom nadoknadjujemo? Zvezda i donekle, ali kojim talentom Partizan nadoknadjuje? Jedino Zeljkovim trenerskim.Nema više bez para uspeha, oprosti se od toga Mi činjenicu da imamo manje para od Španaca, Grka, Rusa i Turaka nadoknađujemo talentom i loženjem sa tribina, i to je otprilike to
Ne.
Pogledaj Zvezdu kad je bila u top 8. Partizan na F4 i te sastave i tu koncepciju timova.
Zvezda i Partizan imaju duznost kada dobiju toliko para da daju rezultate.