Ne, ne, bio je projekat koji je predstavljen nama navijačima i ostaloj javnosti kao ,,Evropska Zvezda". Pametni ljudi su i tada videli da je to šuplja priča za zamazivanje očiju, jer su vrlo dobro videli šta se radi sa druge strane.
Jel ti misliš da je neko sisao čamac, pa će u tu priču pored svojih očiju da poveruje?
Neki čak nisu ni hteli da vide, a najgori slepac je onaj koji može, a neće nešto da vidi.
Koji skupi igrači? Koji treneri? Jedini renomirani trener je bio Svetislav Pešić, koji nije nigde drugde mogao da nadje angažman u tom trenutku. Ostalo su bili nekada dobri domaci igrači pred kraj karijere, prosečni mladji i stranci koji nisu mogli da igraju ni u razvojnoj ligi, ni u nekom boljem evropskom klubu, bili bez angažmana, pa je bilo daj šta daš. Da tebe i tebi slične čovek sluša, pomislio bi da su tada u Zvezdi igrali Vins Karter i Tim Dankan.
Odgovorio sam ti na to pitanje za koga sam navijao, a opet da ti odgovaram nemam nameru. To što se tebi taj odgovor ne svidja i što si želeo da pročitaš ono što se tebi svidja, je već tvoj problem i pomoći ti ne mogu. Rekoh već da se i meni svasta nešto ne svidja, ali prihvatam, jer je istina, a ne ubeđujem sebe kao ti da je istina ono što ja hoću da bude istina.
Partizan sada kao državi pastorak po vama grobarima, jadan i odbačen od države, ali živi od ljubavi, igra Evroligu, ima u najmanju ruku bužet sličan kao Zvezda, tu je nedge, čak je bio i veći, što se po svemu vidi, niko nije slep. Osvojio Aba ligu i sada konkurent za sva takmičenja u kojima učestvuje.
A u vreme dominacije Partizana, projekat ,,Evropska Zvezda" je zaboravio kao izgleda prvo mesto skoro 15 godina, tek po nekad se podsetio kako izgleda drugo mesto u KLS. Osvojio po neki domaći kup. U velikom broju sezona se ili borio za opstanak ili bio na sredini tabele. Konkurencija za trofej u Aba ligi bila misaona imenica. I 15 godina je bilo tako? I bilo loše i malo? Nego nezasiti...Koliko ste hteli da ,,Žuti" daju da Partizan bude dominantan? Zauvek? Pa ničija do zore nije gorela, pa nije ni Partizanova. Taj projekat je trajao dugo, a misljenja sam da ovaj sada neće baš toliko dugo da traje.
A kako, zašto to i tolika razlika? Zato što su u Zvezdi glupi, a u Partizanu su pametni? Partizan ima ljubav, a Zvezda nema? Idi u neku amazonsku prašumu, nadji neke domoroce do kojih civilizacija još nije stigla, pa im prosipaj tu priču, možda ti i poveruju. Ja na tvoju žalost vidim i video sam šta se dešava, pa nisi ni blizu da mi poturiš tu priču.
Pričali smo o košarci. Za fudbal nisam rekao da nije 2010. stigao Gasprom kao sponzor. Ali od tebe kao navijača Partizana, pardon. mrzitelja Zvezde, me i to ne čudi, da me ubedjuješ da sam rekao i ono što nisam. Čudo je ta mržnja prema Zvezdi, samo zato što je Zvezda.