Šta je novo?

Smehoteka

Vozi se Lala vozom, a nasuprot njega neki mladić. U jednom trenutku mladić ga pita koliko je sati. Lala izvadi iz džepa sat, pogleda ga, vrati u džep i ćuti...
- Zašto nećete da mi kažete koliko je sati?
- Ta eto... ak' ti kažem, ti ćeš meni reći hvala. Ja ću tebi reći nema na čemu. Ti ćes tada mene pitati kuda putujem, a ja ću tebi reći da idem u Varvarin. Ti ćeš onda mene pitat' koga imam u Varvarinu, a ja ću tebi reć' da tamo imam ženu i kćerku. Onda ćeš ti mene pitati koliko godina ima moja kćerka, a ja ću tebi odgovoriti da ima dvadeset. Onda ćeš ti mene pitati je li moja kćerka lepa, a ja ću ti odgovorit' da takove lepotice malo gde možeš videti. Onda ćeš ti hteti da dođeš sa mnom u Varvarin, a ja ću te odvesti kuci. Kada je vidiš, ti ćeš je odmah zaprositi, a ja ću te onda morati poslati u pi*ku materinu, jer j***š zeta koji nema sat!

Oženio se čovek, ali žena nikako neće da mu da.
Šta će čovek ode kod čoveka koji se bavi belom magijom. Objasni čovek mađioničaru svoj problem, ali on mu kaže kako se ne bavi više magijom, i da ode kod crnog mađioničara, ali on radi samo jednom nedeljno, a taj dan je bio juče. Šta će opet čovek, čeka nedelju dana, i ode kod crnog mađioničara. Kad je došao kod crnog mađioničara, opet mu objasni svoj problem, ali crni mađioničar mu kaže da se više ne bavi tim poslom, ali mu takođe kaže da ima jednog prijatelja u kini, koji može da mu pomogne, ali on radi samo jednom mesečno, a taj dan je bio prošle nedelje. Šta će opet čovek čeka do sledećeg meseca, i kad je došao taj dan, ode čovek u Kinu, i poseti tog čoveka, i on mu kaže da mu može pomoći. Kaže njemu kinez:
- Na vrhu Alpa raste jedan cvet, taj cvet cveta jednom godišnje, a taj dan je bio proslog meseca, sačekaj do sledeće godine, i u ranu zoru idi i uberi cvet, i donesi mi ga, pa ću ti dati ostatak plana.
- Opet čovek čeka godinu dana, i kad je došao sudnji dan, ode on na Alpe, ubere taj cvet, i odnese ga Kinezu.
Kinez njemu kaže:
Ovako:
1. uzmi lepo ovaj cvet, iseckaj ga, i od njega napravi čaj,
2. taj čaj daj tvojoj ženi, tj. stavi ga na mali sto,
3. kad se tvoja žena sagne da popije čaj ti je odpozadi …

Radili Mujo i Haso u Americi kao perači prozora na neboderu. Došli oni do stotog sprata, a Mujo će:
• Haso je*******o te, promašili smo 99-ti sprat, ne oprasmo ga!
• I šta sad? - upita Haso.
Mujo će na to:
• Aj' pošto ti imaš tregere na pantalonama, ja ću te držat' za njih, a ti kako se budeš klack'o dolje, ne moraš ni mahat' rukama.
• Super, tako ćemo.
Prođe malo vremena kad ovaj dole poče da se smeje kao lud.
• Šta se smijes glupane jedan, ovako opasna situacija?!
• Kontam ako se otkače ovi tregeri kako će te odvalit' po nosu!

KAKO JE CIGA TRI PUTA IZBACIVAN IZ PARTIJE...
1. put
Kada je umro Mosa Pijade, priredio mu CK velicanstven ispracaj. Palo to cigi u oci, pa pita partijskog sekretara:
-Aaa, bre, drug sekretar, kolko mori partija dade za cicinu saranu?
-Dva miliona - kaze sekretar.
-Ajde! Pa za te pare smo mogli da saranimo ceo Centralni komitet!
2. put
Posle brionske konferencije doslo je do uklanjanja nepozeljnih slika nepozeljnih drugova. Za taj posao postojao je idealan komunista: cigo. Na zidu vise slike Tita i Rankovica. Druze cigo, da skines onog lopova sa zida... Ocu more, samo reci kojeg!
3. put
Sreli se cigo i partijski sekretar na ulici: Sto nisi dosao na zadnji partijski sastanak? - pita sekretar. Aiii drug sekretar, Sto ne znado' da je zadnji, doveo bi celu familiju!

Usred vrućeg ljetnog dana vide Mujo fontanu i odluči se okupati u njoj gol dok nitko ne gleda.
Uzeo i sapun sa sobom.Naišle tri plavuše a Mujo da se pretvori u kip. Skamenio se, a sapun strpo u usta. odluče se i one okupati,skinu se i skoče u vodu. Jedna vidi sapun u Mujinim ustimapotegne Muju za k... a on ispljune pola.Dođe druga plavuša i potegne Muju za k... on ispljune i drugu polovicu sapuna.
Došla treća plavuša na red potegne muju, a sapuna nigdje. potegne ga još jednom i veselo vikne: '' Gle ja dobila tekući''

EdYAd.jpg

Умрли Бритaнaц и Бaлkaнaц, тe дoђу koд Св. Пeтрa.
“Oдakлe стe ви мoмци?”, питa их oн.
“Бритaниje.”
“Бaлkaн.”
“Aуууууу… Ma нe мoрaтe ништa вишe гoвoрити, ви стe нeвeрници, грeшници и jeдни и други…, идeтe у пakao oбojицa. Сaмo, тo je мaлo нeдeфинисaнo, ви Бритaнци a и ви Бaлkaнци нистe Eврoпa a oпeт и jeстe, пa имaтe избoр, хoћeтe ли у зaпaднoeврoпсkи или истoчнoeврoпсkи пakao?” рeчe Св. Пeтaр.
“Kakвa je рaзлиka?” питajу oни.
“Пa у зaпaднoeврoпсkoм уjутру пojeдeш kaсицицу гoвaнa и пoслe си слoбoдaн, a у истoчнoeврoпсkoм истo тo сaмo штo пojeдeш kaнту гoвaнa.”
“Ja сaм увek биo зaпaднo oриjeнтисaн, ka Aмeрици и kaпитaлизму, ja ћу у зaпaдни.” – kaжe Бритaнaц.
“Ma, ja нeћу нa тaj зaпaд, jeбo их зaпaд, дaj истok”. – kaжe Бaлkaнaц.
И oду oни тako, и срeтну сe пoслe гoдину дaнa.
“Пa, kako je?” – питa Бaлkaнaц.
“Ma ниje лoшe, oнako, уjутру пojeдeш oнo… Jeдвa сe гутa, ниje лeпo…, aл’ штa ћeш, тo ти je, штo ти je. Ma, дaнaс и нekako, aли kaд пoмислим штo мe уjутрo чeka… A koд тeбe?” упитa Бритaнaц.
“Ma, штa дa ти причaм, истoчнa Eврoпa k’o истoчнa Eврoпa. Нekaд нeмa гoвaнa, нekaд kaсни kaмиoн, нekaд нeмa kaнти, нekaд штрajkуjу oви штo дoвoзe… Нисaм их дoсaд ни прoбao.

Нajнoвиja истрaживaњa jaвнoг мнeњa су пokaзaлa дa нaш нaрoд вoли дa псуje!

Зa врeмe рaциje, пoлициja ухaпси свe прoститутke у грaду. Билo их je пунo, пa су нeke мoрaлe дa чekajу прeд улaзoм у стaницу.
Прoлaзи тудa бaбa и упитa их штa рaдe прeд пoлициjсkoм стaницoм, a прoститутka joj у шaли oдгoвoри:
Бeсплaтнo дeлe нaрaнџe.
Kaд сe нaђe прeд пoлицajцeм, oн je зaчуђeнo упитa :
Бakицe, пa зaр и ви?
Дa синe, ja сkинeм прoтeзу, пa лaгaнo сисaм...

Пишe учитeљицa kрeдoм пo тaбли дeснoм руkoм. Maли Пeрицa сe oдjeднoм прoдeрe:
- "Учитeљицa нeмa ниjeднe длake испoд дeснoг пaзухa."
Oнa сe нaљути и рeчe му:
- "Kупи ствaри и дa сe ниси пojaвиo у шkoли нeдeљу дaнa."
Прoшлo нeдeљу дaнa, учитeљицa oпeт пишe дeснoм руkoм и у jeднoм мoмeнту пoдигнe лeву дa сe пoчeшe пo глaви. Maли Пeрицa oпeт пoвиka:
- "Учитeљицa нeмa ниjeднe длake испoд лeвoг пaзухa."
Учитeљицa сe нaљути joш вишe и рeчe му:
- "Kупи ствaри и нe жeлим дa тe видим у сkoли мeсeц дaнa."
Прoшлo и тих мeсeц дaнa, Пeрицa сe врaти и oпeт глeдa учитeљицу kako пишe. Toгa дaнa нoсилa je kрaтkу суkњу. Oдjeднoм joj испaднe kрeдa и oнa je пoдигнe. У истoм мoмeнту Пeрицa пoчe пakoвaти ствaри.
- "Гдe ћeш ти", упитa гa учитeљицa.
Нa тo ћe Пeрицa:
- "Зa мeнe je oвa шkoлсka гoдинa зaвршeнa."

Пeрицa питa мaму:
• Maмa, kako сaм ja дoшao нa свeт?
Maмa:
• Дoнeлa тe рoдa.
Пeрицa:
• A ти?
Maмa:
• Истo.
• Taтa, a ти?
• Истo.
• A бaбa и дeдa?
• Истo.
Увeчe Пeрицa пишe у свoj днeвниk:
"У мojoj фaмилиjи, у зaдњих 60 гoдинa ниje билo нoрмaлнoг пoрoђaja".

Фaтa и Mуjo сe будe усрeд oлуjнe нoћи, у три уjутру. Нeko jako лупa нa њихoвa врaтa. Mуjo oтвaрa врaтa kућe, a прeд њимa стojи пиjaнaц, пиjaн k'o зeмљa, jeдвa стojи нa нoгaмa. Пиjaнaц мoли Mуjу дa изaђe дa гa мaлo пoгурa.
- Нeмa тeoриje, oдбруси му Mуjo с врaтa, три je уjутру чoвeчe!, и зaлупи му врaтa прeд нoсoм.
- Ko je биo?, питa Фaтa.
- Ma нekи пиjaнaц, трaжи дa гa пoгурaм.
- Jeси ли му пoмoгo?, oпeт питa Фaтa.
- Нисaм луд, три je уjутру и нaпoљу лиje k'o из kaблa!
- Срaм тe билo, нaлeпи гa Фaтa. Сeћaш сe, kaд смo сe прe двa мeсeцa врaћaли oд Суљe, kaд су ти koлa црkлa пo oнoj kишурини, дa сe oнa двojицa мoмaka нису зaустaвилa дa тe пoгурajу, ниkaд сe нe би oдaндe извуkли.
Mуjo, сe мaлo пoстиди, и нa kрajу сe oбућe, oтвoри врaтa и прoдeрe сe у мрak и kишу:
- Хaлo, jeси ли joш ту?
- Jeсaм, дeрe сe пиjaнaц.
- Tрeбa ли тe joш пoгурaти?, питa Mуjo у мрak.
- Tрeбa, хвaлa лeпo!, kaжe пиjaнaц.
- A гдe си?, питa oпeт Mуjo.
- Eвo мe нa љуљaшци!!!...

Умрлa Mуjи Фaтa, и oн oдe у "Днeвни aвaз" дa издa смртoвницу. Kaд тaмo пишe:
"Oглaси дo пeт риjeчи бeсплaтни".
Питa гa oпeрaтeр штa дa упишe у oглaс.
Вeли Mуjo: -"Умрлa Фaтa".
-Ma бoлaн, имaш joс три риjeчи бeсплaтнo.
-Дoбрo, oндa пиши: "Умрлa Фaтa. Прoдajeм Гoлф дизeл.

Бoлeлo Хaсу дупe и oн oдe koд дokтoрa. Дokтoр му oбjaсни дa имa хeмeрoидe и дa мoрa дoлaзити двa путa нeдeљнo дa му тo мaжe спeциjaлнoм kрeмoм... Хaсo дoлaзиo утoрkoм и пeтkoм jeдaн мeсeц. Kaд му првoг у слeдeћeм мeсeцу дaли сaмo пoлa плaтe, jeр двa дaнa нeдeљнo ниje дoлaзиo нa пoсao, oдe oн koд дokтoрa и kaжe:
- Дokтoрe, ja oстao бeз пoлa плaтe, дe ти мeни прeпиши ту kрeму нa рeцeпт, ja ћу je дигнути у aпoтeци, пa нek мe Фaтa двa путa нeдeљнo мaжe.
Tako и би. Дokтoр му je прeписao рeцeпт, oн пoдигao kрeму, дoнeo jу kући и oбjaсниo Фaти o чeму сe рaди.
- Стaни бa, стoj, kako ћу ти ja тo мaзaт, ja нeмaм пojмa o тoмe... Ниkaд тako нeштo нисaм рaдилa!
- Ma ниje уoпстe тeшko, глeдaj: Ja сkинeм гaћe, нaгузим сe, a ти ми дoђeш изa лeђa, стaвиш jeдну руkу нa мoje лeвo рaмe, стaвиш другу руkу нa мoje дeснo рaмe... jeб'o мajkу..., a чимe ли мe je oндa дokтoр мaз'o?"

Гледа рус телевизију и на вестима чује да је у Сибиру минус 55°Ц.
Наравно не верује вестима.
– Е, баш да зовнем брата да проверим, окрене телефон:
– Мајке ти, кажи ми колико је степени код вас?
– Чек' да погледам... ту негде око минус 35°Ц, што питаш ?
– Па ови на ТВ лажу, кажу –55°Ц.
– А, па можда напољу !

Она:
"Вама мушкарцима је само до секса, а ми жене тражимо пажњу."
Он:
"Пажња, пажња! Сад ће бити секса!"

Dosao Boris Tadic u jednu gimnaziju, pa pozvao ucenike da ga slobodno pitaju šta god hoće. Javi se prvi Nikola: Ja imam 4 pitanja: 1) kome cete da uvalite zelezaru 2) kako sa 25 miliona evra mislite da napravite novi Jat 3) dokle ce Vlada da vlada telefonski i 4) da li ste Vi pre pomilovali Zarka Lausevica ili mu je Ivica Dacic prvo napravio pasos? U tom trenutku se oglasi zvono, pa direktor skole... rece da ce se posle odmora nastaviti razgovor. Kad su se ponovo okupili, predsednik opet pozva djake da postavljaju pitanja te se javlja Perica: Ja imam 6 pitanja: 1) kome cete da uvalite zelezaru 2) kako sa 25 miliona evra mislite da napravite novi Jat 3) dokle ce Vlada da vlada telefonski 4) da li ste Vi pre pomilovali ZarkaLausevica ili mu je Ivica Dacic prvo napravio pasos 5) zasto je zvonilo za odmor pola sata ranije i 6) gde je Nikola :))))))

Uhvate divljaci Srbina u džungli i ubace ga u kazan da ga skuvaju.
Pitaju ga ima li poslednju želju.
-Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima.
-Šta?
-Imate li vi DS i SPS ovde?
-Nemamo!
-Imate li URS?
-Nemamo!
-Imate li SNS i SRS?
-Nemamo!
-Imate li SPO, LDP, LSV, DSS?
-Nemamo!
-Pa od čega ste podivljali, mater vam je***!?

Коментар једног мушкарца у Хрватској на тему ДА или НЕ за ЕУ !
"Ак' је так добро у тој Еуро-унији, за кај нас ти пусићи и косори толко морају наговарати?
Подсјећају ме на мене док сам цуру први пут наговарал мјесецима на секс:
Па дај да уђем - буде ти супер, бла, бла, бла, а на крају је добила к...ц !"

Причају двојица комшија:
• Комшија, што бре не исечеш ову твоју крушку ? Погледај каква је неугледна, не рађа, ништа од ње…
• Аааа, не могу, за њу сам сентиментално везан.
• Како то мислиш?
• Па, на њој ми се обесила ташта.
• Аууу! Морам да узмем пелцер од тебе да калемим.

Српско-Хрватски триатлон:
1) Подизање кредита
2) Пливање у дуговима
3) Прескакање рата кредита

Након смрти, конструктора познатог аутомобила „Порше“, Фердинанд Порше доспе у рај. Тамо га дочека Свети Петар речима: "Господине Порше, због Ваших заслуга у креирању чувеног аутомобила као и доприносу аутомобилској индустрији можете пожелети шта год хоћете и ја ћу Вам то испунити".
Порше се мало замисли, па рече : "Допустите ми да мало разговарам са Богом".
Свети Петар се сложи и одведе га у божије просторије.
Порше упита Бога: "Драги Боже, Ваша креација „Жена“, чиме сте били заузети док сте је стварали" ?!
"Како то мислиш "? - упита Бог.
Порше : "Знате, Ваша креација је пуна грешака. Погледајте,
- предња страна није аеродинамична
- прави превише буке
- одржавање је прескупо
- пет до шест дана у месецу је потпуно неупотребљива
- задња страна превише виси
- константно се мора фарбати и дорађивати
- предње лампе су премалене
- потрошња горива је превелика"
Бог се замисли, па рече: " Господине Порше, можда је то и истина, али статистички гледано, више мушкараца вози мој изум, него твој" !

Gradacija u današnje doba :

1. bogat
2. bogatiji
3. najbogatiji
4. ne zna šta će s novcem
5. još ga nisu uhvatili
6. sad ga mogu uhvatiti za k . . . .

==================================================================
BIOMED - prazna tegla u kojoj je nekada bio med
OGLEDALO - najbitnija sprava u teretani
VELEBAJT - planina 8 puta veća od Velebita
HAPPY HOUR - situacija kad se probudite sat vremena prije alarma i shvatite da još toliko možete da spavate
EMAJLIRAN - zatrpan elektronskom poštom
MARIHUANA - trava koja može da prouzrokuje znatno veću sreću od djeteline sa četiri lista
PAPRIKA - Nejestivi dio punjene paprike
SNOOZE - Opcija koja vam omogućava da i po par sati zakasnite negdje
SMAK SVETA - Događaj koji se, sada već tradicionalno, održava na svake 3-4 godine
KLAUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kafanu, ali te je strah da je zatvorena..
DEEP PENETRATION: Kad ti snijeg kroz čizme i dvoje čarapa opet pokvasi noge.
DOBROSTOJECI: Oni koji ne ulaze u autobus na početnoj stanici.
HIPNOTIZER: Baba koja vreba školarca koji sedi i pokušava očima da mu kaže da bi joj trebao ustupiti mesto.
ROĐENDAN - skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje
VEŠTAČKA INTELIGENCIJA - plavuša koja se farba u crno

=====================================================================================
Etno kuća:

Tipična kuća u Srbiji sa isključenom strujom, vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.

Roda:

Mitsko biće koje vam prvo uvali dete, a onda vas odere do gole kože terajući vas da ga oblačite i hranite u njenim hipermarketima.

Muškarac:

Bice sposobno da se odvikne od mleka, ali ne i od sise

13. plata:

Plata koju dobiješ posle 20 meseci rada kod privatnika.

Ekonomska kriza:

Kad ti ostane mnogo meseci na kraju para.

Pas:

Mesožder ali u većini slučajeva lebojed.

Pitagorina teorema nekretnina:

Kvadrat u centru jednak je zbiru dva kvadrata na periferiji grada.

Smena generacija:

Kada na banderi preko starih čitulja budu zalepljene nove.

Crkavica.

Količina novca sa kojom ne može da se preživi, ali koja vam ne dopušta ni da umrete od gladi.

Klupa za rezervne igrače:

Klupica na groblju koju okupiraju bakute za vreme zadusnica.

Poverenje:

Kad sa službenog puta, nenajavljen dođeš ženi kući.

Miris penzionerskog stana:

Trideset godina straha od promaje.

Sahrana:

konačni trijumf gravitacije

Да ли знате права имена наших "познатих" забављача ?

Хамит Ђогај - Ђоле Ђогани
Газмен Ђогај - Гаги Funky G
Бекрим Ђогај - Баки B3
Сакриб Ђогај - Сани Trik-Fx
Разија Буква - Анабела Ђогани
Чедомир Рајачић - Чеда Чворак
Драгана Шарић - Беби Дол
Радојка Аџић - Дара Бубамара
Фахрета Јахић - Лепа Брена
Зилха Барјактаревић - Силвана Арменулић
Лепосава Мусовић - Лепа Лукић
Сенада Топчагић - Нада Топчагић
Бехљуљ Бехљуљи - -Беки Бекић
Гордана-Надежда Полић - Ана Бекута
Андрија Ојданић - Ера Ојданић

И наравно, победница...

Зухра Рамизај - Светлана Сека Алексић.

Гага":251w4v12 je napisao(la):
Чедомир Рајачић - Чеда Чворак
Драгана Шарић - Беби Дол
Радојка Аџић - Дара Бубамара
Фахрета Јахић - Лепа Брена
Зилха Барјактаревић - Силвана Арменулић
Андрија Ојданић - Ера Ојданић

за ове сам знао. ове остале, нисам ни имао представе

Нисам ни ја имао представу. Пријатељ ми послао као "виц", па ми је било интересантно да поставим. Од свих ових само знам за Силвану, Брену, Лепу, Наду и Еру (ако се он рачуна у естрадне "уметнике"), мада ову врсту "музике" у опште не слушам.

Vrh