Šta je novo?

Smehoteka

Nešto u duhu današnjih nesnosnih temperatura...

4639-2bf1598543023fd1439602468e9684cf.jpg

4605-0ea774b701de61147eac3da47dd1d09b.jpg

Zašto bi se ja na primer sekirao da li će ove kreature koje su dobile većinu uspeti da sastave vladu ili ne, meni je savest mirna jer za taj društveni šljam nisam glasao. Neka sada lome glave oni koji su za vreme izbora odlučilli da im je pametnije da se šetaju kejom ili ispijaju kaficu u restoranima dajući samim tim priliku da umesto njih glasa neki tamo Milojica koji nema ni pet razreda osnovne škole. Da ne mračim više ovu sekciju, evo jedne sasvim lepe karikature čija bi poruka mogla da se odnosi i na naše društvo....

4598-53b8ba25eebe0be49ce2c1a226c2c193.png

Otišla mlada i lepa Stanija D. na led da peca, izbušila rupu u ledu, zabacila udicu i čeka. Odjedamput odozgo se čuje glas:

- Ovde nema ribe!

Ona ne konstatuje ništa, nastavlja da peca. Nakon nekog vremena, opet:

- Ovde nema ribe!

Gleda levo, desno, nigde nikog. Nastavlja da peca. Opet nakon nekog vremena:

- Ovde nema ribe!

Sad već totalno zbunjena, pita:

- Bože, ti si?

Opet glas:

- Ne, ja sam spiker u Ledenoj dvorani "Pionir"! Ovde nema ribe!

Појео орао жабу и одлети у висину.
После неког времена јавља се жаба из стомака:
- Јели, орле, на којој смо висини?
- На 10.000 метара..
- Немој да сeреш, молим те...!?

Долази Чак Норис у банку сперме и сестра му доноси бочицу.
Знаш ли бре ко сам ја ? Ја сам Чак Норис шта си ми то донела, нађи ми неку теглу од краставаца, туршије.
Донесе она њему теглу и он оде у кабину...нема га 5 минута чује се како стење...излази.
Дај ми неку салвету, марамицу ... сестра му даде и он се врати у кабину.
Нема га 15 минута стење, крши, ломи већ се особље скупља испред... излази опет зацрвенео се очи исколачене.
Дај ми неки већи пешкир, чаршав било шта. Сестра му даје и он се врати у кабину.
Сад је већ пола сата унутра, дере се пуца све ....излази сав у зноју, вене све искочиле.
КО БРЕ ЗАТВОРИ ОВУ ТЕГЛУ ОВАКО П***А МУ МАТЕРИНА ?!?!

Doživljaj iz tramvaja
Sedmica, 3 popodne, gužvetina. Tramvaj stane na stanici kod železnčke stanice i jedna umorna ženica srednjih godina, s kesama pokušava ući Ali ne uspeva pa kaže:
- možete se molim vas malo pomaknuti da se imam za šta uhvatiti?
Iz dubine tramvaja čuje se muški glas:
- UHVATI SE ZA MOOGA!
ženica umorno digne glavu pa mirno odvrati:
- Hoću momče ako garantujete da će vam stajati do bloka 45.

Vrh