Jasno sam obrazložio zašto mislim da Partizan nema šanse, naveo razloge, kakvi stavovi, kakvi bakrači?
Ala si obrazlozio...Pravi navijac valjda veruje u klub za koji navija. Kosarka je takav sport i ishod zavisi od mnogo cega. Da sam procitao tvoj post, a da ne znam da Partizan igra sa Zvezdom, mislio bi da igra sa Denverom.
I ta, vec sada tradicija u derbiju, nepobedivosti na domacem terenu, ce jednom biti srusena, sa cije strane prvo, videcemo. Mogla je da bude srusena i pre dva dana da su se stvari odvijale drugacije.
Kvalitet timova priblizan, jedan mozda u boljoj formi, kome moze i da ne bude dan, a opet sa druge strane neko moze da bude odlicno raspolozen,...kosarka je to i izmedju ostalog, najlepsi sport, bas zato sto je teze predvidiva.
Pre utakmice, Zvezda je imala jednu prednost, domaci teren, koji jeste u ovakvom odnosu snaga bio velika, ali ne nepremostiva prednost. Bila Zvezda je umornija, putovala i imala tezeg protivnika pre toga.
U redu je da si rekao da Zvezda ima prednost, ali da Partizan nema sanse za pobedu, sa tim ni pre utakmice nisam mogao da budem saglasan.
Razlog Zvezdine pobede je sto je tu prednost odlicno iskoristila, vise zelela pobedu, igrala najbolju odbranu o dosadasnjoj sezoni i mozda ne najbolji, ali jedan od boljih napada. A sve je to moglo da ne bude tako i onda dzabe domaci teren.
Velike pobede se ostvariju na gostujucem terenu.