Šta je novo?

Smehoteka

101726711015228440863870.jpg

Плусићћћ
Е то ја већ три године желим управи Градске чистоће, јер већ толико дуго баш у ово време у мом крају, између 2 и 3 ујутро, празне контејнере.
Али, и то је део посла и живота.

Ali imate lagan sam meni mogu pod prozorm da gurva batoljon veberova dzaba

Šta mislite kako je tek njima
Zgrada koja svira kada pada kiša!!!
764394747535825683338798.jpg

Један виц на актуелну ситуацију око доктората:

Седи зека поред дрвета и шара по папиру. Наиђе вук и пита га:
-„Здраво зеко, шта то радиш“ ?
-„Ево пишем докторску дисертацију на тему „Како вуку да одерем кожу са леђа“.
-„Ма немој, дођи ти мало иза дрвета у жбун да ти покажем у пракси“, и одвуче вук зеку у жбун !
Чује се вика, ломљава, цика, псовање, кад оно испаде вук из жбуна без коже и почне да бежи !
Излази зека исто из жбуна, али са зеком излази и меда и каже меда:
-„Видиш зеко да сам у праву, није важна тема дисертације, него ко ти је ментор“
:laugh:

Причају људождери и преносе искуства:
-Каже први: пре неки дан сам појео енглеза. Мршав, жгољав, тврд бре к’о ђон, сав никакав. Све ми се смучило !
-Други му одговара: А ја сам појео неког американца. Дебео, сав масан, неки дебелогузац. Баш фуј ! Дође ми да постанем вегетеријанац.
-Трећи почне да се хвали: Е, ја сам прошли месец појео једног баш финог ! Изгледа посебна врста-балкански политичар ! Дивота, почнеш од главе, а оно сам путер ! Дођеш код кичме, нигде костију, све сама хрскавица, ма прсте да полижеш. А тек кад дођеш до гузице, е то је специјалитет – унутра још њих петоро таквих !
:laugh:

Информер“ пренео атмосферу са неодржаног концерта Билија Ајдола

informer-izvestaj-s-nepostojeceg-koncerta-1.jpg

Музичар је након невремена у престоници одлучио да концерт помери са среде на четвртак, тј. са 25. на 26. јун. Упркос томе у Информеру је данас изашао следећи текст: "Један од најпопуларнијих рок музичара данашњице Били Ајдол одржао је синоћ концерт на Калемегдану, у Доњем граду Београдске тврђаве. "Да ли сте спремни за рокенрол? Ја јесам! Да ли сте спремни за озбиљно прашење под тврђавом? Биће вруће у граду, вруће на Калемегдану", рекао је Били. Неисрцпну колекцију класичних рокенрол хитова популарни Енглез представио је заједно са гитаристом Стивијем Стивенсом. Они су извели и нумере са новог албума 'Краљеви и краљице подземља', који треба да буде објављен у октобру. Као предгрупа наступио је загребачки бенд Психомодо поп".

nije Njuznet

http://www.nspm.rs/hronika/informer-pre ... jdola.html

GSP putnicima uvodi naplatu korišćenja stajališta gradskog prevoza
BEOGRAD, 29. jun 2014, (Njuz) – Putnici gradskog prevoza u Beograd od jeseni će plaćati korišćenje stajališta gradskog prevoza, najavljeno je iz Gradskog veća Grada Beograda.

Prema rečima Jasmine Milošević, članica gradskog Veća zadužene za saobraćaj, ova novina je deo reformi koje bi trebalo da autobuse, tramvaje i trolejbuse postavi na zdrave noge.
- Takozvane stanične usluge već odavno postoje na stanicama međugradskog prevoza i ovo ne bi trebalo da bude nešto što će iznenaditi građane. Upravo stanice međugradskog prevoza, kao što je Beogradska autobuska stanica, na ovaj način ostvaruju značajan priliv sredstava što se koristi za poboljšanje usluga – navela je Jasmina Milošević.

Kako je Milošević rekla, cena korišćanja stajališta gradskog prevoza još nije utvrđena, ali će biti primerena standardu građana.
- Plan je da naplata korišćenja stajališta gradskog prevoza počne 1. septembra. Do tada će sva stajališta biti propisno ograđena. Možda je sve ovo nekom neobično, ali garantujemo da ovim postižemo dva cilja: veću bezbednost građana na stajalištima i sprečavanje stvaranja gužvi jer se na stajalištima ljudi neće bespotrebno zadržavati – navela je članica gradskog Veća zadužene za saobraćaj.

Kao treći efekat uvođenja naplate korišćenje stajališta gradskog prevoza, gradski menadžer Goran Vesić ističe i otvaranje novih radnih mesta.

- Kada pogledate da u Beogradu funkcioniše i dnevni i noćni gradski prevoz, to znači da će rad stajališta biti organizovan u tri smene. To znači da ćemo po stajalištu zaposliti bar tri čoveka. Budućim kritizerima ove odluke mogu samo da poručim da pomnože to sa brojem stajališta u Beogradu i neka vide koliko je to novih radnih mesta – poručio je Vesić.
Bane Grković
Read more: http://www.njuz.net/gsp-putnicima-uvodi ... z36FkL5Nf0

Био Мујо на службеном путу у Јапану. Једне ноћи покупи курву и тако док су били у „љубавном грчу“ јапанка је узбуђено викала „Хошимота“, „Хошимота“ ! Мујо наравно није знао јапански и мислио је да је то неки узвик одушевљења.
Сутрадан је након састанка, отишао са пословним партнерима на партију голфа. Јапанац који је први играо на велико одушевљење присутних, убаци лоптицу у рупу из прве. Сви тапшу, једино Мујо да би испао паметан, викне „Хошимота“, „Хошимота“!
Јапанац се окрене и унезверено каже:
-Како то мислиш погрешна рупа ?!

Vrh