Rezervacija se ne vraća ukoliko se odustane od potpisivanja ugovora. Ako ne dobiju dozvolu do 31.12.2023. onda može da se povuče novac od rezervacije. Mislim da je tako, nije mi tu ugovor o rezervaciji.Je li se rezervacija vraća ili ne?
Rezervacija se ne vraća ukoliko se odustane od potpisivanja ugovora. Ako ne dobiju dozvolu do 31.12.2023. onda može da se povuče novac od rezervacije. Mislim da je tako, nije mi tu ugovor o rezervaciji.Je li se rezervacija vraća ili ne?
Ja misljenje nisam promenio, ti soliteri nisu potvrdjeni, a na ovom renderu po meni cak i ne kvare toliko ukupnu sliku. Videli smo i dosta gore faze 2 u okolini.Upravo tako, gospodin je više nego upućen, znao je za soliterčine i pre nego što se pojavio render iz poziva na prodajni dan.
Evo njegovog posta sa početka teme, post br. 5 u temi od dana 12.12.2022:
Onda je posle rendera iz poziva za prodajni dan, intermediate stav naglo promenjen u "vidite solitere kojih nema".
Mudar čovek menja mišljenje, ali promeniti mišljenje nakon dokaza koji podržava baš to mišljenje je čudno.
Tako se menja samo pod pritiskom.
A zato je tender za materijale u januaru, da se vidi koliko se para skupilo i šta može da se kupi.Nije offtopic:
"Poklon-vaučeri od šest hiljada dinara za svu decu Beograda deliće se od ponedeljka, 19. decembra 2022, najavile su gradske vlasti.
Vaučeri su za svu decu Beograda zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola, ali i za sve zaposlene koji rade s decom u vrtićima i školama."
"Grad Beograd ovjavio je spisak radnji gde će sve roditelji moći da iskoriste novogodišnje vaučere za decu u iznosu od 6.000 dinara. Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run 'n More”, „Extra Sports”"
Dok je ovaca, biće i šišanja…Samo da javim da će 28.12. cene biti za 300€ veće po m2. Neverovatno šta se radi…
Izvinjavam se zbog indiskretnog pitanja, da li je to pouzdana informacija od prodavca ili rekla-kazala pretpostavka? Zvuči neozbiljno, čak i za moje liberalne poglede na investicije u nekretnine.Samo da javim da će 28.12. cene biti za 300€ veće po m2. Neverovatno šta se radi…
Poslao sam upit za cenu prošle nedelje putem maila, na koji nisam dobio odgovor, pa sam rešio da pitam i preko Facebooka. Juče sam napokon dobio povratnu informaciju gde su naveli da je cena sa pdv-om izmedju 3300-4000€, dok su u drugom mejlu napisali da je cena, koja je takodje sa pdv-om, 3000€-3700€ ali su istakli da će ista biti povećana za naredni prodajni dan…Izvinjavam se zbog indiskretnog pitanja, da li je to pouzdana informacija od prodavca ili rekla-kazala pretpostavka? Zvuči neozbiljno, čak i za moje liberalne poglede na investicije u nekretnine.
Meni su pocetkom decembra rekli da ce cena biti 3000-3600, da bi, kada su podavali sta su kome od "friends and family" hteli, rekli da je cena za 3soban stan u lameli D 4060eur/m2...Poslao sam upit za cenu prošle nedelje putem maila, na koji nisam dobio odgovor, pa sam rešio da pitam i preko Facebooka. Juče sam napokon dobio povratnu informaciju gde su naveli da je cena sa pdv-om izmedju 3300-4000€, dok su u drugom mejlu napisali da je cena, koja je takodje sa pdv-om, 3000€-3700€ ali su istakli da će ista biti povećana za naredni prodajni dan…
Ali ovde se ne potpisuje (pred)ugovor nego daje rezervacija. U vreme potpisivanja predugovora bi detaljna materijalizacija morala da se zna.Svako sa svojim novcem moze da radi sta hoce. Ja se iskreno divim kako ljudi ovde idu kao u kazino i lagano gadjaju crveno ili crno sa sigurnoscu da ce dobiti, e sad sta ce dobiti to jos niko ne zna. Uci u projekat bez dozvola, bez specifikacije, za projekat koji je planiran da traje 10 godina, u zemlji gde se sve menja preko noci je za mene jako hrabro. Zanimljiv je nacin prodaje, PR ko im je radio i celu histeriju koju su digli, svaka cast. Meni se ucinio zanimljivo na prvi pogled, cak sam predlozio prijatelju koji gleda stan da pogleda, posle svega sto vidim, nikad ne bih usao u ovu pricu. Cena ko cena je manje bitna, ono sto je bitno je sta kupujete a to ovde niko ne zna. Ja sam uz kupoprodajni ugovor imao 5 strana specifikacije pa je opet bilo povuci potegni. Ali sta koga briga, ima novca u Beogradu a ko ce jos neki red da zavodi, pa moralo bi se krenuti od BNV a to je no no, a i ovi investiori nisu daleko od kazana. Zivela Srbija da ne zaboravim i da mi se ne obrise post.
Sto se garaznih mesta tice, meni je receno da se ne biraju nego se (kao) zna koje pripada kom stanu. To inace apsolutno nema logike jer ima mesta sa punjacem npr...Pa za grejanje je valjda receno da je centralno, za te iz unutrasnje zgrade ce da bude podno ali ti valjda jos nisu ni raspolozivi za rezervaciju, il sam ja nesto pogresno shvatio?
Garazna mesta se isto valjda pri rezervaciji biraju i vidi se velicina?
Veliki kompleks. Zašto ne bi uklonili zgrade iz središta i dodali (koliko?) 2,3 sprata na okolne zgrade? Zarada može biti samo veća.
Osim, ako po spoljnim zgradama već nisu isplanirali grdosije po uzoru na A Blok? Ne tvrdim ništa, to je samo moje razmišljanje.