Jelancha
Expert
- Učlanjen(a)
- 15.11.2022.
- Pohvaljen
- 31.552
Znao sam i ja kao sezonac, semenkar sa C, da budem grlat, pa zaćutim kad krene Kad si bio dete malo...ili kroasanima kad krenu obrade Novih fosila...
Ja bogami ne volim da ćutim.
Znao sam i ja kao sezonac, semenkar sa C, da budem grlat, pa zaćutim kad krene Kad si bio dete malo...ili kroasanima kad krenu obrade Novih fosila...
Pa to mu je taktika kojom isprovocira. Prvo postavi vest kako je Ostoja u kampanji SNS-a (kao da to ne znamo godinama, pa sad treba da se šokiramo), a kad mu predočiš da navijači Partizana ne podržavaju ni Ostoju ni Vazuru i daš mu primer za to, onda se kao zgrozi "kako možete da pevate takve pesme"Au al se časni i pošteni Pantograf iznervirao, izvređa sve navijače Partizana u kompletu, ali dobro, to ovde očigledno sve može da prođe. Ne znam samo šta mu je najviše zaljuljalo kavez, da li ovih više miliona uplaćenih njegovoj mezimici odnosno N.Č. kojeg zdušno podržava ili to što navijači Partizana zaista i razmišljaju svojom glavom, za razliku od njegovih drugara koji pišu transparente ČOVIĆU LEGENDO - mada po pisanju ovde, rekao bih da je taj transparent on lično pisao.
Да, остварен је одређен напредак на табели.