boca-ica
Professional
- Učlanjen(a)
- 02.04.2010.
- Pohvaljen
- 5.263
Борчанац":v3cc688d je napisao(la):Све једно, мислим да ће насеље ка Овчи имати поуздану саобраћајну везу, смт, воз... али да ништа друго неће имати између дивљих насеобина на готово најудаљенијој тачки од свих делова града. Сем ако кроз то насеље не желе да задовоље и потребе дивљих, да реше њихове проблеме, да у пакету добију канализацију, светло, школу...
Или се спрема друго Земун поље, па да га склоне у старту са очију. То да неко плати...изнад 500е мислим да су наде мале...
MilisaV":2dy4aspv je napisao(la):cena od 5000 ar je i danas više nego naduvana. to može samo da padne.
a ministar radulović je najavio da će da padnu cene nekretnina. a nema ni subvencija više za stanogradnju, živi bili pa videli.
bboris7":22lg1zwe je napisao(la):
Ovo bi , po meni , trebala biti lokacija buduceg naselja . Ovo plavo je smt . Kao sto se vidi lokacija je vrlo blizu smt . Nije daleko od centra Ovce , ali nije daleko ni od Borce . Prosto , moje misljenje je da ce ova slepa ulica , zvana ovcanski put , doziveti jedan preporod zavrsetkom smt , a to je , za najvise dve godine . Ne kazem da je lokacija za buduce naselje vrhunska , ali mislim da nije toliko losa .
Sto se tice lokacije uz stadion , mislim da je tu predvidjen sportsko rekreativni centar (oznaceno zelenim) , a ova lokacija koju sam oznacio sa plavim , moze da se spoji (oznaceno crvenom bojom ) sa zrenjanincem. Tu bi bio problem prevoz . Ne znam kako bi to funkcionisalo .