[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=487881#p487881:25mbkwc8 je napisao(la):
astrodule » Ned Okt 29, 2017 2:22 pm[/url]":25mbkwc8]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=487870#p487870:25mbkwc8 je napisao(la):
Авалон » 38 minutes ago[/url]":25mbkwc8]Лаки
То што неко власник нечега не значи да је господар,и да му све дозвољено.Нема нико право да цензурише различито мишљење,сем у случају ако користиш псовке или омаловажава особу или групу на основу неких карактеристика као што су раса, боја коже, етничка и национална припадност, пол, сексуална оријентација, религија и друге карактеристике.
Naravno da je vlasniku PRIVATNOG foruma dozvoljeno da cenzuriše različito mišljenje od njegovog.
Kao što je meni dozvoljeno da te izbacim iz MOG stana ako nećeš da se izuješ.
DOZVOLA ZA CENZURU RAZLICITOG MISLJENJA - Evo dodjosmo i do sustine citave diskusije, sada nam je svima jasno, dulence astro-vidovnjak se izlanuo. :lool:
Ovi tuzni administratorski poltroncici, braneci jednoumlje i cenzuru, postaju toliko tragikomicni da im se njihovo bozanstvo djiki, 'borac za demokratiju i slobodu medija', prevrce u grobu.
Ovaj forum NIJE 'kafana' niti privatan stan, u pitanju je JAVNA REC koja u potpunosti podleze zakonu koji sam pomenuo, zato admin i mora da pazi i sprecava razne oblike diskriminacije.
Sa druge strane tendencioznom selekcijom komentara vrsi manipulaciju i zloupotrebu JAVNOG MEDIJA i time dovodi u zabludu javno mnjenje, sto se sankcionise pomenutim zakonom.
Celu ovu raspravu koja traje, zapravo je i izazvao sam admin, ovakvim ponasanjem, tj svesnim propustanjem da sankcionise prostacki komentar korisnika @razgradjevinar, kako bi sebi obezbedio izgovor da obrise sve kriticke postove na djikijev racun. Dakle, da se samo potrudio da obrise uvredljive komentare, do ove rasprave ne bi ni doslo. Neka mu je to nauk za ubuduce.
Pojedini clanovi u svojim komentarima kazu da bi rasprava o okolnostima vladavine bnd operativca djikija trebala da odlezi, pri cemu nemaju nista protiv postavljanja spomenika - sto prejudicira da su pomenute okolnosti bile pozitivne. Ovakvo razmisljanje je u najmanju ruku krajnje neprincipijelno, mnogi bi rekli i licemerno, cime sami sebi srozavaju kredibilitet na forumu. Bez obzira da li je u pitanju ljubav prema bnd djikiju ili bezuslovna lojalnost adminu, i bez obzira na njihove napore da budu prikriveno-diskretni u tome, svrstali su se na stranu cenzure, pa sada nije bas posteno da budu previse uvredjeni. Ovo svakako nema nikakve veze sa njihovim nesumnjivim doprinosom na forumu i licnim uspesima koji su za svaku pohvalu.
Bilo bi lepo da ovu raspravu zavrsimo, jer smo manje vise svi rekli sta smo imali, iako smo ksenija, avalon i ja morali debelo da se pomucimo da bismo uopste dobili rec. To neka je na cast adminu, ja svakako ubuduce cuvam printscreen-ove svojih komentara, pa ako ponovo budem cenzurisan, pozabavicemo se primenom pomenutih zakona.
I naravno, zadrzavam pravo da, na svaki pozitivan pomen bnd operativca djikija, kriticki reagujem.
Zajednicki tj udruzeni poduhvat svih djikijevih idolopoklonika, da se nama kriticarima, zapuse usta, nije uspeo.
U to ime - ziveli!!!