Da sam na tvom mestu nista ne bih komentarisao. Posle ovog debakla sa izvođenjem radova bilo kakav komentar je suvišan.Ja ne znam kako vise ne smara ove ljude da pricaju samo sporo sporo itd...vrv ce sada opet da se neko napravi pametan I da napse kako branim ovaj projekat i ostale glupusti!
Do sada kada se sumira sve mozda i jesu malo sporije izasli iz zemlje ali meni je neverovatno da niko nije realan i da pogleda samo povrsinu ove faze 1 i ostalih projekata koji su krenuli u isto vreme u komsiluku...pa duplo je veca ova parcela faze 1 od svih ostalih!
Po meni ce sigurno max na 3 nedelje raditi po sprat, sto znaci da ce kostur zgrada biti gotov do marta 25-te najkasnije i onda jos max god dana za unurasnje radove, fasadu itd...ako bude tako, a skroz je realno da bude oni su u roku sa dozvoljenih 6 meseci....zar je stvarno neko mislio da ovo moze da se zavrsi ispod 2god!?
U slucaju da ne bude tako veliki minus za ceo tim ljudi od investitora do izvodjaca...onda opravdane sve moguce kritike koje su ovde postovane...ne kazem ima stvarno ljudi koji ovde iznose svoje misljenje koje nije pohvalno za projekat sto je najnormalnije...zato i sluzi forum, ali zato ima i hejtera koji samo likuju to i nadovezuju se sa glupim komentarima.
Slike su od juče... meni deluje sporo, a iz prodaje meni kao kupcu su rekli da je sve na vreme, i prema planu otplate sve je u roku, nisu pomerali nista. Ajde da vidimo dalje.Ako su ovo sveze slike,ovo je sporo i to je evidentno i cinjenica,bez ikakve potrebe da se pisu tekstovi od 20 redova.Ja mislim da vi gospodine Petar Jan radite u Soulu,jer pokusavate da izvrnete cinjenice.E to je moje misljenje,ako i vi imate svoje.Samo cinjenice..
Ja da sam slusao prodaju iz Soula 2022-ge vec bi ziveo u SouluSlike su od juče... meni deluje sporo, a iz prodaje meni kao kupcu su rekli da je sve na vreme, i prema planu otplate sve je u roku, nisu pomerali nista. Ajde da vidimo dalje.
A dobro ti se ne mozes smatrati realnim covekom uopste.. ljudi krenuli da ruse ekstru i kopaju u decembru 2023.Ja da sam slusao prodaju iz Soula 2022-ge vec bi ziveo u Soulu
U novembru 2022 godine, ja rezervisao tada. Receno je da ce dobiti dozvole do leta 2023 i krenuti krajem 2023 tako da nista nisu slagali. Sta su tebi rekli stvarno ne znam. I nemoj da si sarkastican, sve vreme pisem argumentovano.Prvi prodajni dan je bio 2022-godine i tad je najvise stanova i prodato,mister rea
Cemu ovi cesti napadi odbrane projekta,ljudi samo konstatuju da je sporo,i sporo je,i to je to,nista vise,a ni manje.Kako vidim 3 coveka brane projekat,i brane ga vec duze,i zivotom..A dobro ti se ne mozes smatrati realnim covekom uopste.. ljudi krenuli da ruse ekstru i kopaju u decembru 2023.
Ja kao kupac sam prvi napisao da mi deluje sporo i stojim iza toga, isto tako naveo sam sve sta sam potpisao u ugovoru. Bezveze mi je da ljudi pisu onako napamet a ne znaju nista.Cemu ovi cesti napadi odbrane projekta,ljudi samo konstatuju da je sporo,i sporo je,i to je to,nista vise,a ni manje.Kako vidim 3 coveka brane projekat,i brane ga vec duze,i zivotom..
Cinjenica je da si napravio profil samo da komentarises soul! Bas ti je dobro u zivotu...inace radim u soulu pa svratite sutra na kaficu da mozetete mało są nekim uzivo da porazgovarate za promenu.Ako su ovo sveze slike,ovo je sporo i to je evidentno i cinjenica,bez ikakve potrebe da se pisu tekstovi od 20 redova.Ja mislim da vi gospodine Petar Jan radite u Soulu,jer pokusavate da izvrnete cinjenice.E to je moje misljenje,ako i vi imate svoje.Samo cinjenice..
Koji Soul instrument sviraš?zivotu...inace radim u soulu pa svratite sutra na kaficu
gitaricaKoji Soul instrument sviraš?