Šta je novo?

Smehoteka

Гага":1zoklkia je napisao(la):
Да ли знате права имена наших "познатих" забављача ?

Гордана-Надежда Полић - Ана Бекута
Андрија Ојданић - Ера Ојданић

Ne znam odakle ti ovo za Anu Bekutu da je Gordana? Inače Ana Bekuta jeste bila Nada Polić, ali je zvanično promenila ime i prezime u SO Priboj. Poznajem ženu koja je radila na šalteru "taj slučaj". A pričala je jednom, kad je počinjala bile već dve Nade na estradi ( Mamula i Topčagić ).

Era Ojdanić- Era mu je nadimak jer je sa Zlatibora ( selo Ravni ).

Šako Polumenta je Sahib, Šeki Turković je Šućro :)

Свима Беобилдовцима желим срећан Дан Младости

Па и не би било лоше да се врати, била су то лепа времена.

А Стари нам сво време поручује

Sretan dan mladosti!

544817_216052795179588_506147523_n.jpg

Nikola '93":16n0jg8j je napisao(la):
...od kada je Toma Nikolic postao predsednik,ni sunce me posteno nije ogrejalo... :laugh:
Полако, где журиш, ТоНи још није председник, тек кад положи званичну заклетву.

Demokratski Izbor za šefa

Nas trojica smo došli u situaciju da tajnim glasanjem biramo šefa. Tri (3) je prvi broj koji uopšte omogućava izraz većinskog mišljenja.

Ja, kao najobrazovaniji, najiskusniji, ali samim tim i najskrupulozniji - Poštenjačina!
Onaj drugi, srednjak sa malo škole, koji se savršeno snalazi u životu - Pametnjaković!
Onaj treći ima dva razreda škole, smatra da mu je sve dopušteno, jer mu nikada ništa nije pruženo - Tupan!

U situaciji tajnog glasanja meni čast nikada ne bi dozvolila da glasam za sebe, a od preostale dvojice, Pametnjaković će mi uvek biti za petama u karijeri, a sa Tupanom lako izlazim na kraj. Glasam dakle zaTupana!

Pametnjaković, kao srednjak, ako glasa za mene, moraće da radi bez zabušavanja i varanja. Pošto on nikada nije preuzeo odgovornost, glasa naravno za Tupana - birajući tako "manje zlo"!

Tupan glasa za sebe, jer mu nije stalo do drugih, a moralnih dilema nikad nije imao!

Sa 3:0 pobeđuje Tupan

If – Then

Kaže žena mužu programeru:
- Idi u prodavnicu i kupi margarin, a ako ima jaja kupi 10 komada.
Posle izvesnog vremena muž se vraća se iz prodavnice i kaže:
- Bilo je jaja u prodavnici, pa sam kupio 10 margarina. :cool:

Konacno u Beogradu pravi investitori, vec vidim pad nezaposlenosti i nova radna mesta. :p

investicije.jpg

Vrh